BIM Marketler Zinciri

rooster20
Forum Kalfası
Gelmiş BİM i tartışıyoruz aldığımız yahudi malları ne olacak peki ?
Aldığımız coca cola bile israile yardımda bulunmuyomu ?
En basitinden aldığımız bir diş macunu bile kendimize ait değil.
Elimizde F16 ların bile yazılımları amerikan patentli değilmi ?
Uçak bizim ama yazılım adamların yani uçakda onların.
Bize hiçde dost olmaya ülkelerin mallarını nasıl alıyoruz ?
Kabul edelimki kendi kendimizi dışa bağımlı bi ülke yaptık.
Mesele BİM meselesi değildir asıl mesele bu sorunlardır.
En büyük hatayı yıllar önce uçak fabrikası kurmayarak ve
kendi arabamızı üretmeyerek yaptık.

misafir1009
Forum Ustası
Slmlar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bim marketler zinciri ucuz ve kalitesiz malları vatandaşlarımıza satmaktadır.İnsanlarımıza islami ideolojilerle ulaşıp gelir elde etmektedir.bunun en bariz örneği cuma günleri yaşanmaktadır.

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.Bu paralar tamamen PKK Terör Örgütüne gitmektedir.Bir çoğumuz bilmeden bim marketlerinden alışveriş yapıp bu örgüte gelir sağlmaktayız.Lütfen bu konuda duyarlı olalım bim marketlerinden alışveriş yapmayalım.Mahallemizde bulunan en küçük marketin bile vatanımıza getirdiği kâr daha fazladır.Lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Saygılar.

Kesinlikle alıntı yada çalıntı değildir.

bim

Edit: madem konu hortladı biraz üslubumda düzenleme yapmam gerekiyor.

Düşüncelerimi hala savunmakla beraber bim in son durumu hakkında bilgim olmadığını söylemek istiyorum ama inanıyorum ki 5 yılda hiç bir şey değişmemiştir. O zamanda bim'e karşıydım şimdide.

Bununla ilgili kanıtınız varmı?

Can-DMYO
Daimi Üye
walla ben kişisel olarak bim'den asla ve kat'a alışveriş yapmam. sebebi içki satmaması değil tabii ki, çünkü içkimi migros'tan alıyorum ben..
bim'den alışveriş yapmamamın sebebi, sahibinin cüneyd zapsu olması, cüneyt zapsu'nun da nasıl bir adam olduğunu bilmemdir.. (eski sevgilim de bim'de genel koordinatör bi sebebi de budur.. kıza gıcık oluyorum)

cüneyt zapsu'nun politik görüşleri dışında ,sevmediğim ısınamadığım bir başka yönü de turkiye'nin (daha cok karadenz bölgesini ilgilendiriyor , ki ben orduluyum) ürettiği fındığı çok ucuza almak için çaba göstermsidir. cünkü fındığın , onu cok zorda bırakabilecek bir ikamesi yok. ve bu adam politik yönünü o kadar ii kullanıyor ki, fındığı ucuza almak ve ondan daha cok kar sağlayabilmek için yapmadık ayak oyunu bırakmıyor..

sırf bu tavrı nedeniyle bim'den ben asla ve kat'a alısveriş yapmam. siz bakmayın onun gazetelere boy boy ilanlar verip bim'le bir ilişkim yoktur demesine.. eveti ticaret sicilinde belki yazılı bir ilişkisi yoktur ama yönetiminde en yakın akrabaları cüneyt zapsu'nun yerine bim'i yönetmektedir. perde arkasındaki şahsiyet cüneyt zapsu'dur...
z

Son düzenleme:
yusuf192
Çırak
mason kökenliler

AK parti düşmanlığının hangi safalarda olduğu belli oluyor.Yok terörist yok bilmemne kardeşim diliniziz altındaki baklayı çıkarın,siz müslüman insanları hazmedemiyosunuz,bime laf edenler,birer mason kuruşları olan kipa tansaş migroslardan alışveriş yaparken aynı hassasiyeti neden göstermez anlaşılır gibi değil.Sizin gibi cahil takımı insanlar oldukça bu ülkeden terör eksik olmaz.Siz ne kadar bağırıp çağırsanızda,ne kadar dış güçlere abd menşei lilere uşaklık etsenizde bu ülkeyi müslümanlar yönetecek,işine gelir yaşar,işine gelmeyen kendi fikrine daha yatkın olan israilde yaşamaya başlar.

jasko1
Daimi Üye
bim => birleşik islam marketleri anlamı ve onu bunu bilmem ucuz satıyor ne yani pkk ya da avruya gidiyor diye 3kuruş alışveriş paramızı islam düşmanı bir sürü marketlerden mi yapalım hemde pahalı fiyatlardan ne derseniz deyin kendi ürününüzü üretmeden herkes istediği yerden alışverişini yapar

nickiniz
Çırak
yarın hemen gidip bimden alışveriş yapıcam, saçmalıklara inanmıyorum... karalama mantığı başka bişey değil

redyellow
Forum Ustası
konu başlığındaki iddia tamamen uydurma, tamamen asparagas, hiç bir bilgi ve belgeye dayanmayan bir iddia.

tamamen ideolojik körlükle, hazımsızlıkla yapılan iftiralardan ibaret.

