BIM Marketler Zinciri

sakkan
Daimi Üye
konu 2006 da açılmış :) 4 senedir konuşuluyor. Bu arada bimler artık erdoğanın oğlunun oldu,devletin çıkardığı ilaçlar marketlerde satılacak uygulamasıda sadece bimlerde başlatılacak,her bim aynı zamanda eczanede olacak

..:KING::..
Forum Ustası
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılar.

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.
Bu dayanaksız çok büyük bir itham,
Bu yazı senide yakar beraberinde bu forumuda götürür

AdrenaLiN_
Forum Ustası
bim , şok bunların toptan fiyatına düşük kar ekleyerek ucuza ürün sattığını düşünüyorum

adamlar genelde isim yapmış firmaların ürünlerini değilde , diğer firmaların ürünlerini satıyor

islammış , dindarmış , bu konuları kullanmış demelerini bırakın

halkın çoğu kesmi buralardan alışveriş yapıyor bütçe buna elverdiği için bazen güzel kampanyalarıda oluyor geçenler 650 tlydı ps3 ler kampanyalı ve kaliteli ürünler getirdikleride oluyor

murat1424
Cool Çırak
Kardeşim, sana bir kardeş tavsiyesi olarak bende gerçekten içimden gelenleri söylüyorum; doğru olduğuna inanmadığın veya duyduklarına inanamayacağın yerlerden uzak dur, girme yalanın içine..

kendi mahallendeki bakkalda herşeyin İslam'a uygun olarak satıldığını mı savunuyorsun, emin misin?..

Ne alaka kurdunuz anlamış değilim... onca insan"sizin" bim hakkında düşündüklerinizi düşünür." derken; herkesi mi kastediyorsunuz?
1. İslama göre derken domuz eti satmıyorsa içki satmıyorsa, sattıklarına hile hurda karıştırmıyorsa elbette eminimdir.
2. "siz"den kastım burda bim hakkında konuşanlar

3. gene söylerim bimim savunucusu değilim kim olursa olsun böyle bilip bilmeden sağdan soldan duyma bilgilerle insanları doldurulmasına karşıyım

HaxiR
Daimi Üye
Sıkça Sorulan Sorular

Merak edilen sorular;

(1) BİM’in açılımı nedir?

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından olan şirketimizin marka adı BİM’dir. Şirketimizin resmi ticari ünvanı BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.’dir. BİM markası yüksek indirim perakendeciliğinin vazgeçilmez markası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

- Yönetici düzenlemesi: :
Nazim_Hikmet
Forum Ustası
diger marketler resmen soygun yapıyorlar. oysa bim ucuz ve kaliteli satıyor.
bu iddayı herhalde bim yuzunden para kazanamayan market sahipleri ortaya atıyorlar.
ayrıca iddalar dogru bile olsa.
diger marketler vatanlarını bukadar çok seviyorsalarsa vatandaşı somurmesinler ucuza mal satsınlar.

erenkocak
Daimi Üye
Bim ile ilgili iddalara ( yani gerçeklere ) verilen cevaplara inanamıyorum,

Gün gelicek boğazınızı parmaklamak isteyeceksiniz,
çünkü;
O gün gelicek yediklerinizi kusmak isteyeceksiniz
çünkü;
Ogün gelicek bu günlerinizi özleyeceksiniz...!

Başka TÜRKİYE yok,
Az önce HİTMAN ' ı seyrettim bir bölümüde TÜRKİYE ' de çekilmiş İstanbul ' da yani konstantinapolis te değil bizim yaşadığımız topraklarda.
O kadar güzel ki.
Etrafımıza bir bakalım küçük bir çocuğun yanımızda büyümesini farketmediğimiz gibi bir şeyler nasıl kötüye giderek değişiyor,
buan seyirci kalmak la eşdeğerdediir BİM v.s gibi yerlerden alışveriş yapmak.

Saygılarımla...

lazurat
Cool Üye
firmalar ve sahipleri üzerinden yola çıkarsak hazır gıda, giyim, elektronik, otomotiv yani anlayacağınız tüm kalemlerde üretim yapan çok uluslu yada ulusal firmaların kendileri yada ortakları bir şekilde terörizme, silaha yada bizim kötü olarak nitelendirdiğimiz pis işlere bulaşmış olmalarını göz önüne alarak hepsinden mal almayı redetmemiz lazım sizin mantığınızla. biri demişki vay efendim ben bimden almam koçtan alırım. koçun otomotiv ortağının ürettiği mayınları pkk kullandı. şimdi bu dediğimin ışığında koç milletinin menfaatleri uğruna ortaklığına son vermeli resti çekmeli falan. arkadaşlar benim firmam senin holdingin yok efendim bizim şirketlerimiz benim adamım mantığıyla daha çok güdülürsünüz vesselam. geçin bunları. eğer iddialarınızda haklı olduğunuza inanıyorsanız suç duyurusunda bulunun. yok efendim bunları kim yargılar diyorsanız o zaman iddialarınız hiç anlama ifade etmediğinide kabul etmiş olursunuz ki fazla söze de gerek kalmaz zaten. lütfen burda çokuluslu yada ulusal firmaların sicillerini irdelersek siz mal alacak ne marka ne firma bulursunuz....

jomily
Banned
bim de ürün çeşitlılığının neden fazla olmadığını hep merak edıyorum.olanlarda zaten kalıtesı düşük ürünler.zaman zaman sınırlı sayıda fırsat urunlerının reklamlarını göruyorum ama her nedense hıcbıtanesını almak nasıp olmadı.sırf reklam amacıyla mı yapıyorlar yoksa çalışanlar yakınlarına mı verıyorlar bılınmez

4MAT
Forum Ustası
Puahahaha Böle Bişi Yok Yaw
Bim in Sahipleri Arap Ve Topbaş Lardan Oluşuyor (Kadir Topbaş İle Alakası Yoktur)
Araştır Sonra Konu Aç İsrail Gıdası Yiye Yiye Müslüman Gıdalarını Kötülüorsunuz.

