BIM Marketler Zinciri

centurionx
Hızlı Çırak
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı ve BİM
marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali
Cemiyeti'nin Kurucu üyesidir hem de Kürt Hevi Cemiyeti'nin
Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur'
diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu
için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU
AKP'nin kurucu üyesi ve 'Türkiye yalnızca Türklerin
değildir.. Bu düzenin
koruyucusu olmamız mümkün değil.. Ata'ya saygı duruşunda sap
gibi ayakta durmaya gerek yok..Bu hukuku hazırlayanlar bu
düzenin kaldırılmasının maşası olacak.. diyen Tayyip'in
danışmanıdır. Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin
kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü
olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM 'in de sahibi olan
Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa
ANTER'in
karısıdır. ZAPSU'nun şirketlerinde ,Kürt Teali Cemiyeti'nin
başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak
görev yapıyorlar. Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh
Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh
Sait'in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU'nun torunu Cüneyt
ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki,dedesinin kin Ve intikam
duygularını başarıyla devam ettiriyor. AKP Genel Başkan
Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait'in
torunudur

BANA GELEN BİR MAİL SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

iynx.Forever
En Agresif Üye
Şey Bende şunu biliyorum, BİM in eski ortaklarından biri şu Erdoğanın bağlantısı olduğu ortaya çıkan ve El- KAide den hizbullaha kadar herkesi destekleyen (büyük ihtimalle Amerikanın adamı) El - Kadı mı ne oymuş..... yani pkk desteği olmasada sütten çıkmış akkaşık deiller.....

cuntbusting
Daimi Üye
Arkadaslar kendi adıma bim in el kaide ve bazı islami teror orgutlerine yardim yaptıgını cok yerden duydum ve acıkcası inanıyorumda pkk ya yardım yaptıgını duymamıştım ama yaparmi yapar ki ulkemizin en eski markalarından birisi ulker bile kurcalanırsa paraların nerelere yollandıgını hayretle gorebilirsiniz malesef tayyip amca bu tip durumlara sessiz kalmakta internetimiz dahil her yanımız sansur olmakta biz uyumaktayız bim in teror orgutu baglantısını hangi yurekli gazeteci yazacak hangi yurekli medya patronu yayınlayacak ki boşa kanıt istemeyin bu olaylar atayyip ordan indiginde gelen yonetim tarafından acıklanır ancak...

iynx.Forever
En Agresif Üye
seni bu yazı için kimse yalanlayamaz... zaten bu el-kadı tayyip gibi amerikan adamı.. Metal fırtınada tayyip çi bi kitaptı zaten... Sonra Orkun Uçar İkinci Kitabı yalnız yazdığında kahraman tayyip imajı ortadan kayboldu... Üstelik soruyorum, amerikanın destek verdiği adam, pkk ya para aktarmazmı?

cGrBrT
Forum Kalfası
iynx demiş ki:
seni bu yazı için kimse yalanlayamaz... zaten bu el-kadı tayyip gibi amerikan adamı.. Metal fırtınada tayyip çi bi kitaptı zaten... Sonra Orkun Uçar İkinci Kitabı yalnız yazdığında kahraman tayyip imajı ortadan kayboldu... Üstelik soruyorum, amerikanın destek verdiği adam, pkk ya para aktarmazmı?
Desteğin için tşk.

gkhn66
Daimi Üye
cGrBrT kardeşim sonuna kadar arkandayım biz kimin ne olduğunu biliyoruz ama burda görüyorumda bilmek istemeyenler war sanırım seni saçmalıkla suçlayanlar

cGrBrT
Forum Kalfası
evet haklısın bilmek istemeyenler var ki bu konu için fake üyelikler bile açılmış anladığım kadarıyla.

matr0x
Forum Ustası
Bim mi o ne bea:) bi kaç şehirde öle mecburiyetden dolayı girdim içeride ki markaların hiç birini duymamıştım hiçbişey almadan çıktım:) + içleri çamaşır makinesinin içi gibi kokuyor o marketlerin öğğkk:D

