BIM Marketler Zinciri

06BOZKURTUM
Forum Kalfası
burada yatan gerçek sanıyorum hep islam olduğu için ...saldırılar hep o yönde oluyor yoksa o şahıs bu şahıs meselesi değil..." GERÇEĞİ İNKAR,ELBET EDEBİ YIKAR"....Saygılar...

DArtagnan
Forum Ustası
vaulth,

senden ricam üslubuna biraz dikkat etmen ve mod arkadaşımızla olan sorununu pm den halletmen...kendisi forumun düzenini korumakla yükümlü olduğu için mesajların siliniyor...bu şekilde devam etmen sana bir fayda sağlamaz aksine zarar getirir...biraz dikkatli olalım...

saygılar...!

asilx
Daimi Üye
cGrBrT demiş ki:
bu cvplardan sonra yine beni yalanlayacak olan varmı acaba merak ediyorum!
aynı mantıkla hareket edersen ne uçağa binebilirsin ne cocacola içebilirsin ne interneti kullanırsın nede pc kullanabilirsin,dünya çapında büyük şirketlerin hepsinin üye olduğu başlarını yahudilerin çektiği kuruluşlar olduğu gerçkte dünyayı kimlerin yönettiğini "rockfeller ailesi" araştır istersen biraz onlarca kitap var,ondan sonra bime gidelim le cola almaya,yaşının küçük olmasına veriyorum e daha göreceğin çok şey olduğuna inanıyorum.....

cGrBrT
Forum Kalfası
sen beni güldürmek için mi bunları yazdın?Pkk şu anda bizim için çok büyük bir tehdit!Onu bide düşün cnm benim bu arada senin yaşın kaç ABİCİM VEYA ABLACIM :p

denizerdem
Forum Ustası
la zaten akp den düzgün adam mı çıkmış hepsi satmaya çalışıyo işte karış karış vtanı satıyolar hla uyanamadıysanız zzaten uyanmayın bu saatten sora

St!ngeR
Cool Çırak
Yalnız cüneyt zapsunun bimLe ne gibi ilişkisi oLdunu nerden bilcez..Dostum ßunu bize kanıtlayamadıgın sürece inandırman biraz zor..Halk herzaman kaliteli ve ucuz mal arıyo bim marketleride zaten bu yüzden tercih ediliyo adamlar az para kazanıyo ama müşteri tutmayı bilioLar..Sizden önerim bimden alısveris yapmamanız degil israil ve amerika ürünlerini boykot yapmanız..

denizerdem demiş ki:
la zaten akp den düzgün adam mı çıkmış hepsi satmaya çalışıyo işte karış karış vtanı satıyolar hla uyanamadıysanız zzaten uyanmayın bu saatten sora
Allah askına burda sagcı solcu tartısması yapmıyoruz..Önce konuyu takip et ona göre msj yaz..

- Yönetici düzenlemesi: :
cGrBrT
Forum Kalfası
St!ngeR demiş ki:
Yalnız cüneyt zapsunun bimLe ne gibi ilişkisi oLdunu nerden bilcez..Dostum ßunu bize kanıtlayamadıgın sürece inandırman biraz zor..Halk herzaman kaliteli ve ucuz mal arıyo bim marketleride zaten bu yüzden tercih ediliyo adamlar az para kazanıyo ama müşteri tutmayı bilioLar..Sizden önerim bimden alısveris yapmamanız degil israil ve amerika ürünlerini boykot yapmanız..

Allah askına burda sagcı solcu tartısması yapmıyoruz..Önce konuyu takip et ona göre msj yaz..

arkadaşım bence sende biraz konuyu takip et anlayacaksın o zaman alakayı.

ucedost
Daimi Üye
Bence En Güzeli Bim den Alış Veriş Yapmayın ve Tanıdıklarınızada yaptırmayın
Gidin Mahalle Bakkalından Alın. Yada bölgenizdeki hemşerilerinizin açtığı marketlerden faydalanın en azından hem paranın gittiği yer belli hemde bence en doğrusu bu.
Ne Demişler Önce Çevrene Faydalı Olucan. Sonra Kendine

akademi20
Cool Çırak
Hiç kimse görmek istemediği kadar kör değildir! Bu Zapsu denen adam müsvettesi, bölücü herifin marketi BİM'i hala savunan varsa onun Türklüğünden ve Müslümanlığından şüphe ederim. Evet biraz iddialı bir söz ama doğru bu! Ucuz ve kaliteli mal satıyormuş de falan filan geçin bu ayakları arkadaşlar. Adama resmen PKK'nın finansmanı. Hala bu gerçekleri göremeyenler varsa en kısa zamanda bir göz doktoruna gitsin! Alttaki yazıyı okusunlar öyle doktora gitsinler küçük bir tavsiye!!!

