BIM Marketler Zinciri

adenia
Banned
kobra44 ne demek istedigini anlamadım msj yazmış olmak için yazmayın kardeş..
kanıtlıcak birşey varsa birde benim düşündügüm yönden bakarak bir yorum yap..

bizimde hassasiyetlerimiz var benimde bazı konularda endişelerim olmuyor degil.. kime güvenecegiz güvenecek kimse bırakmıcaz bu gidişle.. devletimiz sadece hükümetten teşekkül degil. yanlış bir gidişat varsa kalkıpta sokaklara dökülecek degiliz.. iletişim, haberleşme olanaklarımız herzamankinden daha iyi ve yeterli şuan. yazarlarımıza milletvekillerimize en azından msjlarımız yoluyla ulaşarak bilgi isteyebiliriz. burada kavga etmenin bir anlamı olmaz.
bir kaç arkadaş birleşir birilerinden hesap sorarız nedir ne degildir.
herkes kendine yakın kaynaklardan dogru bilgilere ulaşabilir.
buradaki yorumlarıda hesaba katarak kimin yanlış şeyler türettigini kimin bazılarını karalamak istedigini anlayabiliriz.

bize herzamankinden daha fazla sormak soruşturmak ve araştırmak düşer.
bizim insanlarımızın en büyük eksigide budur bana göre.........

kobra44
Cool Üye
bak güzel kardeşim tamam bim pkk ya yardım ediyor olabilir buna bir diyeceğim yok ama islami lafı beni rencide ediyor hiçbir müslümanın ben pkk gibi ş...is bir örgüte yardım edeceğine inanmıyorum şimdi islami örgüt de ama pkk deme kardeşim ben bundan dolayı biraz da sert olmuş olabilir özür dilirim ama onur kırıcı bir yazı idi islami yazısını silersen yazın güzel ve bizleri aydınlatığın için sana teşekür ederim ama tekrar söylüyorum islami lafı beni ve benim gibi düşünen kardeşlerimi üzer

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
tartısma, ortak doğruları bulmak için yapılır;) güzel gidiyorsunuz...
hakaret falan olmasın;)

X_KEWIN_X
Hızlı Çırak
benim bildigim bim belediyeye sirketi ben bunu yeni ögrendim peki o kadar cok ayrintiya iniyorsak ibrahim tatlisesin pkk ya yardim ettigini biliyormuydunuz

kobra44
Cool Üye
bakın koplonun en kıralını söyleyim size koç gurubu isrile kaynaklaının %75 ini aktarmaktadır ve aydın doğan gurubu da aynı şekilde kaynaklarının %55 i gibi büyük rakamlar israil ve pkk gibi isalm düşmanı örgütlere vererek beslamaktedir koçun hepiniz hatırlarsınız mezarından cesedini çalmışlar diye haberler çıkmıştı
gerçekten çalındımı sizce hayır çalınmadı koçun cocukları bilerek cesedini aldılar çalınmış süsü verdiler ve istanbuldaki yahudi mezarlığına gömdüler eğer direk gönselerdi bu onlar için iflas demekti ve hiç bir türk koç gurubunun mallarını almayacaktı bu yüzden de bu yola başvurdullar alın size alış veriş yapılmayacaksa kaynak araştırın ne kadar haklı olduğumu görün

kobra44
Cool Üye
geneleme yapma bence ben kürt değilim ama içlerine bizden daha müslüman olanları var bazılarımız müslümanız elhamdürillah demekten başka ne yapıyoruz ?ama kürt toplumunun yüzdelersek % 50 si dediğin gibi ler bakın ben bir araştırma yaptım ve bunu sizlerle paylaşayım

kürt türk k ve t harfinin yerdeğiştirmesinden ibaret ve kürcede 8 dil mevcutur ve bunların hiçbiri birbirlerinin konuştuklarını anlamazlar ve kürt ce bir dil değil ibranice-farsca-arapca-osmanlıca-geçmişte konuşulupta tamamen silinen 3 değişik dilin daha karışımından olma bu yüzden kürt diye birşey yok ama bunu gene dış güçler türkiyede böyle bir toplum oluşturarak bunu türk lere karşı kulanmak için beslemişlerdir