WaRDoktor
Elit Üye
Zapsu başkasına satmıştı galiba...Yav ordan alma burdan alma şu markayı alma bilmem ne...Olmuyor olmaz bi yere kadar...İsrail'le olaylar vardı hadi herkes mallarını almasın dendi sonra bir iki ay geçmeden yine herşey başa döndü...Bu şekilde zor...

Bynegro
Daimi Üye
ya şu ölümüne savunanlar yok mu arkadaş. Çok ağır sözler var beynimden parmaklarıma süzülen de konuşmak istemiyorum. Babalarını ancak bu kadar savunuyorlardır... Kör olmuş adamlar yok hayır, olamaz, yapmaz. Ya arkadaş haşa peygamber mi bu adamlar. bi kere de kabul edin olabilir deyin. Öyleyse buu yapmayız deyin. Hep din bilmem ne körü körüne savunmak dinimize uyuyormuymuş? böyle bişey varsa her akan kan kadar göz yaşı döksün bu körü körüne savunanlar, iki cihanda da rahat yüzü görmesin o zaman. Ha yoksa eyvallh ben zaten illa ki vardır demiyorum..

procom
Cool Üye
Ama süt ve süt ürünleri sağlıklı ve kaliteli. Tek sorun bakkallar gibi öğle tatili yapmaları ve tatillerini namaz satlerine göre ayarlamaları. Aslında çalışan bayan elemanları camiye gitmemesine rağmen dükkanı da açmıyor nedense !

Körcerrah
Misafir Üye
bir arkdaştan başbakanın karısına ait olduğunu duymuştum o günden beri önünden geçerken bile kafamı çevirip bakmıyordum saten bundan sonrada durmak yok yola devam

EfruzBey
Forum Kalfası
Burda açıklananları terör yandaşlarına da anlatın...

Zira doğuda BİM marketler çok molotof yiyor, yağmalanıyor :D

redyellow
Forum Ustası
ya şu ölümüne savunanlar yok mu arkadaş. Çok ağır sözler var beynimden parmaklarıma süzülen de konuşmak istemiyorum. Babalarını ancak bu kadar savunuyorlardır... Kör olmuş adamlar yok hayır, olamaz, yapmaz. Ya arkadaş haşa peygamber mi bu adamlar. bi kere de kabul edin olabilir deyin. Öyleyse buu yapmayız deyin. Hep din bilmem ne körü körüne savunmak dinimize uyuyormuymuş? böyle bişey varsa her akan kan kadar göz yaşı döksün bu körü körüne savunanlar, iki cihanda da rahat yüzü görmesin o zaman. Ha yoksa eyvallh ben zaten illa ki vardır demiyorum..
hiç kimse körü körüme bimi vs. savunduğu yok, ama birileri körü körüne iftira atıyor.

bi kere olsun kabul edin demişsin buyur burda yazılanları belgeleyin sizden önce bime biz küfredelim!!!

Ama belgeleyemezseniz niye size inanalım ki?

aynı şeyleri mesela migros için de yazsalar onlardan da belgelemelerini isterim.

Her yazılana inanmak zorunda mıyız?

ispatlayın size inananalım.

bir arkdaştan başbakanın karısına ait olduğunu duymuştum o günden beri önünden geçerken bile kafamı çevirip bakmıyordum saten bundan sonrada durmak yok yola devam
İşte mesela bu düşünce.

başbakanın karısına aitse bunun ispatı delili belgesi olmaz mı?

sanki mozambikte çadırda pazar kuruyorsunuz, bu şirketin ortakları kim belli, ticaret sicilinde belli.

Hatta ortaklık yapısı bimin kendi sitesinde açıkca yazıyor, niye her dedikoduya inanıyorsunuz, gidin araştırın yahu.

Kim ne yazıyorsa buyursunlar ne yazıyorlarsa ispatlasınlar.

İspatlayana boynumuz, ispatlayamayana kalemimiz hazır bekliyor:)

Graphics
Çırak
Bu bilgilendirmenin yapılması iyi oldu, 1 kere zorunlu ihtiyaçtan dolayı alışveriş yapmak zorunda kalmıştım. Bir daha da yapmam.