BIM Marketler Zinciri

cGrBrT
Forum Kalfası
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza satmaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılar.

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.

bim

Edit: madem konu hortladı biraz üslubumda düzenleme yapmam gerekiyor.

Düşüncelerimi hala savunmakla beraber bim in son durumu hakkında bilgim olmadığını söylemek istiyorum ama inanıyorum ki 5 yılda hiç bir şey değişmemiştir. O zamanda bim'e karşıydım şimdide.

- Yönetici düzenlemesi: :
duldane
Çırak
Yahu ne saçmalıyosun içki satmaması yüzünden mi islami ? dinimizin neyini sömürmüş migros tansaş gibi koç'un içki satan marketlerinden bin kat daha iyidir Bir müslümana yakışan bim gibi içki satılmayan bir yerden alışveriş yapmaktır .PKK hakkında da saçmaladın komik:)

cGrBrT
Forum Kalfası
sende biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
walla ben kişisel olarak bim'den asla ve kat'a alışveriş yapmam. sebebi içki satmaması değil tabii ki, çünkü içkimi migros'tan alıyorum ben..
bim'den alışveriş yapmamamın sebebi, sahibinin cüneyd zapsu olması, cüneyt zapsu'nun da nasıl bir adam olduğunu bilmemdir.. (eski sevgilim de bim'de genel koordinatör bi sebebi de budur.. kıza gıcık oluyorum)

cüneyt zapsu'nun politik görüşleri dışında ,sevmediğim ısınamadığım bir başka yönü de turkiye'nin (daha cok karadenz bölgesini ilgilendiriyor , ki ben orduluyum) ürettiği fındığı çok ucuza almak için çaba göstermsidir. cünkü fındığın , onu cok zorda bırakabilecek bir ikamesi yok. ve bu adam politik yönünü o kadar ii kullanıyor ki, fındığı ucuza almak ve ondan daha cok kar sağlayabilmek için yapmadık ayak oyunu bırakmıyor..

sırf bu tavrı nedeniyle bim'den ben asla ve kat'a alısveriş yapmam. siz bakmayın onun gazetelere boy boy ilanlar verip bim'le bir ilişkim yoktur demesine.. eveti ticaret sicilinde belki yazılı bir ilişkisi yoktur ama yönetiminde en yakın akrabaları cüneyt zapsu'nun yerine bim'i yönetmektedir. perde arkasındaki şahsiyet cüneyt zapsu'dur...

cGrBrT
Forum Kalfası
metatron çok tşk beni saçmalamakla suçlayanlara güzel bir cevaptı ellerine sağlık.eğer arkadaş hala ısrar ediyorsa cüneyt zapsuyu tanımasını öneririm.

tolgahat
Çırak
arkadas demiş ki bimin pkk ile ilgisi var. ben araştırdım sizde araştırın ?..

bence de saçmalıyorsun arkadaşım. böyle gereksiz plemiklerle ortalığı karıştırman yersiz. biz ne bilelim senin tansaşın sahibi olmadığını ? yani demem o ki bim i karalamadığını ? madem uğraşmışsın emek harcamışlsın bimi araştırmışsın e ozaman o harcadığın emeklerin 1000/1 ini kullanarak buraya da araştırmalarını yazda herkes bilsin öğrensin ve teşekkür etsin. aksi taktirde gereksiz polemiklerle milletin de kafasını karıştırma!...

cGrBrT
Forum Kalfası
valla kardeş Metatron dediği gibi başında zapsu var eğer kanıt istiyorsan sana onun nasıl bir pkk yanlısı olduğuna dair bir çok döküman getirebilirim.

MarcoS_
Forum Ustası
şu bimle ile ilgili şeyh sait ın torunumuydu pek hatırlamıyorum ama bende bimden asla alışveriş yapmam ve bimin nasıl birşey olduğunu bilirim

tolgahat
Çırak
Bunu bana kanıt olarak değil de toplumu ve gayet tabi bizleri bilinçlendirmek için yapman gerek bence. Hiçkimse Terör örgütü PKK'ya yardım etmek istemez!...

cGrBrT demiş ki:
valla kardeş değerli modumunda dediği gibi başında zapsu var eğer kanıt istiyorsan sana onun nasıl bir pkk yanlısı olduğuna dair bir çok döküman getirebilirim.

cGrBrT
Forum Kalfası
oke tamam 10 dk bekle o zaman oldu mu?

