BIM Marketler Zinciri

zanza51
Çırak
alıntı
cüneyt zapsu'nun politik görüşleri dışında ,sevmediğim ısınamadığım bir başka yönü de turkiye'nin (daha cok karadenz bölgesini ilgilendiriyor , ki ben orduluyum) ürettiği fındığı çok ucuza almak için çaba göstermsidir. cünkü fındığın , onu cok zorda bırakabilecek bir ikamesi yok. ve bu adam politik yönünü o kadar ii kullanıyor ki, fındığı ucuza almak ve ondan daha cok kar sağlayabilmek için yapmadık ayak oyunu bırakmıyor..

burda arkadasın issası su günlerde nasılda gün yüzüne cıktı bu zapsu ülkenin başana bela olcak adam ülkenin üstüne cıkmaya calısıyor büyük elçiler ile kafasına göre görüşüyorr kim ulan bi lavukkk

melih444
Çırak
ilginç yaklaşımlarınız var arkadaşlar açıkcası biraz da komik geldi bir şahsı dedesinden dolayı suçluyorsunuz Unutmayınız ki BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ n de yaşıyoruz ve Ulu Önder Atatür ve atalarımızın binbir güçlükle kurdukları bu devlet CUMHURİYET tir ve suçların şahsiliği vardır yasa ve anayasanıza göre (bu ilgili şahısları sevmek yada sevmemekle alakalı değil anayasa hükmüdür)
Acaba diğer marketler le ilgili yapılanları unuttukmu şu yahudi bu hristiyan şu arap sermayesi bu amerikan sermayeli diye binlerce dedikodu çıktı
Bunlar piyasa ele geçirmeyle ilgili söylentilerin dışına çıkmıyor.
Kanıt diye sunduğunuz bilgiler dedikodulardan öteye geçmiyor.
Adı geçen şahıslarla ilgili olumlu hiçbir düşüncem olmamasına rağmen hiçbir insanı
dedikodularla kanıtsız suçlamaktan allahtan korkarım
sevgiyle kalın

Emonel
Çırak
Açıkcası çok mu iyimseriz ya da araştırmıyor muyuz? Arkadaşların dediği gibi zaten hangi marketler zinciri sadece türk sermayesinin ürünü ki. Bim e El Kadının ortak olduğu söyleniyor ki bunu ortağının yabancı olması konusunda önemsemiyorum artık. Ama sorun şurda Zapsu nun El Kadı ile olan yakınlığı ve El Kadı nın El Kaide ye yakınlığı. El Kadı nın El Kaideye yardımları sebebiyle terörist listesine alınmasının üzerine amerikalı bir yetkili El Kadı ya yapılanı haksız buluyor ama neden? Söylediği sebep El Kaideyi Amerikanın çıkardığı ve El Kadı nın yardımları nedeniyle istenmeyen adam ilan edilmesi. Zaten Zapsu nun Amerikayla olan ilişkilerde dış işleri bakanından başbakandan daha ön planda olması bu insanların amerikan yandaşı olduğunu göstermez mi sizce ki kendisi kürt(Kürtlükle bağlantısı şu amerikanın bize karşı kullandığı yegane güç kürtlük, içimizde ve sınırdan gelen tek tehtidde, ki başbakanın üç danışmanı da kürt). Kürtlere karşı her hangi kin beslemem hatta her kürte karşı öyle düşünülmesi hoşuma gitmiyor ama Zapsu amerikan yandaşı, şu son fındık olayları(kendisi fındık italatını bıraktım dese de inandırıcı gelmiyor öyle olsa bile tanıdık birine devretmiştir), vodafona telsimin satışının önünü açması(ki apaçık vodafone dan gelen mektup yayınlandı) ve Tayip Erdoğan ın Zapsu yu nasıl koruduğunu görünce( buna benzer bi olayı Unakıtan için hatırlarsınız) bu hükümetin bir daha başa gelmemesi gerektiği ki tehlikeli olduğu. Bakanların bi çoğu ya aylak yaptıkları işten haberi yok yada haddinden fazla çıkarcı. Bu paranoyaklık deil uydurma hayatlar yaşamıyoruz ama unutmayın bazı şeyleri araştırıp burda konuşulması lazım. Umarım herkes bir ders çıkarır.

cilalibo
Çırak
TÜRKİYE CUMHURİYETİ yasalarında her şahıs suçu isbat edilene kadar masumdur! Bu böyle biline...

İsbatın varsa konuş ders alsınlar isbatın yoksa sus "ADAM SANSINLAR"

diyelimki bimden almadın mahalle bakkalından veya başka bir zincirden aldınız:

alacagınız/aldığınız markaları bana bi sayarmısınız allah aşkına?

BAŞTA BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞA SESLENİYORUM.

1-hangi kolayı içiyor?

2-hangi marka bilgisayarı kullanıyor?