adenia
Banned
kobra44 benimde söylemek istedigim bu canım kardeşim içinde biraz iman olan insanlar inançlı insanlar giderde pkk ya parasını pulunu verirmi? hangi inançlı vijdan sahibi bir insan böylesine insanlık dışı işlere parasını verir yardım eder? benim söylemek istedigim budur. islam dini insanları birleştiricidir. bizki tek bir ümmetiz,
türklügümüz inancımızla kemikleşmiştir .. bunu kabul etmeyenlerin düşecegi durum pkk terörüne destek veren pkk sempatizanı halkların durumu gibidir. onlarda birgün yokolup gitmeye mahkumdur..
saygılarımla...

kobra44
Cool Üye
Malesef ÜzÜlerek Belİrteyİmkİ HarcadiĞimiz Para Pkk Yada İsraİl Yada BİrbaŞka TÜrkve İslam DÜŞmanina Gİdİyor Buna Engel Olunamiyor Nedenmİ Adamlar Öyle Bİr SarmiŞkİ Etrafimizi Elİmİzİ Neye Atsak Ya Ucu Pkk Yada İsraİl Denen Adİ Mİllete DeĞİyoonun İÇİn Marka AliŞkanliklarimizdan Kurtulmamiz Lazim

zuken
Forum Kalfası
Gene halk dilinden duydugunuz bılgılerle konusuyorsunuz.

Bim sahıbı Kürt kültür Vakfı baskanı vede bu yuzden bunun gibi pkk destek olayı cıkıyor.

Her kürt pkklı degıldır.üLKÜCÜ dediğimiz milliyetciler içinde birçok kürt arkadaşımız vardır ve bir türk kadar Türkiye Cumhuriyetini sevmektedir.

Fakat,bim diğer yonetıcılerı dırek PKK ya yardım ettiği biliniyor.

SAdece bazı konuları yargılarken arastırıp yapmak lazım.

SAYGILAR

dayanamadım
Cool Üye
ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Cüneyd Zapsu'nun, BİM mağazalarındaki hissesini 5.5 yıl önce sattığı açıklandı. Zapsu'nun şirketin sahibi olmadığını açıklayan BİM, "Sayın Zapsu, şirketimizin yönetiminde ve hissedarları arasında bulunmamaktadır" dedi.

BİM mağazaları, internet sitelerinde, Başbakan Erdoğan'ın danışmanı ve AK Parti MKYK üyesi Cüneyd Zapsu'nun halasının terör örgütü PKK'nın ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın akıl hocası Musa Anter'in karısı olduğu yönünde yer alan iddialar üzerine bugün bazı gazetelere ilan vererek, Zapsu'nun BİM mağazalarıyla hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı.

Bazı internet siteleri ile yayın organlarında kuruluş safhasında şirketin hissedarı olan Cüneyd Zapsu'nun halen şirketin sahibiymiş gibi gösterilmeye çalışıldığına işaret edilerek, bu şekilde şirkete haksız ithamlarda bulunulduğu kaydedildi.

Zapsu'nun 5.5 yıl önce şirketteki hisselerini sattığı açıklanan ilanda, "Şirketimizin yönetiminde ve hissedarları arasında bulunmamaktadır. Aslında bu herkesçe bilindiği gibi Ticaret Sicili ve Sermaye Piyasası Kurulu başta olmak üzere kamuya açık resmi kayıtlarda da alenidir" denildi.

yukadakilerin hepsi bence yalan zapsu aileis bence hala şirkette aktif olarak rol alıyorla ve söz sahibiler aşşağıdaki yazılar zapsu gerçeğinden başka bişey değildir

Başbakanımızın danışmanının kim olduğunu bilmemiz de yarar var.Lütfen dikkatlice okuyunuz..........
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı ve BİM marketlerinin
sahibi Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu üyesidir hem de Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu
'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur'diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve 'Türkiye yalnızca Türklerin değildir.. Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil..
Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak..'diyen Tayyip'in danışmanıdır. Yaşadığı süredeTürklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan
Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM'in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU' nun
halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır.
ZAPSU'nun şirketlerinde , Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının
torunları yönetici olarak görev yapıyorlar.Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait'in torunudur. BİM'den alınan
her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır. BİM Marketlerinden
alışveriş yapmayınız; yapanları uyarınız !

