06BOZKURTUM
Forum Kalfası
burada yatan gerçek sanıyorum hep islam olduğu için ...saldırılar hep o yönde oluyor yoksa o şahıs bu şahıs meselesi değil..." GERÇEĞİ İNKAR,ELBET EDEBİ YIKAR"....Saygılar...
aynı mantıkla hareket edersen ne uçağa binebilirsin ne cocacola içebilirsin ne interneti kullanırsın nede pc kullanabilirsin,dünya çapında büyük şirketlerin hepsinin üye olduğu başlarını yahudilerin çektiği kuruluşlar olduğu gerçkte dünyayı kimlerin yönettiğini "rockfeller ailesi" araştır istersen biraz onlarca kitap var,ondan sonra bime gidelim le cola almaya,yaşının küçük olmasına veriyorum e daha göreceğin çok şey olduğuna inanıyorum.....cGrBrT demiş ki:bu cvplardan sonra yine beni yalanlayacak olan varmı acaba merak ediyorum!
Allah askına burda sagcı solcu tartısması yapmıyoruz..Önce konuyu takip et ona göre msj yaz..denizerdem demiş ki:la zaten akp den düzgün adam mı çıkmış hepsi satmaya çalışıyo işte karış karış vtanı satıyolar hla uyanamadıysanız zzaten uyanmayın bu saatten sora
St!ngeR demiş ki:Yalnız cüneyt zapsunun bimLe ne gibi ilişkisi oLdunu nerden bilcez..Dostum ßunu bize kanıtlayamadıgın sürece inandırman biraz zor..Halk herzaman kaliteli ve ucuz mal arıyo bim marketleride zaten bu yüzden tercih ediliyo adamlar az para kazanıyo ama müşteri tutmayı bilioLar..Sizden önerim bimden alısveris yapmamanız degil israil ve amerika ürünlerini boykot yapmanız..
Allah askına burda sagcı solcu tartısması yapmıyoruz..Önce konuyu takip et ona göre msj yaz..
bak, kimseye hakaret etmeyince mesajın silinmiyorvaulth demiş ki:turk gençliğinin uyanık olması lasımmm, paranoyak deil...atam yaşasaydı, vede şu forumlardaki geyik den öte olmayan muhabbetleri görseydi sanırım, gençliğe hitap etmesdi...emaneti taşıyacaz die her sölenenin lafı alıp yürürsen bi gün bi bakmışş, ortada cısbıl kalmışın..hanni meşhur hıyar muhabbeti varyaaa..hani adamm hıyar die bağırıyormuşda, eleman tuzu kapıp koşmuşş gitmiş yanına, bide ne görsün adam malafatı kaldırmış, ona sesleniyormuşş.....aklınızı kullanın arkadaşlarr...cüneyt zapsu ismi siyasi bir propaganda malsemesidir..muhalif bir sözde milliyetçi geçinen bir partinin propaganda malzemesidir..avrupa birliği karşıtlığının bir parçası oalarak kürt vatandaşlarımısın hükümet tarafından şımartıldığı üserinden , kürt lerin tepemize çıkartıldığı, ve her kürdün pkk sempatizanı yada yardakçısı olduğu mantığıyla teröre lanet eden milyonların oyuna gösünü diken bir partinin güncel propagandasından başka bir şey deildir..BİM market İMKB de halka açık işlem gören, binlerce yatırımcısı olan bir anonim ortaklıkdır....çok kısa zamanda kurulup çok geniş bir bayii ağına sahip olmuş, yerli sermayeli( halka arzda bir kısmı yabancı sermayenin eline geçti, şirket performansı yabancı fonların gösdesi olmasını sağladı) bir şirket..kurucusu vede fikir babası zapsu dur...tam bir deha ürünü bir pazar stratejisiyle, gıda sektöründe ki pekçok yabancı ortaklı grupların arasından sıyrılmış ve kendine hatırı sayılır bir pazar payı yakalamıştır...mesele bir örnek vererek bunu açıklayalım...geçenlerde july die bi meyvasuyu aldım BİM den...aynı meyve suyunun tamek marka olanıyla arasında % 50 fiyat farkı vardı..şimdi size hangisi tercih edersiniz desem , ne üdüğü belirsiz bir markayı ucuza alacağıma tamek alırım dersiniz herhalde...iş gıda konusysa hemen hemen hepiniz aynı şekilde hareket ederis..