Ñïghtwât©H..
Forum Ustası
inanrırm valla zaten 2 ay geçince kıllanmıştım demek 6 aylık varmış bi de rafa geri koycaklarmış bak sen şerefsizlere akşam gidip kundaklamak boynumun borcu oldu artık
Bence sen yinede yapma bırak ALLAH'larından bulsunlar.Night_watcH2 demiş ki:akşam gidip kundaklamak boynumun borcu oldu artık
Night_watcH2 demiş ki:geç kaldın cayır cayır yanıyo şimdi market
yakarım BİM ide yakar paşa paşa yatarım hakim bey![]()
erzurumda bu ilanları dağıtmak için bu zamanları seçmeyin.. şu anda şehrin caddelerinde in-cin çift kale maç yapıyorlardır.. bekleyin biraz, öğrenciler gelsin eylül-ekim gibi, onlar gelince dağıtın.. çünkü bim'den en fazla alış-veriş yapan kişiler öğrenciler..cGrBrT demiş ki:yak anasını satim zaten ülkede huzur yok diyoz şimdide sen bozcan dimi
işin şaka boyutunu geçelimde biz yakında Erzurum'da şehrin en büyük caddesinde bunları boykot amacıyla el ilanı yayınlamaya başlayacaz.Eğer Erzurum'da katılmak isteyen varsa bana ulaşsın.
tartısma yapmak kimseye birilerine hakaret hakkı vermez.Zyrag demiş ki:bu kadar olur dün yazan arkadaşın yazısı niye silinmiş ???. Tartışmaydı güya neden karışılıyor insanların yazdıklarına ??? dün gece okudum bu sabah yok .....!!!!