BIM Marketler Zinciri

iynx.Forever
En Agresif Üye
evet.. zaten el-kadı yıda migros üye yaptı demi... hem kardeşim o kadar zamanlık konu bu neyini hortlatıyosun acaba*??

titika
Cool Çırak
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Yok artık Alex. Böyle kolay nasıl atıp tutuyosun. Ortada bi dayanağın yok. Sırf sen dedin diye bim'den alış veriş yapmıycaz öyle mi? Bak sana herkesin bildiği bişey söyliyim mi?
Malboro içme Amerikaya ve israile yardım edersin.
Kola içme yine onlara yardım edersin.
Mc Donald's a gitme yine onlara yardım edersin.

Bak bunlarda benim tespitlerim, çok zekiiyim di mi? pehhh...

henry_99
Forum Ustası
bim malları çok dandik :D bi kere girdim ata yaptım aldım birşeyler daha bimin ne oldupunu bilmeden :D
ayrıca cuma günleri bim kapanıor belli bir süre cuma namazına gidiyomuş personel :S :D bizim , ilçede öyle diğer bimleri bilmiyorum eeeuheuheuheh
bimden alışveriş yapmam , yaptırmam :D

misafir916
Forum Ustası
madem konu hortlamış bir yorum yazmadan geçmek olmaz..:D
ßim kendini islami gibi gösteren aslında paralarını pkk it topluluğuna veren bir kuruluştur.
Zaten Cüneyt Zapsu denilen adam Ahmet Türk gibi birşey...

LordLuKe
Banned
Yahu ne saçmalıyorsunuz :)))) Hiç gidip gerçek yüzden araştırdınız mı ? Sanal aleme dayalı kalmılsınız :))))))) Pkk flan filan yok alışveriş yapmam cüneyt zapsu imiş falan :)))) gerçekten çok komiksiniz..
1 Bim in ucuz mal satmasının sebebi PL ürünlerdir.. PL ürünlerin ne demek olduqunu araştırın ilk önce bu bir.
2 Bim boşuna reklama ve görselliğe önem vermez buda ürünlerine yansır ürünlerini ucuz a mal eder ve halka ucuz ulaştırır
3 YAHU TOPTAN PARAKENTE DİYOR AKIL ALMIYOR GALİBA SİZİN TOPTAN FİYATINA DEMEK.. YANİ BİR TOPTANCIYA GİDİP COCA COLAYI 0,90 A ALIYORSUN BİM DE DE AYNI MESELA. TOPTAN PARAKENTE ÇÜNKÜ.. Market adı altında geçmez Bim Mağazalar Zinciri der :))
Ayrına Bim 5 Ortaktır Bunların 2 si Borsa'da dır Yani Halka Açık birisi FAslı iş Adamıdır Diğer İkisi şuanda aklımda yok Araştırmalarınız gerçekten çok kapsamlı olmuş :))))) Kapsam dışı çalışıyorsunuz biraz gerçekci olun :)) Ve siz ve sizingibilere inat 2635. Mağazaı 22.01.2010 da gümüşhanede açtı :)) Ve Türkiye'nin en büyük şirketi.. Bünyesinde 12000 Personel çalıştırmaktadır Kâr markajı yüksek deil Kâr markajı düşük ürünlere yer verir ve sürümden kazanır :) Ticaret i bilmezsiniz konusursunuz boş boş :)) Yahu aklınız almıyor galiba 1995 de İstanbul da 2 tane mağaza ile açılışını yapıp şimdi 2635 Mağazaya ulaşmış 15 yıldır bu sektörde ve siz Yok pkk ya destek veriyor diyorsunuz.. Tayyip Erdoğan Herkesi içeri alırken. Yada aydın doğan a trilyonluk vergi borcu keserken Bim'i niye araştrmıyorlar? günlük KDV'siz Ciro'su 20 Trilyonu bulan b firma :))) Ya bi gidin... Bişe bildiqinizyok saçmalıyorsunuz :))))

LordLuKe
Banned
bim malları çok dandik :D bi kere girdim ata yaptım aldım birşeyler daha bimin ne oldupunu bilmeden :D
ayrıca cuma günleri bim kapanıor belli bir süre cuma namazına gidiyomuş personel :S :D bizim , ilçede öyle diğer bimleri bilmiyorum eeeuheuheuheh
bimden alışveriş yapmam , yaptırmam :D
Yanlış yapıyorlar normalde dkkanı kapatıp annenin yanına gitmeleri lazım :))) Ne işleri var cumada pazarda :))))))