(bu arada Tamek de koç grubunun bir şirketi, yani oda yerli)..amma aldığım july marka meyve suyunun üstünü okuyunca bu ürünü Tamek in BİM marketleri için ürettiği şeklinde bir yası gördüm..yani ürün Tamek indi...Bim Tamek den çok yüksek miktarda meyve suyunu ödemeyi peşin yaparak sipariş vermiş..Tamek de atıl üretimin kapasitesini bu çok miktardaki sipariş sayesinde tam kapasiteye çıkarmış, ürünün pazarlama vede stok gideri olmadığı için, ödemede peşin olduğu vede çok yüksek miktarda olduğu için bu ürünü üretip BİM e vermiş..böylece ürün farklı bir isimle nerdeyse yarı fiyatına bislerin hizmetine sunulmuş..bu kadar basit vede mantıklı..haaa şimdi ben bunları nie anlatıyorum...BİM le ne alakam var..sadece müşterisiyim o kadar...yasılanları okuyunca hakkaten üsülüyorum..gelirini pkk ya gönderiyormuşş..kim demişşşşş, nerde , gören varmı..ispat varmı?..biri öle dedi die bisde öylemi kabul edecessss..yaaa daha düne kadar carrefour (fransız sabancı ortaklığı) 16 yaşın altındakileri markete almıyordu..neymiş potansiyel hırsızmışş..her türk gencine hjırsız muamelesi yaban yahudi sermayeli bir şirket ülkemde çatır çatır iş yapıyor..(fransız ekolundan geldiği halde bi tek Hıncal Uluç köşesinde defalarca yasdı, benim gencime hırsız diyosan sittir git bu ülkeden demeye getirdi, amma sözde milliyetçi geçinenlerden çıt yok..çünkü ?!!!!!)..yerli sermayeli bir şirket, sırf ortaklarından biri kurt vede iktidar partisi mensubu dieee, tukakakaaa....uyanık olalım arkadaşlarrr, eğitimimizin hakkını verelim..kalın sağlıcaklaa
not: markası july deilde juny felanda olabilir..kutusunu attığım için tam olarak neydi hatırlamıyom amma öle bişeydi iştee
bi not daaha: >BİMAŞ (imkb de işlem gördüğü koduyla) halka arzda büyük ölçüde yabancı fonların eline geçti..müthüş bir talep gösterdilerr..hatta zapsuda gelen talebe inanamadı vede sahip olduğu hisseleride sattı..çünkü kendisi bir guru dur..marka yaratma guru su..aynı boyner gibi..yeni bir marketi sıfırdan kurmaya hasırlanıyor..bilginize..anlıyacağınız gibi, kazancı pkk ya deil, yabancı fonlara gidiyor![]()
Birleşik islam marketleridir demişsin ama devamına bakıcak olursa terör e getirmişsin sanmıyorum açılımının bu olacağını.. Senin bun uyazman bile iyi değil.. En azından nereden biliyorsan ( sitelerden vs... ) kaynak vermeni tavsiye ederim..DenizCE demiş ki:Arkadaşlar Bim in uzantısı Birleşik islam marketleridir. Bimin 2 ortagından biri cünayt Zapsu öbür ortagı ABD tarafından ulusal Terörist ilan edilen El Kadı dır. Buradan kazanılan paraların büyük bir kısmı Teröre ve el kaide ye akıtılmaktadır. Cünyt zapsu nun bu suçlamalarla ilğili davaları mahkemededir ve büyük olasılıkla (Tayyip isterse) ceza alacaktır.
bunu ben senden daha iyi bilirim merak etmeee.. bknz üyelik numaram...sen giderken ben beş tur atmıştım..haa bu arada kendinle ilgili muhabbetleri pm isteyip millete genelden bulashmaaa...konuyla ilglili yorumun yoksa post da atmaa..forum kirliliği yaratmasın...metatron demiş ki:bak, kimseye hakaret etmeyince mesajın silinmiyorhakaret edilmediği sürece herkes derdini özgürce anlatabilir burada..
![]()
PKKya katılan gençlerini kurtarmak için çaba harcayan aşiretlerden biri örgüte gençlerin bırakılması karşılığı olarak genç başına 2.5 milyon YTL ödedi.../Gündemden