Bimin küçük bir işletme olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Ülkenin neredeyse her tarafında var.Bimde o PKK kaynaklarından biri.Night_watcH2 demiş ki:BİM i bilemem ama PKK nın onun gibi küçük işletmelere ihtiyacı olmadığı görülüyo yaklaşık 20 genç adam başı 2.5 milyon ytl den bırakılıyo. 50 milyon YTL şak diye ceplerinde kimbilir yılda bunun gibi kaç kaynaktan para sızdırılıyo onlara
imzanda ( bim marketleriyle ilgili gerçekler die) link kullnıyorsun...insanlar sanki bilgi belge bulacakmış sanıyor.bu açtığın post a link vermişsin..yaptığın araştırmalar sonucu bim marketin pkk nın destekçisi olduğu gerçeğini ispat edecekmisin...bulduğun bulguları bilgilileri bizimle paylaşacakmısın..yoksa salladım yerlerse mi olacak..ben hala bekliyorum...cGrBrT demiş ki:Bimin küçük bir işletme olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.Ülkenin neredeyse her tarafında var.Bimde o PKK kaynaklarından biri.
komplonunda bir mantık bütünlüğü olmalı, devlet arşivinden istemedik, üsülmeiynx demiş ki:burası komplo teorileri bölümü.. aknıt istiosan başka bir forumda şansını deniyebilirsin.. - k.. üzgünüm
kardeş forumda polemiklere girmiyorum artık lütfen daha fazla zorlama ilk sayfada cüneyt zapsu hakkında detaylı bilgisini vermiştim cüneyt zapsu kim başbakan danışmanı ve bim in büyük ortağı ve %100 kürt pkk destekçisi daha ne demeye çalışıyorsun?vaulth demiş ki:komplonunda bir mantık bütünlüğü olmalı, devlet arşivinden istemedik, üsülme![]()
paylaşım polemik deildir, ancak sallıyorsan da sallıyorum de, benim fikrim de...cGrBrT demiş ki:kardeş forumda polemiklere girmiyorum artık lütfen daha fazla zorlama ilk sayfada cüneyt zapsu hakkında detaylı bilgisini vermiştim cüneyt zapsu kim başbakan danışmanı ve bim in büyük ortağı ve %100 kürt pkk destekçisi daha ne demeye çalışıyorsun?
sanırım öpücük yolluyosundarkprayer demiş ki:zapsuya bir cüneyte iki pkkya üç bime 4 bu ülkenin parasıyla ülkeyi bölmeye kalkanlara da 5 posta ............ umarım yeter
lem bu ülke sana kaldıysaacGrBrT demiş ki:sana artık cvp verme lüzumsuzluğunda bile bulunmuyorum istediğin kadar inat et.Bu sana karşı son mesajım.
Bim olayı kendi dünyamda oluşturduğum teori,saçmalık vs değildir yine diyorum sen istediğin kadar bunun aksini söyle.Hissesini sattı ona bakarsan apoda yakalandığında pkk ile ilgisi kalmadı ancak avukatlarıyla vs ile örgütüyle temasa geçti aksini söyleyebilirmisin!Zapsu olayıda aponun olayına benziyor.Bence sadece görüntüde bağlantıyı kesti !
edit:flood yapma !
Eğer ermeni olsaydım Ülkem için bu kadar çok düşünmezdimİnsanlar ne olduğunu davranışlarıyla ortaya koyar sen merak etme.
cGrBrT demiş ki:nie ben bu vatan benim mi dedim size yer yok mu dedim kimin horozuna kışt dedim?Sanırım son cümlemi anlayamadın.Bu arada bu kadar msj içinde son yazdığın harbiden ayıptı!
cGrBrT demiş ki:offf ne çok lüzumsuz var biri söver diğeri -karma verir ben +verdiğim halde neyse arkadaşlar çoğunluğun dediği gibi Cüneyt Zapsu bir terorist vaulth bile artık cvp yazmıyorsa oda neyin ne olduğunu anlamıştır o anladıysa herkez anlamıştır.(dalga geçmek için demedim.)