BİM'E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK'YA GİDECEĞİNDEN
BİZLERE ŞEHİT VE
GAZİ
OLARAK GERİ DÖNECEKTİR.
GELECEĞİNİ VE SEVDİKLERİNİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN
HER TÜRK BUNU DİKKATE ALMALI

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
tamam da o zaman neden cüneyd zapsu her yerde bas bas bağırınıyor bim'le bir alakam yoktur diye..
yani gercekten bi alakası olmayan bir adam, tutar bir kere bunu açıklar ondan sonra da karısmaz..;)

ayrıca ülkemizde, bir şeyin sahibi olmak için mutlaka onun kendi üzerinde bulunmasına gerek yoktur..;) bunu da cok ii biliyorsunuz..

dayanamadım
Cool Üye
bakın ben bir asker çocuğuyum aslında soy ağacımıza baktığımda sülalemizin çoğu asker biz bugüne kasdar ne migros ne bim nede başka bir kuruluştan hiçbir şekilde alış verirş yapmamışızdır ihtiyaçalrımız hep ordu evinden giderilmiştir dışarda arkadaşalrımla çıktığımda hiçbirzaman ne McDonald's nede burgerking ten ağzıma en ufak birşey bile vurmamışımdır küçüklüğümden beri hep buna alıştırıldım keza ailemde babam bilhassa dışarıdan ailveiş yapılması gerktiğinde özellikle bimden uzak durur mutlaka bununda bir sebebi var şuan bazı rahtsız edici şeylerin olduğu ortda bunu babamdanda farkediyorum emin olun ordununda buna tahammülü kalmadı bugünlerde sınır ötesi operasyon söz konusu bu konuda asker çok cidii ve durmaya niyeti yok gibi

önümüzdeki günler belkide türkiyenin geleceğini belirliyecek belkide tarih yine kendini tekralıcak belkide sincanda olduğu gibi demokrsiye yine balans ayarı yapılacak
askerin beklediği tek şey genelkurmay başkanlığı seçimleri
herşey bu seçimlerden sonra başlıcak inanıyorumki herşeyin planı yapıldı ve vakti geldiğinde planlar teker teker uygulanmaya başlıcak ve ozaman oturduğu koltupğa güvenen insanlar tek tek hesap verecek

mcorleone26
Çırak
cgbrt cok haklısın bende asla alısveriş yapmam hatta 7 eleven die bazı marketler var onlarında pkknın malı oldugunu duydum

iynx.Forever
En Agresif Üye
ya tüm topic te şu ifade çok sinir bozucu:

PKK islami bir örgüt değil, o yüzden alakasız...

yahu hizbullah, fetullahçılar, şunlar bunlar çok mu müslüman? finansmanı amerika olan kişi ve kurum ve kuruluşlar, sözde din savunucularınada, PKK gibi şerefsizlerede para sağlar... Lütfen, antitez sunarken, tüm gerçekleri göz önüne alalım...

matr0x
Forum Ustası
iynx demiş ki:
ya tüm topic te şu ifade çok sinir bozucu:

PKK islami bir örgüt değil, o yüzden alakasız...

yahu hizbullah, fetullahçılar, şunlar bunlar çok mu müslüman? finansmanı amerika olan kişi ve kurum ve kuruluşlar, sözde din savunucularınada, PKK gibi şerefsizlerede para sağlar... Lütfen, antitez sunarken, tüm gerçekleri göz önüne alalım...
pkk islam örgütü denmiyor zaten. pkk insanların zayıp yanlarını(inançları) kullanarak böyle bişey yapıyor deniyor...