Seraglio
Forum Ustası
Yahu ne saçmalıyorsunuz)))) Hiç gidip gerçek yüzden araştırdınız mı ? Sanal aleme dayalı kalmılsınız )))))) Pkk flan filan yok alışveriş yapmam cüneyt zapsu imiş falan :)))) gerçekten çok komiksiniz..
1 Bim in ucuz mal satmasının sebebi PL ürünlerdir.. PL ürünlerin ne demek olduqunu araştırın ilk önce bu bir.
2 Bim boşuna reklama ve görselliğe önem vermez buda ürünlerine yansır ürünlerini ucuz a mal eder ve halka ucuz ulaştırır
3 YAHU TOPTAN PARAKENTE DİYOR AKIL ALMIYOR GALİBA SİZİN TOPTAN FİYATINA DEMEK.. YANİ BİR TOPTANCIYA GİDİP COCA COLAYI 0,90 A ALIYORSUN BİM DE DE AYNI MESELA. TOPTAN PARAKENTE ÇÜNKÜ.. Market adı altında geçmez Bim Mağazalar Zinciri der )
Ayrına Bim 5 Ortaktır Bunların 2 si Borsa'da dır Yani Halka Açık birisi FAslı iş Adamıdır Diğer İkisi şuanda aklımda yok Araştırmalarınız gerçekten çok kapsamlı olmuş )))) Kapsam dışı çalışıyorsunuz biraz gerçekci olun :) Ve siz ve sizingibilere inat 2635. Mağazaı 22.01.2010 da gümüşhanede açtı :)) Ve Türkiye'nin en büyük şirketi.. Bünyesinde 12000 Personel çalıştırmaktadır Kâr markajı yüksek deil Kâr markajı düşük ürünlere yer verir ve sürümden kazanır :) Ticaret i bilmezsiniz konusursunuz boş boş :)) Yahu aklınız almıyor galiba 1995 de İstanbul da 2 tane mağaza ile açılışını yapıp şimdi 2635 Mağazaya ulaşmış 15 yıldır bu sektörde ve siz Yok pkk ya destek veriyor diyorsunuz.. Tayyip Erdoğan Herkesi içeri alırken. Yada aydın doğan a trilyonluk vergi borcu keserken Bim'i niye araştrmıyorlar? günlük KDV'siz Ciro'su 20 Trilyonu bulan b firma :))) Ya bi gidin... Bişe bildiqinizyok saçmalıyorsunuz :))))
Yok yok Birleşik İsrail Marketleri'de diyolar )))))))))))))))))))))))) İsrailin )))))))))))))))
Geri zekalı :))
Yanlış yapıyorlar normalde dkkanı kapatıp annenin yanına gitmeleri lazım :))) Ne işleri var cumada pazarda ))))))
YKM de Yağlı Kazık Merkezi :))) git ordan alışver yap sonra YKM yi diştir Yediğiniz Kazıktan Memnunmusunuz diye oku :))))))))))))) SALAK :D
ALAYINIZ SALAKLISINZ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MİGROS A GİDİN SİZİ SİKSN CAURFOOR A GİDİN :)) BİM İN SİZİN GİBİ MÜŞTERİLERE İHTİYACI YOK 1700000 MÜŞTERİ GİRİYOR GÜNLÜK İÇERİ ALAYI PKK SİZ GERÇEK TÜRKSÜNÜZ :d:d:d:dd: SALKLAR

kimin klonusun :D:D

fazla durmassın banı yersin ne lan bu küfürler :D kendine gel.

Bişey de bilmeden konuşma Pl ürünlermiş bilmemneymiş, her zincir markette var bu anlatmaya çalıştığın zırva yöntemler, eee o zaman bimin farkı ne...hem flood hem küfür sen fazla yaşamassın :D

BedliS
Forum Ustası
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılar.

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.

Yaşan söylüyorsun. Bari kendi kompla teorim de, Bak bende bir teori uydurayım çapımda inceledim sen migrosun ajanısın sitelere böyle palavra haberleri yazmak insanları yanlış yönlendirmek için giriyorsun

Web|master
Daimi Üye
Bim hiç biryerde reklam vs. yapmaz .
Gelen ürünleri bir kutu yerine koymaktansa ambalajıyla satışa sunmakta buda kâr artışını arttırmaktadır.

AYRICA !!! Birleşik İslam Marketleri bile olsa < sanane arkadaşım ???? Sen müslüman değilmisin . Oda müslüman adıyla bir market açmış olabilir. Sen marketin yok şusuna busuna bakmiycaksın . Sen temiz ve titizliğine , ucuzluğuna bakacaksın . YOK PKK'ya gidiyormuş bilmem ne yapıyormuş HİKAYE BUNLAR !!!! GEÇÇECEKSİN O İŞİ !!!

Ben 5-6 senedir Bim ' den alışveriş yapıyorum ve BİR SORUN ÇIKTIĞI ZAMAN FİŞİNİ ALIP GÖTÜRÜYORUM Yenisini veriyorlar veya parayı iade ediyorLar...

Bim'den şaşmayın , temız , tıtız bir market'tir. AYRICA Öyle saçma sapan komplo teorilerinede inanmayın ...;)

dekato
Daimi Üye
size sunu soyleyım milli savunma bakanlıgında calısan bı ıstıhbaratcı arkadaşım 3-4 yıl once bana bunu soyledı..bımden alma pkk ya gıdıyo dıye...fakat suan deel..bimin pkk baglantısı bıttı...pkk baglantılı olan ortagı safdısı yaptılar 1 yıl once...

yanı aklınıza soru ısaretı gelmesn...bim e devam:)

misafir1009
Forum Ustası
Konu hakkında

Slmlar

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılar.

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.
Bim Türkiye'de bir çok kişiye istihdam yaratmış firmadır.
Kullandığınız kelimeler hoş değil,sizin yaptığınız işe aynı şeyleri yazan bir başkası olduğunu düşünün.
Bim'in ne sattığına gelince malları markalı ve markasız diye ayrılıyor,inceledim.
Raf düzeni kutularından çıkarılmadan yapılarak maliyetler düşürülüyor.
Ve markalı ürünlerde çok indirim olmasada yinede %2-4 arası uygun,markasız ürünleri seçmek ya da seçmemek sizin elinizde.Markasız ürünler genelde yerli 869 kodlu ürünler ve bu yüzden ucuz,hepsi sağlık bakanlığı gıda konseyine uygun izinleri alınmış.
Yani konu açarken duyarlılıktan bahsetmişsin,Pkk dan bahsetmişsin.Bu konuda gerçeli bir kaynağın varsa koy.Yoksa kaynağın Pkk yazısını cıkart.Gerekli mod arkadaşımız konuyu düzenlemesi için arkadaşı uyarırsa sevinirim.
Alışveriş yapmak tamamen kişisel bir seçimdir.
Saygılar.

- Yönetici düzenlemesi: :