BIM Marketler Zinciri

ttollgaa
Cool Çırak
Bunların hepsi doğru bim den lütfen alış veriş yapmayın yarın olur o paralarla sizin bi akrabanız şehit olur lütfenn

cGrBrT
Forum Kalfası
Night_watcH2 demiş ki:
BİM i bilemem ama PKK nın onun gibi küçük işletmelere ihtiyacı olmadığı görülüyo yaklaşık 20 genç adam başı 2.5 milyon ytl den bırakılıyo. 50 milyon YTL şak diye ceplerinde kimbilir yılda bunun gibi kaç kaynaktan para sızdırılıyo onlara
Bimin küçük bir işletme olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Ülkenin neredeyse her tarafında var.Bimde o PKK kaynaklarından biri.

misafir909
Banned
cGrBrT demiş ki:
Bimin küçük bir işletme olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Ülkenin neredeyse her tarafında var.Bimde o PKK kaynaklarından biri.
imzanda ( bim marketleriyle ilgili gerçekler die) link kullnıyorsun...insanlar sanki bilgi belge bulacakmış sanıyor.bu açtığın post a link vermişsin..yaptığın araştırmalar sonucu bim marketin pkk nın destekçisi olduğu gerçeğini ispat edecekmisin...bulduğun bulguları bilgilileri bizimle paylaşacakmısın..yoksa salladım yerlerse mi olacak..ben hala bekliyorum...

darkprayer
Elit Üye
zapsuya bir cüneyte iki pkkya üç bime 4 bu ülkenin parasıyla ülkeyi bölmeye kalkanlara da 5 posta ............ umarım yeter

bayram_gs
Daimi Üye
Selam :D

Birleşik İslam M arketleri

Ben bunu bi bim çalişanına sormuştum :D

Adam nerdeyse girişecekTi bana :D

- Yönetici düzenlemesi: :
cGrBrT
Forum Kalfası
vaulth demiş ki:
komplonunda bir mantık bütünlüğü olmalı, devlet arşivinden istemedik, üsülme:D
kardeş forumda polemiklere girmiyorum artık lütfen daha fazla zorlama ilk sayfada cüneyt zapsu hakkında detaylı bilgisini vermiştim cüneyt zapsu kim başbakan danışmanı ve bim in büyük ortağı ve %100 kürt pkk destekçisi daha ne demeye çalışıyorsun?

misafir909
Banned
cGrBrT demiş ki:
kardeş forumda polemiklere girmiyorum artık lütfen daha fazla zorlama ilk sayfada cüneyt zapsu hakkında detaylı bilgisini vermiştim cüneyt zapsu kim başbakan danışmanı ve bim in büyük ortağı ve %100 kürt pkk destekçisi daha ne demeye çalışıyorsun?
paylaşım polemik deildir, ancak sallıyorsan da sallıyorum de, benim fikrim de...
başbakanın danışmanı olduğu doğru..
bim in kurucusu, ancak kendi hisselerini halka arzda yabancılara blok satış yaptı (İMKB de), kardeşinin hissesi duruyor, ancak çoğunluk hissesi deil..kürt olduğuda doğru , şeyh sait le akrabalığı varmıdır yokmudur bilemem, amma akrabası olsa bile şeyh sait in pkk yla alakası yok..çünkü o zaman pkk yoktu..pkk bir terör örgütüdür...her kürt pkk lı olmadığı gibi , her pkk lıda kürt deildir..aksi mantık, batılıların, her müslüman teröristtir teziyle aynı kapıya çıkar..ancak pkk yla bağlantısı konusu hala muallak..bu konuda bisleri aydınlatırsan yanlış bildiğimizi bizde düzeltririz.yani kısacası ; sen PKK lı diyerek adamı itham etmekden öte bişe yapmıyorsun..
ben burdan senin % 100 ermeni olduğunu söylesem, bunun böyle olduğunu mu gösterir?...

darkprayer demiş ki:
zapsuya bir cüneyte iki pkkya üç bime 4 bu ülkenin parasıyla ülkeyi bölmeye kalkanlara da 5 posta ............ umarım yeter
sanırım öpücük yolluyosun:D:D:D:D

cGrBrT
Forum Kalfası
sana artık cvp verme lüzumsuzluğunda bile bulunmuyorum istediğin kadar inat et.Bu sana karşı son mesajım.
Bim olayı kendi dünyamda oluşturduğum teori,saçmalık vs değildir yine diyorum sen istediğin kadar bunun aksini söyle.Hissesini sattı ona bakarsan apoda yakalandığında pkk ile ilgisi kalmadı ancak avukatlarıyla vs ile örgütüyle temasa geçti aksini söyleyebilirmisin!Zapsu olayıda aponun olayına benziyor.Bence sadece görüntüde bağlantıyı kesti !

edit:flood yapma !

Eğer ermeni olsaydım Ülkem için bu kadar çok düşünmezdim;) İnsanlar ne olduğunu davranışlarıyla ortaya koyar sen merak etme.

misafir909
Banned
cGrBrT demiş ki:
sana artık cvp verme lüzumsuzluğunda bile bulunmuyorum istediğin kadar inat et.Bu sana karşı son mesajım.
Bim olayı kendi dünyamda oluşturduğum teori,saçmalık vs değildir yine diyorum sen istediğin kadar bunun aksini söyle.Hissesini sattı ona bakarsan apoda yakalandığında pkk ile ilgisi kalmadı ancak avukatlarıyla vs ile örgütüyle temasa geçti aksini söyleyebilirmisin!Zapsu olayıda aponun olayına benziyor.Bence sadece görüntüde bağlantıyı kesti !

edit:flood yapma !

