BIM Marketler Zinciri

kaan135
Cool Üye
ya arkadaşlar konu bimden açıldı ama sadece bim yok sadece islami cemaatlerin firmalarıda yok ülkemizde ni ye bi konu açılıp ülkemizde faaliyet gösteren sağcı solcu hiristiyan müslüman vs.. vs.. bu ülkenin geleceğine hakim olmaya çalışan hertürlü gruba hizmet edenleri afişe etmemiz lazım bu pek adil değil bu iktidar ile bağlantılı diye bim ve zapsu bim kurulduğundan beri aklımız nerdeydi at gözlüklerini çıkarıp bi topik altında her zaralı kurumu ifşa etmemiz gerekmez mi sizce

aversus
Daimi Üye
O Zaman KonuŞmaya Gerek Yok ...bİmden AliŞverİŞ Yapiyorum ÇÜnkİ Ucuz ÇÜnkİ Benİ Orasi DÜŞÜnÜyor....dİĞerlerİnİn A.q Alayinin A.q Onlarda VatandaŞini DÜŞÜnmÜyosa Bende Bİmden Yaparim Pkk Ya Da Gİtse Yaparim KardeŞİm YaŞamak Zorundayim........

EfruzBey
Forum Kalfası
Bİm Hakkinda Okuyun....

AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI
05 Haziran 2006 Pazartesi
Basın Özeti.
Bim Marketle ilgili Bilgiler de var gözatın isterseniz.

Link: link(açık link yasak: imza metatron)

Ekteki metin Şemdinli olaylalarında ifadesi alınan Yüzbaşı Murat Eren in ifadesinden bir kesit...

ATABEYLER TEK ÖRGÜT DEĞİL......

- Yönetici düzenlemesi: :
LPEmrE
Forum Kalfası
DEvb demiş ki:
haklısın yiyo ala bilir ama dinimizde domuz eti haramdır neden kaynaklandığını biliyorsunuz mundardır
1.si muslamlar tırnaklı ve geviş getiren hayvanları yemkdedir domuz gevis getirmez orengin arap ulkleri deve bile yiyorlar 2.si tavukda kendi bokunu yiyor ama domuz gibi pis bir hayvan degil domuz pis bi ortamda yasıyor ve cevresine cok kotu bi koku dagıtıyor aslında pislik den dolayı islamiyette karsı cıkılmıs

cGrBrT
Forum Kalfası
aversus demiş ki:
O Zaman KonuŞmaya Gerek Yok ...bİmden AliŞverİŞ Yapiyorum ÇÜnkİ Ucuz ÇÜnkİ Benİ Orasi DÜŞÜnÜyor....dİĞerlerİnİn A.q Alayinin A.q Onlarda VatandaŞini DÜŞÜnmÜyosa Bende Bİmden Yaparim Pkk Ya Da Gİtse Yaparim KardeŞİm YaŞamak Zorundayim........
eğer bu zamanda nete giriyorsan yoksul değilsin 10 kuruşlada batacak değilsin die düşüüyorum sen devam et para kazandırmaya başka bişe demiyorum bu arada laflarına dikkat et!

neronaga
Elit Üye
lpemre demiş ki:
1.si muslamlar tırnaklı ve geviş getiren hayvanları yemkdedir domuz gevis getirmez orengin arap ulkleri deve bile yiyorlar 2.si tavukda kendi bokunu yiyor ama domuz gibi pis bir hayvan degil domuz pis bi ortamda yasıyor ve cevresine cok kotu bi koku dagıtıyor aslında pislik den dolayı islamiyette karsı cıkılmıs
domuz etinin ,kalın yağ tabakasındaki parazit ve kurtçuklardan dolayı zararı vardır

[Judge]
Forum Kalfası
Valla konu 12 sayfaya ulasmıs..okuyacak dermanım kalmadıgı ıcın bim ile ilgili bildiklerimi ve neden alısverıs yapmadıgımı acıklayıp geceyım..yanlıs hatırlamıosam bım akp hukumetıne yakın bı adamın ortagı oldugu bı sirket hatta adam su TR de hesapları dondurulan terorist listesindeki bi arap sahsiyete(arapları da cok sevıyorlar canıııım!) da vakti zamanında kefil olmustu..bunu bılmek bıle yeter..

KEADIR
Cool Üye
kardeşim adamın dedesinin kürt teali cemiyetine mensup olması adamı pkk lı yapmaz ki...ırkçılık yapıyorsun bence hepsi bu...

BrieR
Banned
paylaşımın için çok sağol. bizde bim den asla alışveriş yapmayız.
sebeplerin bazıları ortak olsada büyük bir kısmını sayende öğrenmiş oldum. teşekkürler...

fatih06_85
Çırak
arkadaşlar bu cüneyd denen adamın ortağı yasin el kadı denen adam bir numaralı teröristtir hangi mantıkla savunuluyor anlayabilmiş değilim, islam diye diye insanların beyinlerini yıkıyor bu şer.fsizler biz müslüman değiliz onların gözlerinde. kesinlikle BİM karşıtıyız kapımızın önündeki bakkallara ve milletimize para kazandıralım bu teröristlere değil.
saygılar...

cold_danger
Banned
Ewet Bu Marketİn AÇilimi BİrleŞmİŞ İslam Marketlerİ Anlamina Gelİo Ama Bİ Ksim Da Usame Bİn Ladİnİn Bİn İmİnİn Nİ Benzerİ De Denİyo KariŞik Mevzular

gptcnsnc
Cool Üye
Bu çok büyük bir iddia. Bunu ortaya atmadan önce inşallah farklı kaynaklardan araştırmışsındır. Sadece bir kaynağa bağlı bir iddia ise önemsenmemeli bile. Bime rakip firmaların onu saf dışı etmek istemesinden dolayı çıkan bir haber de olabilir. Benim sana diyeceğim bu iddiayı hafife alma. Büyük birşey olduğunun farkında ol. iyice araştırılması lazım bir konu. Şimdilik ben sana katılmıyorum.

sen mantıklı düşündüğünü sanıyosun ama değilsin.Bu iddiayı ortaya atan adamın kaynak karıştırmadığını nerden biliosun.Senin bimle ilişkinin olmadığı ne belli...Lütfen mantıklı cvp lar yaz:mad: :mad: :mad: :mad:

scliomr
Çırak
ben bu konuyu gordukten sonra uye oldum arkadaslar bıras dıkkat edın konu 7. ay acılmıs ve konuya tşkkr edenlerin coguda 7. ayda ya da o aydan sonra uyelik almıslar böle seylere inanmayin bunlari yapanlar ya da yaptiranlar migros ve onun gibi alisveris merkezleridir ve konuyu acan kisiden ricam bu konuya aciklik getirsin yassın kaynaklarini girelim ya da gidelim bizde bakalim