Cüneyt Zapsu Kimdir

1) Zapsu, 1956 yılında doğdu. Alman Lisesi�ni bitirdi Istanbul ve Münih
Üniversitelerinde okudu. Dönüşte, ticaret hayatı başladı .
13 Haziran 1977�de Istanbul Ticaret Odası�na kayıtlı
olan Azizle Holding kuruldu. Ortakları şunlardı: AzizZapsu, Hasan Cüneyd Zapsu,Kenan Ismail Öktener ve Gaye Zapsu.
2)O yıllarda Zapsu ailesi, Türkiye�nin iki etkili ailesiyle ilişki içine
girdi. Özal ailesinden Korkut Özal ve Topbaş ailesinden Mustafa Topbaş�la samimiyetleri gelişti. Özal ve Topbaş, Tayyip Erdoğan�ın siyaset sahnesine çıkarılışında en kritik kişiler olarak değerlendiriliyor. Ortak özellikleri Nakşibendi olmaları.
Özal, Iskenderpaşa dergâhı, Topbaş, Erenköy cemaatine bağlı.
Topbaş ve Zapsu, BIM mağazalarının ortakları.
Diğer ortaklardan
biri de Nakşi şeyhlerinden Emin Saraç�ın oğlu Fatih Saraç.
AKP�nin perde arkasındaki kritik adam Korkut Özal da,Zapsu�nun Azizler
Holdingi�ne ticarette yol göstermektedir. Zapsu-Korkut Özal birlikteliği 1990�lı yıllarda bu kez siyaset sahnesinde ortaya çıkar.
Demokrat Parti�nin başına Korkut Özal geçer, başkan vekili de Cüneyd Zapsu�dur.
3) Özal-Topbaş ikilisinin diğer bir özelliği de şu:
AKP, ağırlıklı olarak, Nakşibendi tarikatının içindeki Iskenderpaşa ve
Erenköy kollarının bir koalisyonu şeklinde kuruldu. Ancak bu koalisyon,
birbirlerinden farklı olan ve bir etkinlik savaşı veren bu iki kolu birleştiren bazı üst düzey kişiler sayesinde oluştu. Bunlardan öne çıkanlar Özallar ve Topbaşlar ailesi.Korkut Özal�ın Topbaşlar ile ticari ortaklıkları bu iki kolu birbirine geçmişte çok yaklaştırdı. Ancak bu iki kola liberal bir Güneydoğu desteği de gerekiyordu. Güneydoğu desteği Nakşilerin Siirt
Tillo kolu üzerinden oldu
Içişleri Bakanı Abdülkadir Aksu�nun ANAP ve AKP içindeki etkinliği, bölgesel dengelerden dolayı hiç kesintiye uğramadı. Ama Aksu tamamen bir görüntü... Keza bir diğer görüntü de Bayındırlık ve Iskân Bakanı Zeki
Ergezen. Ergezen de tarikatın Tillo kolundan ve bu yüzden hükümet içinde Erenköy destekli olarak da öne çıkıyor. Bölgesel dengeleri gözeten liberallerin başını çeken ve perde arkasında duran ise Cüneyd
Zapsu. Geçmişte ANAP için oluşturulan tüm bu ilişkiler ağı, bugün AKP
çatısı altına taşındı. Kilit isimler Korkut Özal, Cüneyt Zapsu ve
Topbaşlar dır .. .