BİM'E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK'YA GİDECEĞİNDEN ,
BİZLERE ŞEHİT VE
GAZİ OLARAK GERİ DÖNECEKTİR.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı ve BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu üyesidir hem de Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve Türkiye yalnızca Türklerin değildir.. Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil.. Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak..' diyen Tayyip'in danışmanıdır. Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM'in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve
Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır. ZAPSU'nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı

Abdurrahman ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin Ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet
Fırat ise Şeyh Sait'in torunudur. BİM'den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır. BİM Marketlerinden alışveriş yapmayınız; yapanları uyarınız !

BİM'E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK'YA GİDECEĞİNDEN, BİZLERE ŞEHİT VE GAZİ OLARAK GERİ DÖNECEKTİR. GELECEĞİNİ VE SEVDİKLERİNİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN HER TÜRK BU MESAJI ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞMALI

nvrmnd_jr
Çırak
Biraz geç gelen bir cewap olacak ama bim in PKK terör örgütüne yardım ettiği doğrudur. Belki sadece basına yansıtılmamış bir gerçektir.

misafir909
Banned
turk gençliğinin uyanık olması lasımmm, paranoyak deil...atam yaşasaydı, vede şu forumlardaki geyik den öte olmayan muhabbetleri görseydi sanırım, gençliğe hitap etmesdi...emaneti taşıyacaz die her sölenenin lafı alıp yürürsen bi gün bi bakmışş, ortada cısbıl kalmışın..hanni meşhur hıyar muhabbeti varyaaa..hani adamm hıyar die bağırıyormuşda, eleman tuzu kapıp koşmuşş gitmiş yanına, bide ne görsün adam malafatı kaldırmış, ona sesleniyormuşş.....aklınızı kullanın arkadaşlarr...cüneyt zapsu ismi siyasi bir propaganda malsemesidir..muhalif bir sözde milliyetçi geçinen bir partinin propaganda malzemesidir..avrupa birliği karşıtlığının bir parçası oalarak kürt vatandaşlarımısın hükümet tarafından şımartıldığı üserinden , kürt lerin tepemize çıkartıldığı, ve her kürdün pkk sempatizanı yada yardakçısı olduğu mantığıyla teröre lanet eden milyonların oyuna gösünü diken bir partinin güncel propagandasından başka bir şey deildir..BİM market İMKB de halka açık işlem gören, binlerce yatırımcısı olan bir anonim ortaklıkdır....çok kısa zamanda kurulup çok geniş bir bayii ağına sahip olmuş, yerli sermayeli( halka arzda bir kısmı yabancı sermayenin eline geçti, şirket performansı yabancı fonların gösdesi olmasını sağladı) bir şirket..kurucusu vede fikir babası zapsu dur...tam bir deha ürünü bir pazar stratejisiyle, gıda sektöründe ki pekçok yabancı ortaklı grupların arasından sıyrılmış ve kendine hatırı sayılır bir pazar payı yakalamıştır...mesele bir örnek vererek bunu açıklayalım...geçenlerde july die bi meyvasuyu aldım BİM den...aynı meyve suyunun tamek marka olanıyla arasında % 50 fiyat farkı vardı..şimdi size hangisi tercih edersiniz desem , ne üdüğü belirsiz bir markayı ucuza alacağıma tamek alırım dersiniz herhalde...iş gıda konusysa hemen hemen hepiniz aynı şekilde hareket ederis..(bu arada Tamek de koç grubunun bir şirketi, yani oda yerli)..amma aldığım july marka meyve suyunun üstünü okuyunca bu ürünü Tamek in BİM marketleri için ürettiği şeklinde bir yası gördüm..yani ürün Tamek indi...Bim Tamek den çok yüksek miktarda meyve suyunu ödemeyi peşin yaparak sipariş vermiş..Tamek de atıl üretimin kapasitesini bu çok miktardaki sipariş sayesinde tam kapasiteye çıkarmış, ürünün pazarlama vede stok gideri olmadığı için, ödemede peşin olduğu vede çok yüksek miktarda olduğu için bu ürünü üretip BİM e vermiş..böylece ürün farklı bir isimle nerdeyse yarı fiyatına bislerin hizmetine sunulmuş..bu kadar basit vede mantıklı..haaa şimdi ben bunları nie anlatıyorum...BİM le ne alakam var..sadece müşterisiyim o kadar...yasılanları okuyunca hakkaten üsülüyorum..gelirini pkk ya gönderiyormuşş..kim demişşşşş, nerde , gören varmı..ispat varmı?..biri öle dedi die bisde öylemi kabul edecessss..yaaa daha düne kadar carrefour (fransız sabancı ortaklığı) 16 yaşın altındakileri markete almıyordu..neymiş potansiyel hırsızmışş..her türk gencine hjırsız muamelesi yaban yahudi sermayeli bir şirket ülkemde çatır çatır iş yapıyor..(fransız ekolundan geldiği halde bi tek Hıncal Uluç köşesinde defalarca yasdı, benim gencime hırsız diyosan sittir git bu ülkeden demeye getirdi, amma sözde milliyetçi geçinenlerden çıt yok..çünkü ?!!!!!)..yerli sermayeli bir şirket, sırf ortaklarından biri kurt vede iktidar partisi mensubu dieee, tukakakaaa....uyanık olalım arkadaşlarrr, eğitimimizin hakkını verelim..kalın sağlıcaklaa

