Bu dayanaksız çok büyük bir itham,Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza kakalamaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.
Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
Saygılar.
Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.
Forumu götürmekle kalmaz türkiye çalkalanırBu dayanaksız çok büyük bir itham,
Bu yazı senide yakar beraberinde bu forumuda götürür
1. İslama göre derken domuz eti satmıyorsa içki satmıyorsa, sattıklarına hile hurda karıştırmıyorsa elbette eminimdir.Kardeşim, sana bir kardeş tavsiyesi olarak bende gerçekten içimden gelenleri söylüyorum; doğru olduğuna inanmadığın veya duyduklarına inanamayacağın yerlerden uzak dur, girme yalanın içine..
kendi mahallendeki bakkalda herşeyin İslam'a uygun olarak satıldığını mı savunuyorsun, emin misin?..
Ne alaka kurdunuz anlamış değilim... onca insan"sizin" bim hakkında düşündüklerinizi düşünür." derken; herkesi mi kastediyorsunuz?
islam malıdaPuahahaha Böle Bişi Yok Yaw
Bim in Sahipleri Arap Ve Topbaş Lardan Oluşuyor (Kadir Topbaş İle Alakası Yoktur)
Araştır Sonra Konu Aç İsrail Gıdası Yiye Yiye Müslüman Gıdalarını Kötülüorsunuz.
Birleşik İslam Marketleri
(Bim İsmi Olay Olmuştu Birleşik İslam Marketi Olduğu İçin Nede Olsa Ülkemizde Epey Din Düşmanlarımız Vardır Mesela Ermeni Alevileri Mesela Atamız Maymundur Diyen Chp liler Gibi Ondan Sonra Konu Kapandı Tam İsmini Vermek İstemiyorlar Şu Anda)
Bir Diğer Şey İse Bim in İlk Zamanlarda Coca Cola Ve Fritolay Ürünlerini Satmamasıydı Baskı Sonucu O İsrail Mallarınıda Satıorlar Şu Anda Her Ne Kadar İçecekleri Tutulmuş Olsada
Bak bu konuya katılıyorum.islam malıda
o islam malı cola
sırf su biradir
millet iyi olanı yer içer
islam malları KÖTÜ
var mı ötesi
? bişi dicen mi daha