4)Cüneyd Zapsu�nun dedesi Abdurrahim Rahmi Zapsu, 27 Temmuz 1912�de Istanbul�da kurulan Kürt Talebe-Hevi Cemiyeti (Kürt Öğrenci Ümit Derneği)�nin 18�inci kurucu üyesi. Dede Zapsu Hakkârili ve Büyük Islam Tarihi kitabının yazarı. Istanbul�daki Kürt hareketinin önde gelenlerinden biri ve her etkinlikte gözüküyor Nakşibendi olması da diğer bir özelliği. 1925�te Şeyh Sait Ayaklanması�nda yer aldığı belirtiliyor. Abdurrahim Rahmi Zapsu, o dönem bu ayaklanmanın ardından ayakta kalanlardan biri. Zapsuların evinin 1930�lardan sonra önemli kişilere açıldığına dikkat çekiliyor. Said-i Nursi�nin Istanbul�a geldiğinde bu evde kaldığı belirtiliyor.
5) Zapsu�nun başkanı ve ortağı olduğu şirketler de şunlar: Azizler Holding, Balsu Gıda, BIM Şirketler Grubu.
6)Cüneyd Zapsu�nun üye olduğu kuruluşlar : TÜSIAD, Türk-Amerikan
Iş Konseyi, Davos diye tanınan Dünya Ekonomik Forumu.
7)31 Ocak- 4 Şubat 2002 tarihleri arasında güvenlik nedeniyle ilk kez New York�ta düzenlenen Davos toplantısında Türkiye�yi temsil eden birkaç kişiden biriydi
8) Cüneyd Zapsu, 1986�da TÜSIAD�a üye oldu. TÜSIAD�da demokrat-muhafazakâr kanadı temsil ediyor. Tayyip Erdoğan�ı TÜSIAD�la tanıştıran kişi olarak tanınıyor. Erdoğan�ın AKP�yi kurmak için yola çıktığında attığı adımlardan en önemlisi olarak değerlendirilen Erdoğan-TÜSIAD buluşması, 26 Ekim 1999�da gerçekleşmişti. TÜSIAD Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Eczacıbaşı�nın evindeki yemekte şunlar bir araya gelmişti: Feyyaz
Berker, Tuncay Özilhan, Korkmaz Ilkorur, Erdoğan Gönül, Can Paker ve Cüneyd Zapsu
9) Erdoğan yemekte, AKP�yi TÜSIAD�a anlattı,yapacaklarını ve yapmak istediklerini sıraladı. Bu yemeği örgütleyen ise Cüneyd Zapsu�ydu .
Erdoğan�ın iş dünyasıyla Eczacıbaşı�nın evindekinin yanı sıra, bir de Münci
Inci�nin evinde bulunduğu toplantı basına yansıdı.
Ancak bu toplantılardan önce, basına yansımayan başka toplantılar da yapıldı. Bunlardan yaklaşık bir yıl kadar öncesinde aynı kişilerin yalılarında ilk toplantılar yapıldı. Zamanı geldiğinde aynı toplantılar tekrarlandı ve
basına servis yapılarak, düğmeye basıldığının işareti verildi. Bu buluşmalardan biri de TÜSIAD�ın , AKP�nin ekonomik görüşlerini yakından
öğrenmek için Tayyip Erdoğan ve kurmaylarına Istanbul�da verdiği yemekti. Buluşma, Temmuz 2002�de Istanbul Ceylan Otel�de gerçekleşti. Erdoğan ve TÜSIAD Başkanı Tuncay Özilhan toplantı sonrası basının
karşısına çıktılar ve Her konuda hemfikir olduklarını söylediler. Zapsu�nun
başrolüyle bu işler kotarıldığında, AKP�nin kuruluşu için en küçük ayrıntılar bile hesaplanmıştı. Bu toplantıyı da Zapsu örgütlemişti.
10) Zapsu, Tayyip Erdoğan�ın Amerikalı yetkililerle yıllar öncesinde de
gerçekleştirdiği bütün görüşmelerinde en yakınındaki kişiydi..
11) Tayyip Erdoğan�ın Amerika�da, Uluslararası Stratejik Etüdler Merkezi CSIS�te okuduğu metni yazan kişi
Bilgilerinize

