iynx.Forever
En Agresif Üye
evet.. zaten el-kadı yıda migros üye yaptı demi... hem kardeşim o kadar zamanlık konu bu neyini hortlatıyosun acaba*??
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.
imza :carlito 08madem konu hortlamış bir yorum yazmadan geçmek olmaz..
ßim kendini islami gibi gösteren aslında paralarını pkk it topluluğuna veren bir kuruluştur.
Zaten Cüneyt Zapsu denilen adam Ahmet Türk gibi birşey...
Yok yok Birleşik İsrail Marketleri'de diyolarbimin açılımı: Birleşmiş İslami Marketler =bim
Yanlış yapıyorlar normalde dkkanı kapatıp annenin yanına gitmeleri lazımbim malları çok dandikbi kere girdim ata yaptım aldım birşeyler daha bimin ne oldupunu bilmeden
ayrıca cuma günleri bim kapanıor belli bir süre cuma namazına gidiyomuş personel :Sbizim , ilçede öyle diğer bimleri bilmiyorum eeeuheuheuheh
bimden alışveriş yapmam , yaptırmam![]()
YKM de Yağlı Kazık MerkeziBasit İçerikli Mallar bence boşuna paranızı harcamayın birde Türkiye gerçeklerini görmezden gelmeyin.
Yahu ne saçmalıyorsunuz)))) Hiç gidip gerçek yüzden araştırdınız mı ? Sanal aleme dayalı kalmılsınız )))))) Pkk flan filan yok alışveriş yapmam cüneyt zapsu imiş falan))) gerçekten çok komiksiniz..
1 Bim in ucuz mal satmasının sebebi PL ürünlerdir.. PL ürünlerin ne demek olduqunu araştırın ilk önce bu bir.
2 Bim boşuna reklama ve görselliğe önem vermez buda ürünlerine yansır ürünlerini ucuz a mal eder ve halka ucuz ulaştırır
3 YAHU TOPTAN PARAKENTE DİYOR AKIL ALMIYOR GALİBA SİZİN TOPTAN FİYATINA DEMEK.. YANİ BİR TOPTANCIYA GİDİP COCA COLAYI 0,90 A ALIYORSUN BİM DE DE AYNI MESELA. TOPTAN PARAKENTE ÇÜNKÜ.. Market adı altında geçmez Bim Mağazalar Zinciri der )
Ayrına Bim 5 Ortaktır Bunların 2 si Borsa'da dır Yani Halka Açık birisi FAslı iş Adamıdır Diğer İkisi şuanda aklımda yok Araştırmalarınız gerçekten çok kapsamlı olmuş )))) Kapsam dışı çalışıyorsunuz biraz gerçekci olunVe siz ve sizingibilere inat 2635. Mağazaı 22.01.2010 da gümüşhanede açtı
) Ve Türkiye'nin en büyük şirketi.. Bünyesinde 12000 Personel çalıştırmaktadır Kâr markajı yüksek deil Kâr markajı düşük ürünlere yer verir ve sürümden kazanır
Ticaret i bilmezsiniz konusursunuz boş boş
) Yahu aklınız almıyor galiba 1995 de İstanbul da 2 tane mağaza ile açılışını yapıp şimdi 2635 Mağazaya ulaşmış 15 yıldır bu sektörde ve siz Yok pkk ya destek veriyor diyorsunuz.. Tayyip Erdoğan Herkesi içeri alırken. Yada aydın doğan a trilyonluk vergi borcu keserken Bim'i niye araştrmıyorlar? günlük KDV'siz Ciro'su 20 Trilyonu bulan b firma
)) Ya bi gidin... Bişe bildiqinizyok saçmalıyorsunuz
)))
Yok yok Birleşik İsrail Marketleri'de diyolar )))))))))))))))))))))))) İsrailin )))))))))))))))
Geri zekalı)
Yanlış yapıyorlar normalde dkkanı kapatıp annenin yanına gitmeleri lazım)) Ne işleri var cumada pazarda ))))))
YKM de Yağlı Kazık Merkezi)) git ordan alışver yap sonra YKM yi diştir Yediğiniz Kazıktan Memnunmusunuz diye oku
)))))))))))) SALAK
![]()
ALAYINIZ SALAKLISINZ)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MİGROS A GİDİN SİZİ SİKSN CAURFOOR A GİDİN
) BİM İN SİZİN GİBİ MÜŞTERİLERE İHTİYACI YOK 1700000 MÜŞTERİ GİRİYOR GÜNLÜK İÇERİ ALAYI PKK SİZ GERÇEK TÜRKSÜNÜZ :d:d:d:dd: SALKLAR
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.
Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
Saygılar.
Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.
Bim Türkiye'de bir çok kişiye istihdam yaratmış firmadır.Slmlar
Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
Saygılar.
Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.