not: markası july deilde juny felanda olabilir..kutusunu attığım için tam olarak neydi hatırlamıyom amma öle bişeydi iştee:)
bi not daaha: >BİMAŞ (imkb de işlem gördüğü koduyla) halka arzda büyük ölçüde yabancı fonların eline geçti..müthüş bir talep gösterdilerr..hatta zapsuda gelen talebe inanamadı vede sahip olduğu hisseleride sattı..çünkü kendisi bir guru dur..marka yaratma guru su..aynı boyner gibi..yeni bir marketi sıfırdan kurmaya hasırlanıyor..bilginize..anlıyacağınız gibi, kazancı pkk ya deil, yabancı fonlara gidiyor:D

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
vaulth demiş ki:
turk gençliğinin uyanık olması lasımmm, paranoyak deil...atam yaşasaydı, vede şu forumlardaki geyik den öte olmayan muhabbetleri görseydi sanırım, gençliğe hitap etmesdi...emaneti taşıyacaz die her sölenenin lafı alıp yürürsen bi gün bi bakmışş, ortada cısbıl kalmışın..hanni meşhur hıyar muhabbeti varyaaa..hani adamm hıyar die bağırıyormuşda, eleman tuzu kapıp koşmuşş gitmiş yanına, bide ne görsün adam malafatı kaldırmış, ona sesleniyormuşş.....aklınızı kullanın arkadaşlarr...cüneyt zapsu ismi siyasi bir propaganda malsemesidir..muhalif bir sözde milliyetçi geçinen bir partinin propaganda malzemesidir..avrupa birliği karşıtlığının bir parçası oalarak kürt vatandaşlarımısın hükümet tarafından şımartıldığı üserinden , kürt lerin tepemize çıkartıldığı, ve her kürdün pkk sempatizanı yada yardakçısı olduğu mantığıyla teröre lanet eden milyonların oyuna gösünü diken bir partinin güncel propagandasından başka bir şey deildir..BİM market İMKB de halka açık işlem gören, binlerce yatırımcısı olan bir anonim ortaklıkdır....çok kısa zamanda kurulup çok geniş bir bayii ağına sahip olmuş, yerli sermayeli( halka arzda bir kısmı yabancı sermayenin eline geçti, şirket performansı yabancı fonların gösdesi olmasını sağladı) bir şirket..kurucusu vede fikir babası zapsu dur...tam bir deha ürünü bir pazar stratejisiyle, gıda sektöründe ki pekçok yabancı ortaklı grupların arasından sıyrılmış ve kendine hatırı sayılır bir pazar payı yakalamıştır...mesele bir örnek vererek bunu açıklayalım...geçenlerde july die bi meyvasuyu aldım BİM den...aynı meyve suyunun tamek marka olanıyla arasında % 50 fiyat farkı vardı..şimdi size hangisi tercih edersiniz desem , ne üdüğü belirsiz bir markayı ucuza alacağıma tamek alırım dersiniz herhalde...iş gıda konusysa hemen hemen hepiniz aynı şekilde hareket ederis..(bu arada Tamek de koç grubunun bir şirketi, yani oda yerli)..amma aldığım july marka meyve suyunun üstünü okuyunca bu ürünü Tamek in BİM marketleri için ürettiği şeklinde bir yası gördüm..yani ürün Tamek indi...Bim Tamek den çok yüksek miktarda meyve suyunu ödemeyi peşin yaparak sipariş vermiş..Tamek de atıl üretimin kapasitesini bu çok miktardaki sipariş sayesinde tam kapasiteye çıkarmış, ürünün pazarlama vede stok gideri olmadığı için, ödemede peşin olduğu vede çok yüksek miktarda olduğu için bu ürünü üretip BİM e vermiş..böylece ürün farklı bir isimle nerdeyse yarı fiyatına bislerin hizmetine sunulmuş..bu kadar basit vede mantıklı..haaa şimdi ben bunları nie anlatıyorum...BİM le ne alakam var..sadece müşterisiyim o kadar...yasılanları okuyunca hakkaten üsülüyorum..gelirini pkk ya gönderiyormuşş..kim demişşşşş, nerde , gören varmı..ispat varmı?..biri öle dedi die bisde öylemi kabul edecessss..yaaa daha düne kadar carrefour (fransız sabancı ortaklığı) 16 yaşın altındakileri markete almıyordu..neymiş potansiyel hırsızmışş..her türk gencine hjırsız muamelesi yaban yahudi sermayeli bir şirket ülkemde çatır çatır iş yapıyor..(fransız ekolundan geldiği halde bi tek Hıncal Uluç köşesinde defalarca yasdı, benim gencime hırsız diyosan sittir git bu ülkeden demeye getirdi, amma sözde milliyetçi geçinenlerden çıt yok..çünkü ?!!!!!)..yerli sermayeli bir şirket, sırf ortaklarından biri kurt vede iktidar partisi mensubu dieee, tukakakaaa....uyanık olalım arkadaşlarrr, eğitimimizin hakkını verelim..kalın sağlıcaklaa

