BIM Marketler Zinciri

Ñïghtwât©H..
Forum Ustası
inanrırm valla zaten 2 ay geçince kıllanmıştım demek 6 aylık varmış bi de rafa geri koycaklarmış bak sen şerefsizlere akşam gidip kundaklamak boynumun borcu oldu artık

cGrBrT
Forum Kalfası
Night_watcH2 demiş ki:
geç kaldın cayır cayır yanıyo şimdi market:D:D
yakarım BİM ide yakar paşa paşa yatarım hakim bey:D:D:D
:D yak anasını satim zaten ülkede huzur yok diyoz şimdide sen bozcan dimi:D
işin şaka boyutunu geçelimde biz yakında Erzurum'da şehrin en büyük caddesinde bunları boykot amacıyla el ilanı yayınlamaya başlayacaz.Eğer Erzurum'da katılmak isteyen varsa bana ulaşsın.

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
cGrBrT demiş ki:
:D yak anasını satim zaten ülkede huzur yok diyoz şimdide sen bozcan dimi:D
işin şaka boyutunu geçelimde biz yakında Erzurum'da şehrin en büyük caddesinde bunları boykot amacıyla el ilanı yayınlamaya başlayacaz.Eğer Erzurum'da katılmak isteyen varsa bana ulaşsın.
erzurumda bu ilanları dağıtmak için bu zamanları seçmeyin.. şu anda şehrin caddelerinde in-cin çift kale maç yapıyorlardır.. bekleyin biraz, öğrenciler gelsin eylül-ekim gibi, onlar gelince dağıtın.. çünkü bim'den en fazla alış-veriş yapan kişiler öğrenciler..;)

not: bi ara da tema için bi boykot yapın.. litrelik ayran bulunmuyor erzincankapı'daki şubesinde;)

cGrBrT
Forum Kalfası
yunusu bilmem ama metatronun dediği doğruda ya bişe soracam özgür abi sen hangi şehirdesin?

cGrBrT
Forum Kalfası
arkadaşlar destekleriniz için tşk.Bu arada karmam 193 te kalmış malum 3 ğursuz sayı bi kurtarında orayı rahatlayalım:D

ahmet54
Daimi Üye
Bundan sonra ben de BİM'den alışveriş yapmayayım... Cüneyt Zapsu denilen herif-i Naşerif'in adı geçiyosa oradan hayır gelmez. Saolasın paylşaım için kardeş. +karma... :);)

cGrBrT
Forum Kalfası
karma içinde yorumlar içinde herkeze tşk ler sayenizde konumuz yakında sbtlenecek :D

Edit:Metatrona tşk.Konu sabitlendi vatana millete hayırlı olsun.

- Yönetici düzenlemesi: :
Zyrag
Cool Çırak
konuyu daha yeni gördüm :) uzun zamandır giremiyordum wardoma. Yazdıklarınızda doğrularda war. Bence kimseyi şikayet etmemeliyiz. Yok şu adam terörristtir yok bu dallamadır falan diye bu yanlış. "Siz Nasılsanız öyle yönetilirsiniz".. Bunu iyi düşünün demekki sorun bizde arkadaşlar.. Ayrıca Bim olayındada ben çoğunluğa katılmıyorum.. Türkiyede satılan(köy bakkalları dahil) hangi ürün USA eline değmeden TRye geliyor?? tamamen TÜRK MALI olan tek ürün köyden yetişen sebze meyveler.. sadece türklerle alışveriş yapacaz diyosanız. ozaman sadece sebze meyve yemeliyiz :). Mesela BOR bile biz amerikaya 100 ykr ye veriyorsak adamlar bize 250den geri satıyolar. bu olaylar çok karışık :) kısacası arkadaşlar dünyayı kurtaran adam olmaya çalışmayın :) bu imkansız dönen bir çark war( bu çark amerikanın elinde) Biz bu çarkta en iyi pozisyonda olmaya çalışalım asıl ondan sonra birşeyler yapılabilir.. Şunu kabullenin Amerika ne yazıkki lider daha doğrusu Yahudiler lider :). Ama her insan doğar-büyür-ölür, her devlette....

cGrBrT
Forum Kalfası
tekrardan hoş geldin o zaman foruma.Dünyayı urtaran adam olamasak bile en azından 2 kişiyi bile bilgilendirdiysem bana yeter.Bu gün forumda yaşadığım olaylardan dolayı kafam şişti ve daha fazla yorum yapamıyorum.

Zyrag
Cool Çırak
bu kadar olur dün yazan arkadaşın yazısı niye silinmiş ???. Tartışmaydı güya neden karışılıyor insanların yazdıklarına ??? dün gece okudum bu sabah yok .....!!!!

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Zyrag demiş ki:
bu kadar olur dün yazan arkadaşın yazısı niye silinmiş ???. Tartışmaydı güya neden karışılıyor insanların yazdıklarına ??? dün gece okudum bu sabah yok .....!!!!
tartısma yapmak kimseye birilerine hakaret hakkı vermez.

tartısma şöyle yapılır..bir konu ortaya atılır, o konu hakkında olumlu düşünenler olduğu gibi olumsuz düşünenler de olur. her iki görüş de saygı çercevesinde fikirlerini söylerler, tezlerini kanıtlamaya calısırlar.

o postun silinme nedeni bu..;) çünkü hakaret taşıyordu.. özgürlük özgürlük tamam da , bu özgürlük herşeyi söyleme hakkı da vermez kimseye;)

Zyrag
Cool Çırak
"metatron" oke tamam çizgiyi aştı o arkadaş peki bu ? "mc23" direk adamlara terorist diyo. Buda direk suçlama yapmış ?? eşitlikse her yerde eşitlik! buna inanırım ben. Arkadaşlar bu dünyada herkes bir örgüte yardım ediyor. Etmeyeni yaşatmazlar zaten her türlü zarar gelecek ben kötünün iyisi olduğu için BİM migrostan vs. daha iyidir. Her ne kadar BİM den alış veriş yapmasamda Migrostan vs. kat kat daha iyidir. En azından PKK ya gidiyo. Bir Savaş anında PKK daki kürtlerin kimin tarafında olacağını sanıyorsunuz??? Tabiki TR yi destekleyecek bizimle omuz omuza savaşacaklar ben eminim buna HİÇ KİMSE ekmeğini yediği toprağa ihanet etmez günü gelir öder borcunu.... PKK hollanda vs tarafından yönetilen beyni yıkanmış genç kürtlerdir bence... neyse iyi günler bu konu uzar siyaset ne zaman kesin bir karara wardı ki zaten :)

cGrBrT
Forum Kalfası
Bütün bunlari yazabildiine göre arastirma yapman gerekirdi.Kötünün en iyisi demissin bahsettigin kötüleri listeleyebilirmsin.

cotanak
Çırak
benim lafım gizli takip nickli arkadaşa;
bimcilere itafen bu adamlar üretici fındığını satamazken yerli malını değerlendirip satıyorlar diyosun,sorarım sana bu adamlar yerli malı nasıl değerlendiriyo? üretici malını satamıyo mu yoksa çok ucuza satmak mı zorunda kalıyo işte çok sevdiğin bimciler yerli malını böyle değerlendiriyo üreticiyi ezerek.
ayrıca tartışmayı çok geç gördüm zaten yeni üye oldum bim ve bim gibi kuruluşlar maalesef ülkemizin kanayan yarasıdır.bimin kimlerin elinde olduğu bellidir.

henry_99
Forum Ustası
bende hiç bime girmem bi keresinde çok susamıştım bimden küçük bi su almıştım.bi daha da girmedim hiç