Bilgisayarınızı Web Server Yapın

keymer
Çırak
help me for essential program

slm arkadaşlar bu essential programının kullanım amacını bana anlatabilirmisiniz?:confused:

BİLGE KAAN
Hızlı Çırak
Arkadaşlarim şu Apache Serverle Kullanmayi Bilen Arkadaşlar Bunu Bi Ders Olarak Anlatsalar çok Makbule Geçecek.yani Nedir, Ne Işe Yarar ,nasil Kullanilir :
BAKIN GORUYOSUNUZ KI HER KES AKLINA TAKILAN BİŞEYİ SORMUŞ GENEL OLARAK Bİ ANLATILSA DİYORUM BEN

::saygilar

- Yönetici düzenlemesi: :
hasanakinci
Çırak
Dostum bir soru da benden Ben simdi senin dedigin paketi kurdum ve gercektend anlattigin sekilde Anlatilmaya deger bisey fakat benim sikinti bu paketin icerisinde asp dosyalari calismiyor veya ben beceremedim (bilmiyorum).Eger farkli bir ihtimal var ise bi mesele ile alakali bana yardimci olabilirmisin.Normalde bende IIS kurulu.Fakat biri ni kapatip birini acmaktan artik sikildim.

Ve ikisini birden kullanmak istiyorum
o zaman asp için farklı port kullanman gerekiyor...eğer yapamassab yardımcı olurum.

Volatile.
Daimi Üye
Teşşekürler. Birde bir sorum olucak redhat içinde bu işlem olur demi? Web Serverları hazır bildiğim kadarıyla

Saygılar...

cybertest!
Daimi Üye
Yüksek baglantı lazım bıraz guzel verım alabılmek ıcın xp pro da kullanabılırsınız ama home version da olmaz arkadaslar