not: markası july deilde juny felanda olabilir..kutusunu attığım için tam olarak neydi hatırlamıyom amma öle bişeydi iştee:)
bi not daaha: >BİMAŞ (imkb de işlem gördüğü koduyla) halka arzda büyük ölçüde yabancı fonların eline geçti..müthüş bir talep gösterdilerr..hatta zapsuda gelen talebe inanamadı vede sahip olduğu hisseleride sattı..çünkü kendisi bir guru dur..marka yaratma guru su..aynı boyner gibi..yeni bir marketi sıfırdan kurmaya hasırlanıyor..bilginize..anlıyacağınız gibi, kazancı pkk ya deil, yabancı fonlara gidiyor:D
bak, kimseye hakaret etmeyince mesajın silinmiyor;) hakaret edilmediği sürece herkes derdini özgürce anlatabilir burada..:p

Savaşçı
Misafir Üye
DenizCE demiş ki:
Arkadaşlar Bim in uzantısı Birleşik islam marketleridir. Bimin 2 ortagından biri cünayt Zapsu öbür ortagı ABD tarafından ulusal Terörist ilan edilen El Kadı dır. Buradan kazanılan paraların büyük bir kısmı Teröre ve el kaide ye akıtılmaktadır. Cünyt zapsu nun bu suçlamalarla ilğili davaları mahkemededir ve büyük olasılıkla (Tayyip isterse) ceza alacaktır.
Birleşik islam marketleridir demişsin ama devamına bakıcak olursa terör e getirmişsin sanmıyorum açılımının bu olacağını.. Senin bun uyazman bile iyi değil.. En azından nereden biliyorsan ( sitelerden vs... ) kaynak vermeni tavsiye ederim..

Ayrıca.. doğru olabilir terör örgütlerine para yollama olayı.. Gerçekte olabilir yalan'da... ama tartışılması gereken bir konu olmuş..

serkan kartal
Daimi Üye
bilginendirdiğiz için sağolun ben bimin halkçı bir market olduğunu düşünerek alışverişimi ordan yapıyordum
imzam yok nasıl eklenir bilmiyorum:((

misafir909
Banned
metatron demiş ki:
bak, kimseye hakaret etmeyince mesajın silinmiyor;) hakaret edilmediği sürece herkes derdini özgürce anlatabilir burada..:p
bunu ben senden daha iyi bilirim merak etmeee.. bknz üyelik numaram...sen giderken ben beş tur atmıştım..haa bu arada kendinle ilgili muhabbetleri pm isteyip millete genelden bulashmaaa...konuyla ilglili yorumun yoksa post da atmaa..forum kirliliği yaratmasın...

Ñïghtwât©H..
Forum Ustası
PKK’ya katılan gençlerini kurtarmak için çaba harcayan aşiretlerden biri örgüte gençlerin bırakılması karşılığı olarak genç başına 2.5 milyon YTL ödedi.../Gündemden

BİM i bilemem ama PKK nın onun gibi küçük işletmelere ihtiyacı olmadığı görülüyo yaklaşık 20 genç adam başı 2.5 milyon ytl den bırakılıyo. 50 milyon YTL şak diye ceplerinde kimbilir yılda bunun gibi kaç kaynaktan para sızdırılıyo onlara