3-hangi marka blue jean, spor ayakkabı giyiyor?

4-hangi deterjanları kullanıyor?

5-hangi sütleri içiyor?

6-hangi arabalara biniyor?

7-hangi ilaçları kullanıyor?

8-hangi marka televizyonu izliyor?

9-hangi marka yemeklik yağ kullanıyor?

vs. vs.

bu sorulara cevap verin bana da size kim oldugunuzu söyleyeyim. sonuçlar aynı yere çıkıyor.

Zapsuyu sevmem onu bilesiniz ama çamur at izi kalsın mantıgını bırakın ucuz medyacılık bunlar, ucuz habercilik türk milleti bu tip dayanaksız yakıştırmalara karşı ters tepki göstermiştir. Bakın 83 seçimleri, bakın 2002 seçimleri. zapsuyu savunmak için yazmıyorum bunları; zapsu hakkında yazdığınız biyoğrafi WWW.BİYOGRAFI.NET vb.sitelerdeki biyoğrafidir.

Bu biyoğrafiden PKK YANDAŞI OLDUĞU SONUCUNU NERDEN ÇIKARABİLİYORSUNUZ??

derin devletle ve emperyalizmle ilgili benim kadar eser okudugunuzu zannetmiyorum. yoksa ben geri zekalı sizler ileri zekalımısınız?

AMA BU MİLLET BÖYLE MESNETSİZ HABERLERİ YEMEZ!!

- Yönetici düzenlemesi: :
cilalibo
Çırak
cGrBrT demiş ki:
cilalıbo musun ne haltsın laflarına dikkat et.Sende diğer şabanlar gibi ceza alacaksın senin için üzülmüyorum ama konun içine ediyon ona üzülüyom zaten vaulth a cvp vermeyeceğimi 9.veya 10. sayfadaki lk mesajlarda söylemiştim bu arada blue jean demek yerine türkçe olan kot pantolan kelimesini kullanabilirsin!Ve sakın bir daha tanımadığın adamlar hakkında atıp tutma;)

kişilik haklarına saldıran benmiyim senmi? haltın babası

....ktan bi konunun içine etmeme gerek yok zaten...

blue jean ismi de cismi de kültürümüzde olmayan bişeydir. kOnuyu izah ettim ama jeton düüşmüyor galiba. ayrıca neyi kullanacagıma ben karar veririm. senin gibi bir zeka blue jean demekle ne demek istediğimi anladıgına göre sibiryanın eskimoları bile anlar.

ayrıca ben mi tanımadıgım adamlar hakkında atıp tutuyorum yoksa senmi?

tekrar sölüyorum

MADEM ORTAYA BİR İDDİA SÜRDÜN İSBATLA VE SORULARIMA CEVAP VER. yoksa da;

biliyorsan konuş ders alsınlar (alalım), "BİLMİYORSAN DA SUS ADAM SANSINLAR"

ben burada kötü bişey sölemiyom yarası olan gocunur.

misafir909
Banned
bu mevzuda sölencek sözlerin hepsi söylendi sevgili cilalıibo...bundan ötesi komplonun sınırları aşıp, iftiraya giriyor..ama gördüğün gibi konu sabitlendi..benden bu mevzuya daha post işlemez..sana tavsiyem kendini yormaa...ürüyenler ve yürüyenler vardırr...işine bak:)

cGrBrT
Forum Kalfası
1-Eğer konu boktan olsaydı bu kadar kişi bakmazdı ve konu sabitlenmezdi!
2-Kültüründe o kelime yoksa niye kullanıyorsun sonrada bana saçma saçma cvplar yazıyorsun
3-"HEM BANA TÜRKÇE ÖĞRETECEK KAPASİTEDE BİRİNE BENZEMİYORSUN." ile beni tanımadan yargılıyorsun çokta .iklemiyorum seni oda ayrı bişe
4-"BİLMİYORSAN DA SUS ADAM SANSINLAR" adam gibi konuş canımı sıkma
5-Konunun içine etme!

blackmode
Forum Ustası
haklısın dostum bim pkk için calısıyo kendi paramızla kendi kardeşlerimize giden kursunları alıyoruz bimden alış veriş etmeyelim

ormancı
Çırak
Beyler ağır iddialar bunlar kanıtı olan varsa savcılar orada,suç duyurusunda bulunun,bu daha gerçekci olur,ama unutmayın TCK deyişti.

altaar
Daimi Üye
resmen su memleketın ınsanını bırnırıne dusureceksınız
insanlar gercekten de senın baskalarından duydugun gıbı kotu degıller
pkk ya destek saglamıyorlar arkadasım ınsanlar enayımı ?

cilalibo
Çırak
Öğret bilelim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yoksa da sus tamammı????