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
vatan gazetesi köşe yazarı mustafa mutlu'nun bugünkü köşesi.. cüneyd zapsu hakkında...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ankara'daki gizli görüşmelerin sırrı![/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

Gazetelerin ve televizyonların Ankara büroları dün telaşlı bir gün geçirdi. Bu telaşın nedeni Cüneyd Zapsu'nun; ABD, İngiltere, Almanya ve İsrail büyükelçileriyle yaptığı ve bir güne sığdırdığı sürpriz görüşmelerdi...

Herkes birbirine aynı soruyu soruyordu:

"Cüneyd Bey büyükelçilerle neden buluştu?"

Görüşme listesinde İsrail Büyükelçisi de olduğu için tahminler, "Ortadoğu'da yaşanan savaşa barışçıl çözümler bulunması" oldu...

Ama ben buna ihtimal bile vermiyorum.

Neden vermediğimi anlatabilmem için, önce "Cüneyd Zapsu kimdir?" sorusunun yanıtlarına bakmamız gerekir...

Beyazıt Öztürk'ün yöntemiyle devam edelim:

- O biiiiiiiir; AKP Genel Başkanı Veri Danışmanı...

- O bir, o bir, o bir; AKP Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Üyesi...

- O biiiir; Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği'nin "uluslararası terörizmi finanse etmekle suçladığı" Suudi iş adamı Yasin El Kadı'nın Türkiye'deki eski iş ortağı...

- O bir; ABD'li yetkililere "Başbakan Erdoğan'a kızmayın, onu kullanın" dediği öne sürülen, bu nedenle hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş şahsiyet...

- Ayrıca o biiiir; Türkiye'nin en büyük fındık ihracatçısı...

[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]***[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Lütfen Zapsu'yu tanımlayan bu özelliklere bir kez daha göz atın... Sizce; Ankara'da dünkü görüşmelerinin nedenini anlamamıza en çok yarayan özellik hangisi?

"O biiiir Dışişleri Bakanı" ya da "O biir diplomat" değil ki Ortadoğu barışı için arabuluculuğa soyunsun...

Haydi, kendisine böyle bir görev yakıştırdı diyelim, iyi de koskoca ABD, Almanya, İngiltere ve İsrail Büyükelçileri onu neden ciddiye alsın?

Tam; "Peki o zaman bu sürpriz görüşmelerin sırrı nedir?" diye kafayı yemek üzereydim ki; CHP İstanbul Milletvekili Sevgili Bülent Tanla imdadıma yetişti. Durumu ona da anlattım ve yorumunu istedim...

"Bunda merak edecek ne var ki?" diye başladı söze ve devam etti:

- Büyükelçilere fındık satacaktır!

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]***[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Olmaz mı?

Olur...

Bundan ötesi; Türkiye Cumhuriyeti devletine saygısızlıktır!

Dedim ya; Zapsu'nun hiçbir resmi unvanı yok ve burası da muz cumhuriyeti değil...

Uluslararası ilişkilerimiz neden bir fındık tüccarına bırakılsın ki?

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

Crossfir3
Forum Kalfası
arkadaş bence ilgisi yok yaw. siz asıl amerika ve israilin mallarını türkiye ye pazarlayan carrefour. migros vb. yerleri göz önünde tutun.

kobra44
Cool Üye
hizbullah ABD NİN ADAMI ZATEN ONU DESTEKLİYAN MÜSLÜMANA MÜSLÜMAN DENMEZ DİNİMİZDE TERÖR DİYE BİR KAVRAM YOK FATULAH GÜLENE GELİNCE ONUN NERDE DURDUĞU BELİDEĞİL AMA TERÖRLE BİR İLGİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM EYLEMLERİ GENELDE POLİTİK TERÖRGİBİ COCUKLARI KADINLARI ÖLDÜRMÜYOR GENEDE BEN BURDA KİMSEYİ SAVUNMUYORUM KİMSEDE KİMSEYİ SAVUNMASIN DİYORUM BİLMEDİĞİMİZ OKADAR ÇOK ŞEY DÖNÜYOKİ ANCA BURDA TARTIŞTIĞIZLA KALIYORUZ NEYSE HERKESE HAYIRLI CUMALAR