Eğer ermeni olsaydım Ülkem için bu kadar çok düşünmezdim;) İnsanlar ne olduğunu davranışlarıyla ortaya koyar sen merak etme.
lem bu ülke sana kaldıysaa:D:D:D

kal sağlıcaklaaa:)

cGrBrT
Forum Kalfası
nie ben bu vatan benim mi dedim size yer yok mu dedim kimin horozuna kışt dedim?Sanırım son cümlemi anlayamadın.Bu arada bu kadar msj içinde son yazdığın harbiden ayıptı!

misafir909
Banned
cGrBrT demiş ki:
nie ben bu vatan benim mi dedim size yer yok mu dedim kimin horozuna kışt dedim?Sanırım son cümlemi anlayamadın.Bu arada bu kadar msj içinde son yazdığın harbiden ayıptı!

dur kızma , sana bi hikaye annatayım, yeri burası deil ammaa, muhabbet tatlı bitsin...
şimdi askerdeyim..bizim bölüğün yaş ortalaması 28, hepimiz kısa dönemiz, toplam 300 kişi...sabah sporu yapıyos, yarımıs istirahatli, kıçımız başımız tutmuyo tabii.neyssee, sporu yaptıran astsubay lada bir yandan sohbet ediyoss...
---komutanımmmmmmmm, savaş çıksaaa bis ne saman savaşa giderisss?
komutan: sizz, hmmm, sanırım kızlardan sonra gidersinizzz:D:D, 300 kişiden şurda topu topu 100 kişi var, olanlarda kıçını çevirmekten acizz....haaa , eğer bu ülke size muhtaç olursaaaaa, biz harbiden .........gı yedik demektirr:D:D:D:D:D

bis komutana kızmamıştık, söledikleri doğruydu wallaa :p

cGrBrT
Forum Kalfası
offf ne çok lüzumsuz var biri söver diğeri -karma verir ben +verdiğim halde neyse arkadaşlar çoğunluğun dediği gibi Cüneyt Zapsu bir terorist vaulth bile artık cvp yazmıyorsa oda neyin ne olduğunu anlamıştır o anladıysa herkez anlamıştır.(dalga geçmek için demedim.)

misafir909
Banned
cGrBrT demiş ki:
offf ne çok lüzumsuz var biri söver diğeri -karma verir ben +verdiğim halde neyse arkadaşlar çoğunluğun dediği gibi Cüneyt Zapsu bir terorist vaulth bile artık cvp yazmıyorsa oda neyin ne olduğunu anlamıştır o anladıysa herkez anlamıştır.(dalga geçmek için demedim.)
:D::D..canıma değsin :p..(- karma için)
yok güselim yanlış bilgilendirilmişsin..bu marketler benim uzmanlık alanım öncelikle bunu bilmeni isterim..bi takım söylem ve duyumlara karşı duyarlılıkla hissi bir davranış içersinde olduğunu sana açık yüreklilikle söyleyebilirim..vatanseverlik ve milliyetçilik hisleri çok güsel duygulardır, öselliklede şu aralar..ancak bizim bu hislerimizi aleyhimizde kullanmak isteyen insanlara karşıda uyanık olmak da boynumuzun borcudur...piyasadaki marketlerin hemen hepsi yabancı menşeili türk ortaklı dır...bunların içinde yüsde yüs turk sermayesiyle kurulanıdır bim...benim memleketimin şirketini gavurun şirketlerine karşı zayıf düşürecek propagandalar düşmanlarıızı sevindirir..onlara hizmet eder...
senin bim marketleriyle ilgili gerçekler die açtığın başlık daha çok yenii..bu senin söylemlerin takriben bir yada bir buçuk yıl önce ortaya atılmıştı..çünkü o dönem türkiye de market savaşlarının yaşandığı bir dönemdi..koç gima yı alırken son dakkada sabancıya kaptırmış, buna karşılık karşı atak yaparak doğuş grubundan tansaş ı satın almıştı..gene bir kaç yıl önce sabancı carrefour la ortak olmuş, stın aldığı gima yla İMKB de halka açılmaya hazırlık yapmaya başlamıştı..Bim de o dönem onlardan bir adım öteye geçerek hızla bayi ağını arttırıp İMKB de halka arzını gerçekleştirdi..sabancı , gima gibin bi markete 125 milyon dolar para saydı, koç tansaş a 550 milyon dolar verdii..böyle büyük paralarla pazar paylarını vede hakimiyetlerini sağlamaya çalışırlarken bim in hızla şubeleşmesi ve adeta sıfırdan kurulup piyasada hatırı sayılır bir pay kapması işte senin açtığın bu başlık vede buna benzer spekülatif haberlerin doğmasına sebebiyet verdi..olay bu kadar net..diğer ayrıntılar, hani zapsu nun kürt olması , gelirlerinin pkk ya gitmesi, vatandaşımızın vicdanına hitap etmek için ortaya atılmış söylemlerdir, arkasıda önüde yoktur..
ha şimdi sen devam edebilirsin iddiana, açtığın başlıkda diretebilirsin..ki sabit bir konuyu açmış oldun, başarılı oldun ...ama işin gerçeği bundan ibaret...son dönemde bim e karşı sabancı dia larla, koç şok marketlerle hızla şubeleşme içerisine girip karşılık vermeye çalıştığıda gözünden kaçmasın.kal sağlıcaklaaa, isteğin karma olsun...hatırı sayılır dostalrım var , onlara söyler sana kocaman karmalar göndertirim::)