adenia
Banned
kobra44 ne demek istedigini anlamadım msj yazmış olmak için yazmayın kardeş..
kanıtlıcak birşey varsa birde benim düşündügüm yönden bakarak bir yorum yap..
bizimde hassasiyetlerimiz var benimde bazı konularda endişelerim olmuyor degil.. kime güvenecegiz güvenecek kimse bırakmıcaz bu gidişle.. devletimiz sadece hükümetten teşekkül degil. yanlış bir gidişat varsa kalkıpta sokaklara dökülecek degiliz.. iletişim, haberleşme olanaklarımız herzamankinden daha iyi ve yeterli şuan. yazarlarımıza milletvekillerimize en azından msjlarımız yoluyla ulaşarak bilgi isteyebiliriz. burada kavga etmenin bir anlamı olmaz.
bir kaç arkadaş birleşir birilerinden hesap sorarız nedir ne degildir.
herkes kendine yakın kaynaklardan dogru bilgilere ulaşabilir.
buradaki yorumlarıda hesaba katarak kimin yanlış şeyler türettigini kimin bazılarını karalamak istedigini anlayabiliriz.
bize herzamankinden daha fazla sormak soruşturmak ve araştırmak düşer.
bizim insanlarımızın en büyük eksigide budur bana göre.........
kanıtlıcak birşey varsa birde benim düşündügüm yönden bakarak bir yorum yap..
bizimde hassasiyetlerimiz var benimde bazı konularda endişelerim olmuyor degil.. kime güvenecegiz güvenecek kimse bırakmıcaz bu gidişle.. devletimiz sadece hükümetten teşekkül degil. yanlış bir gidişat varsa kalkıpta sokaklara dökülecek degiliz.. iletişim, haberleşme olanaklarımız herzamankinden daha iyi ve yeterli şuan. yazarlarımıza milletvekillerimize en azından msjlarımız yoluyla ulaşarak bilgi isteyebiliriz. burada kavga etmenin bir anlamı olmaz.
bir kaç arkadaş birleşir birilerinden hesap sorarız nedir ne degildir.
herkes kendine yakın kaynaklardan dogru bilgilere ulaşabilir.
buradaki yorumlarıda hesaba katarak kimin yanlış şeyler türettigini kimin bazılarını karalamak istedigini anlayabiliriz.
bize herzamankinden daha fazla sormak soruşturmak ve araştırmak düşer.
bizim insanlarımızın en büyük eksigide budur bana göre.........