değerli wardomcu buda al sana kapak olsun kırmızı yazılan yere dikkat et!
ve şunuda ekleyeyim dedeside kürt tealli cemiyeti kurucularından.

DenizCE
Forum Kalfası
Arkadaşlar Bim in uzantısı Birleşik islam marketleridir. Bimin 2 ortagından biri cünayt Zapsu öbür ortagı ABD tarafından ulusal Terörist ilan edilen El Kadı dır. Buradan kazanılan paraların büyük bir kısmı Teröre ve el kaide ye akıtılmaktadır. Cünyt zapsu nun bu suçlamalarla ilğili davaları mahkemededir ve büyük olasılıkla (Tayyip isterse) ceza alacaktır.

DenizCE
Forum Kalfası
apache ah-64 demiş ki:
Bu çok büyük bir iddia. Bunu ortaya atmadan önce inşallah farklı kaynaklardan araştırmışsındır. Sadece bir kaynağa bağlı bir iddia ise önemsenmemeli bile. Bime rakip firmaların onu saf dışı etmek istemesinden dolayı çıkan bir haber de olabilir. Benim sana diyeceğim bu iddiayı hafife alma. Büyük birşey olduğunun farkında ol. iyice araştırılması lazım bir konu. Şimdilik ben sana katılmıyorum.

Eğer bu dediklerini benim yazdıklarıma karşı diyorsan bunları ben değil mahkeme tutanakları söylüyor.Bu ispatlanmış bişey ama Tayyip mahkemeyi durdurdu.Bu dosya su an yargıtayda , yargıtay kararı bozmaya çalışıyor.Haberlerde göremessiniz satın alınmışlar bazı gazetelerde bu haberleri bulabilirsiniz.

Genius
Forum Kalfası
DenizCE demiş ki:
ve büyük olasılıkla (Tayyip isterse) ceza alacaktır.
NTV'de canlı yayında izledim sayın(!) başbakanı,
Zapsu'nun ceza falan alacağı yok, program sunucusunun bastıra bastıra sormasına rağmen Erdoğan kaçamak cevaplar verip konuyu değiştirdi, suçu belgelenmiş bir adamın hakkında açılan soruşturtmayı durdurttu tayyip erdoğan.. ne cezasından bahsediyorsunuz.. Böyle yargıya müdahale eden, medya birliklerine şantaj yapan bir başbakan oldukça daha çok cirit atar böyleleri piyasada.. kimse de birşey yapamaz.

apache ah-64
Daimi Üye
Bu çok büyük bir iddia. Bunu ortaya atmadan önce inşallah farklı kaynaklardan araştırmışsındır. Sadece bir kaynağa bağlı bir iddia ise önemsenmemeli bile. Bime rakip firmaların onu saf dışı etmek istemesinden dolayı çıkan bir haber de olabilir. Benim sana diyeceğim bu iddiayı hafife alma. Büyük birşey olduğunun farkında ol. iyice araştırılması lazım bir konu. Şimdilik ben sana katılmıyorum.

lwyr®
Daimi Üye
Suç Duyurusu

cGrBrT demiş ki:
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılarla

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.
Senin şu an da yapmış olduğun bir suç duyurusu niteliği taşımaktadır...
1)Elinde belgen var mı ?Varsa açıkla da bizde bilelim
2)Kişileri ve kurumları böyle işkembeyi kübradan atarak suçlamak etik değildir ve yaptığın külliyen yanlış bir davranıştır
3)Ki bir amaca ulaşmak istiyorsan bu şekilde olmaz bilmeni isterim
4)İnsanları zan altında bırakma , çamur at izi kalsıncılık yapma ne biliyorsan açıkla

Seni eshefle kınıyorumm

cGrBrT
Forum Kalfası
arkadaşlar dikkat ettiyseniz yukarda "kendi çapımda bi araştırma yaptım" ve tek bir kaynağa takılmadım emin olun.ben her zaman açtığım konunun arkasındayım.yani bi polemik yaratayım adımı duyurayım vs gibi konulara dalmadım!bunlar benim kendi araştırmamdır.ve yine tekrarlıyorum TEK BİR KAYNAĞA BAĞLI KALMADIM!ve şunuda söyleyeyim eğer büyük bir şirketin yönetiminde Cüneyt Zapsu gibi adamlar bulunuyorsa ben bunu araştırırım.siz ister kabul edin ister kabul etmeyin bu beni pekde enterese etmez!

edit: kurt163s elinde bi kaynak varmı beni yalanla suçluyorsun!laflarına dikkat et.Ben elimdeki kaynaklardan birini yayınladım.eğer benden başka kaynak istiyorsanız gidin zapsuyu araştırın biraz genel kültürünüzü arttırın!

Akdeniz
Forum Kalfası
Konu ne derece doğrudur bilmiyorum ama ben firmanın açılımının Birleşik İslam Marketleri olduğunu duymuştum. Böyle bir firmanın pkk yandaşı olacağını zannetmiyorum.