Birleşik İslam Marketleri

(Bim İsmi Olay Olmuştu Birleşik İslam Marketi Olduğu İçin Nede Olsa Ülkemizde Epey Din Düşmanlarımız Vardır Mesela Ermeni Alevileri Mesela Atamız Maymundur Diyen Chp liler Gibi Ondan Sonra Konu Kapandı Tam İsmini Vermek İstemiyorlar Şu Anda)

Bir Diğer Şey İse Bim in İlk Zamanlarda Coca Cola Ve Fritolay Ürünlerini Satmamasıydı Baskı Sonucu O İsrail Mallarınıda Satıorlar Şu Anda Her Ne Kadar İçecekleri Tutulmuş Olsada
islam malıda
o islam malı cola
sırf su biradir
millet iyi olanı yer içer
islam malları KÖTÜ
var mı ötesi
? bişi dicen mi daha

shoq
Forum Ustası
islam malıda
o islam malı cola
sırf su biradir
millet iyi olanı yer içer
islam malları KÖTÜ
var mı ötesi
? bişi dicen mi daha
Bak bu konuya katılıyorum.
Yapılacaksa bir üretim , ADAM gibi yapılsın.
Daha bize ait doğru düzgün marka yok..
Kaliteli ve iyi yapsınlar , o coca cola falan yalan olur..

arctical
Çırak
kimisi koministlerin der kimisi pkknın benim bildiğim sahibi geyat düzgün vergisini veren iş adamları hatta 1 yıl kadar önce bi anlaşmazlık oldu ve 1 ortağı a101 i kurdu aksi olsaydı sizin bu kısıtlı imkanlarla duyduğunuz şehir efsanelerini yetkisi olanlar araştırırdı.

VolkanDrkn
Cool Üye
Ölü konu canlanmış ama güzel olmuş :D Şahsen ben hergün okul öğle aralarında bimden alışveriş yapıyorum diger markette satılan aynı marka su 50 kurusken bimde aynısı 20 kurus ve bu en kucuk ornegı.. Diger marketler ozaman düşünsün vatanını bizde bimden almayalım demi?

hydrop
Hızlı Çırak
ya hakikaten ben çok merak ediyorum. acaba gerçekten varmı böyle bişey. benim dikkatimi çekiyor pkklılar eylemlerinde sürekli bim mağazalarını molotofluyorlar neden. bu konudan kurtulmak için mi acaba aldatmaca mı sizce? yani eğer öyle bi bağlantı varsa neden yapsınlar ki? ben alış veriş yapıyorum bu mağazalardan ama bahsedilen şey varsa gerçekten daha selam bile vermem bedavadan ucuza verseler yine almam. bu bi insani bilinç meselesidir iki gram aklı olanlar mantıklı düşünmesi gerekir doğruyu bulabilmek için. ülkenin geleceğine açık tehdit olan birilerine zamanın en büyük silahını (kurşuna silaha gerek bile yok) parayı ekonomi yi vererek kendimi dünyanın en aptal canlısı yerine koymam yani konuya kendimide katarım. ama işte nasıl anlamamız gerek nerden bileceğiz???

DraCuLa1
Çırak
Üşenmeden Okudum Açıkcası ..Sebeb;

Çünkü İnsanlarımız Nasılda Cahilleşiyor .. Körü Körüne Bazı Komplolara İnanıyor Onu Görmek İstedim ..

Varsayımlarla Yola Çıkarsak ..Bim Terörist..Koçlar Teröründe Teröristi..Sabancı Hain..Çikolata Sektörü Danimarka İsviçre (Türk Düşmanları)..İçecek Sektörü İsrail Amerika ( Müslüman ve Türk Düşmanı ) ..Say say Bitmes Üretildikçe Daha Çok Bu Tarz Şeyler Üretilir..Çünkü Çamur Atmak Çok Kolay..

Peki Ülkeyi Soyup Soğana Çeviren Büyük Patronlar Bu Ülkenin Sevdalısımı Sanıyorsunuz?

Aydın Doğan Onlarca Okul Açmıştır..Sebeb Ülkeyi Düşünmesimi ? Yoksa Hainliğini Gizlemesimi ?

Bu Konular Çok Uzar .. Bence Takılmayın Aç Kalırsınız..

Nazim_Hikmet
Forum Ustası
bim işçisine saygı gosteriyor.
diger marketler gibi(sizin vatan sevgisi dolu dediginiz.) gunde 11- 12 saat çalıştırmıyor 8 saat çalıştırıyor.
asıl vatan severlik işçisinin hakkını vermektir.
muşterisine uygun fiyata satmaktır.