:confused: Demişsinki;

Arkadaşlar sizce bu paralar kimin cebine iniyor hiç düşündünüz mü?Ben düşündüm ve kendi çapımda inceledim.

cGrBrT demiş ki:
valla kardeş değerli modumunda dediği gibi başında zapsu var eğer kanıt istiyorsan sana onun nasıl bir pkk yanlısı olduğuna dair bir çok döküman getirebilirim.

.Bahsettiğin dökümanları ben istiyorum yollasana bana...

cGrBrT
Forum Kalfası
altaar demiş ki:
resmen su memleketın ınsanını bırnırıne dusureceksınız
insanlar gercekten de senın baskalarından duydugun gıbı kotu degıller
pkk ya destek saglamıyorlar arkadasım ınsanlar enayımı ?
kötü değillerse nedenini açıkla neden kötü değiller belki buraya olumlu cvp yazanlar ve ben yanlış bilgilere sahibiz bize doğru yolu gösterirsen çok memnun olucaz.

cilalibo
Çırak
cGrBrT demiş ki:
kötü değillerse nedenini açıkla neden kötü değiller belki buraya olumlu cvp yazanlar ve ben yanlış bilgilere sahibiz bize doğru yolu gösterirsen çok memnun olucaz.
Pes yani cahaletini ortaya koyma ne zamandan beri iddiaya maruz kalana ispatlama yükümlülüğü doğdu.

İddiayı ortaya atıyosan ispatın olacak arkadaş... ya bana sadece bir tek sebeb söle pkk yı desteklediğine dair susucam ama diğerlerine göre farklı olan bi uygulaması olsun. Herkesin yaptıgı ticari oyunların dışında olsun. söle susucam ama daha önceki iddiaların gibi saçma olmasın bi dayanagı olsun tamammı? Deve kuşu gibi kafanızı kuma gömmeden konuşun tamammı!

Yoksa da çaptan felan bahsetme!!!

DEvb
Hızlı Çırak
:mad: arkadaşım dini ve dinle ilgili konuları kullnarak hem günaha hemde din istismarı yapıyoruz nedense hiç hiristiyanlala ilgi tartışma yok hep islami kurban keseriz vahşilere bak hayvanları kesiyorlar ama kendileri b.kk nu yiyen domuz kesip yiyorlar incili okuyan varsa orada yazar kendi dininden olmayanları kuzu gibi kesip öldür BİM bir BİRLEŞİK İSLAMİ MARKETLER zinciridir. apo dinim islam diyor ama dinsizin önde gideni ona kim para verir daha bir sürü şey su anda israil var lübnan ve filistine saldırıyor ve sebebini bilirmisiniz toprak bahane türkiye ve ortadoğu şahane şartlarıyla ilelermekte lütfen kendi dinimizi ve insanlarımızı eleştirmekden vaz geçip neyi boykot yapacağımızı ne alacağımızı ve ne almayacağımızzı araştıralım enbasit coca cola anlamı tersten okuyunca arapçada terim anlamı allah yok muhammet yok işte karar ve gerçek kararı siz verin alıp içermisiniz içmezmisiniz bilmem ona göre''''''

http://wardom.org/forum/showthread.php?t=87190 Fight�r arkadaşın yayınladığı konu buna uyuyor

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
DEvb demiş ki:
:mad: arkadaşım dini ve dinle ilgili konuları kullnarak hem günaha hemde din istismarı yapıyoruz nedense hiç hiristiyanlala ilgi tartışma yok hep islami kurban keseriz vahşilere bak hayvanları kesiyorlar ama kendileri b.kk nu yiyen domuz kesip yiyorlar incili okuyan varsa orada yazar kendi dininden olmayanları kuzu gibi kesip öldür BİM bir BİRLEŞİK İSLAMİ MARKETLER zinciridir. apo dinim islam diyor ama dinsizin önde gideni ona kim para verir daha bir sürü şey su anda israil var lübnan ve filistine saldırıyor ve sebebini bilirmisiniz toprak bahane türkiye ve ortadoğu şahane şartlarıyla ilelermekte lütfen kendi dinimizi ve insanlarımızı eleştirmekden vaz geçip neyi boykot yapacağımızı ne alacağımızı ve ne almayacağımızzı araştıralım enbasit coca cola anlamı tersten okuyunca arapçada terim anlamı allah yok muhammet yok işte karar ve gerçek kararı siz verin alıp içermisiniz içmezmisiniz bilmem ona göre''''''
1.si coca-cola hakkında bir yığın başlık var forumda.. o konu hakkında oraya yazabilirsin;)

2.si b.kunu yiyen tek hayvan domuz değildir.. örneğin hepimiz tavuk yiyoruz ama tvuk da cam ve kömür haricinde her şeyi yer.. böcek, solucan, leş, bok, vs vs..

DEvb
Hızlı Çırak
haklısın yiyo ala bilir ama dinimizde domuz eti haramdır neden kaynaklandığını biliyorsunuz mundardır