YENİÇERİ
Misafir Üye
matrox un dedigine katılıyorum ..bim in mallarının cogu dandik marka.. ne oldugu belirsiz ..bim i bosverin arakdaslar mahhalle bakkalları ne gune duruyor...:):)

cGrBrT
Forum Kalfası
işte benim de sölediğim ve bazı arkadaşların nedensiz beni suçlamaya çalıştığı şeyi matrox ve yeniçeri dostlarım söylemiş.

kundurella
Forum Kalfası
walla hayatımda 1 kere gittim bim'e LE COLA die bi kola aldım ama içemeden attım a.q one öle yaa hep dandik mallar satıyolar...
ayrıca bu tayyipin soyu sopu araştırılsa kim bilir ne zapsular fıışkırır (benden sölemesi)

adenia
Banned
buna benzer şeyleri bizde duyuyoruz ama kardeşim gel görki bim de satılan mallar hiçte o kadar kötü degil.. ögrenci arkadaşlar iyi bilir bimsiz yapamazsınız ucuz ve kaliteli alışveriş için bimi tercih ederiz.. tamamen yerli ürünlerin satıldıgı bir marketler zinciri. gidip yahudi ortaklı sahipleri yahudi olan migrosa groseriye paramı kaptıracagıma ülkemin ürünlerini satan ülkemin ürünleri degerlendiren insanlardan alırm...
benim bildigim vatandaşlık görevi budur.
fındık üreticileri karadenizde ürünlerini satamazken tütününü çayını satamazken bu adamlar memleketi dolaşıyor yerli malını degerlendirmeye çalışıyor.

bence bu tarz haberler perakende pazarını yerli üreticilere kaptırmak istemeyen tansaş gibi bimide satın almak isteyen dış güçlerin oyunudur kardeşim..

pkk ya flan gidiyor bunlar yalan yanlış saçma sapan şeyler..

groserinin migrosun sermayesi nereye gidiyor kardeşim? bende size bunu soruyorum?

ülkemin ürünlerine özellikle karadeniz bölgesinde çıkan ürünlere (fındık,çay,tütün ve diğer) kanser yapıyor (çernobilden ötürü heralde) saglıgımızı tehdit ediyor diyerek özellikle fındık fiyatlarını düşüren fındıkta dünya birincisi olmamızı çekemeyen bazı dış güçler bu adamlar degilmidir?

zapsunun ailesi dedesi felan flan tabiki soruşturulsun ama haberi herzaman dogru kaynaklardan almaya çalışınız lütfeeeeeeeeeeeen.
bu adamlar pkklı olsa devlet düşmanı olsa şimdiye kadar sizden önce TSK ve diğer birimler olaya el koyardı merak etmeyin..
olaylara ve haberlere bu açıdan bakın birazda..

bize düşen ancak haberlerini dogrulugunu tartışmak olabilir. etrafımızda ki olayları iyi analiz etmek iyi birer gözlemci olmak zorundayız.
bizim burada siyaset yapmamız gibi bir durumumuz yok.

adenia
Banned
walla bende le porta le'colanın nerden geldigini anlayamadım ama bu ürünleri adamlar yerli üreticilerden topluyor toptan olarak alıyor , yani o markanın sahibi üreticimizde ürünlerine bu ismi vermiş demekkine :)

kobra44
Cool Üye
bak şimsi sana saladığını kanıtlıyacağım atıyosun bari inandırıcı bişiler at da bizde inanmış gibi yapalım :):):) evet kanıtlıyoruuum demişsinki islami ve ardından pkk bunlar bağdaşmayan konular ve örgütler

- Yönetici düzenlemesi: :
dayanamadım
Cool Üye
sana katılıyorum kardeş pkk inanç yoksunu sefil bir örgüt ,islamla asla bağdaşamaz

- Yönetici düzenlemesi: :