BİMden Alışveriş Yapmayın Konusu ile İlgili - Bim

Arihanu
Hızlı Çırak
Bim'i boykot edip elinize ne geçecek? Bim yerine gidip farklı bir mağazadan aldığınızda ödediğiniz fazla para kime? Milletin cebine mi? Bim fiyatları ve sunduğu kaliteli ürünlerle tavsiye edilebilecek bir yer. Bim ile uğraşmak yerine daha mantıklı markaları boykot etmeliyiz ki bugüne kadar kimi boykot edebildik? Ülke sallandı boykot diye tık demediler. Bim her kim olursa olsun, Bim'den alışveriş ile bütçesini biraz da olsa rahatlatan insanlar var. Daha da kaliteli ürünleri bekliyoruz Bim'den.
kaliteli? adamların bugüne kadar hangi malı kaliteliydi :) yapma Allah aşkına... le cola mı kaliteli :) le porta.. paket fiyatına kola satıyorlar zehirlenip gidicen :wheelchair:

__devrim__
Forum Kalfası
kaliteli? adamların bugüne kadar hangi malı kaliteliydi :) yapma Allah aşkına... le cola mı kaliteli :) le porta.. paket fiyatına kola satıyorlar zehirlenip gidicen :wheelchair:
:D yorum yok

kasiyerlerde kendinden geçmiş aynen ^^

Öğrenci adamlarada para verseler almak zorunda kalmazlardı.

sonuçmu istiyosunuz :) Herkes Haklı ;)

Vаntura
Banned
Size bir soru;

Hiç bir kasiyer kız, alışveriş masasının üzerine oturup da bacak bacak üstüne atıp çalışan bir erkek ile muhabbet eder mi?

İçeride müşteri yok diye bu yapılır mı?

İçeriye girmemle çıkmam bir oldu!

Tabii diğer kapıdan.
eğer müşteri yoksa yapmalarında bir sakınca olacağını sanmıyorum sonuçta erkek ve kız bunlar öpüşüp koklaşmalarında ne gibi sorun olabilirki ?

seheryeli14
Çırak
BİM ve A101 marketlerin çalışma sistemi piyasada ismi olmayan markaları tespit ediyorlar yada bir marka oluşturuyorlar.Sonra bu ürünleri düşük fiyatla satıp tanıtımını yapıyorlar.Daha sonra o markalar ve şirketler satılıyor.Ve arkasından yeni markalar oluşuyor.Bu basit işlemle malın reklamını ve satışını yaparken şirkette değer kazanıyor.Fiyatları çok cazip.İşin bence tek kötü tarafı küçük bakkalları ve marketleri bitirmesi.Öğrenci marketi olduğu kesin.Az para ile çok mal alınabiliyor.

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Size bir soru;

Hiç bir kasiyer kız, alışveriş masasının üzerine oturup da bacak bacak üstüne atıp çalışan bir erkek ile muhabbet eder mi?

Tabii diğer kapıdan.
eğer müşteri yoksa yapmalarında bir sakınca olacağını sanmıyorum sonuçta erkek ve kız bunlar öpüşüp koklaşmalarında ne gibi sorun olabilirki ?
Değil mi ama :D

İçerideki müşteri benim ;)

Ben ve başka müşteriler de aynısını yaptılar ;)

Öpüşmek ve koklaşmaktaan bahsetmedim ama, Çok garip bir noktaya değindin açıkcası :)

Sevişmek serbest yani.

Öyle mi diyorsun.

Ben demiyorum, sen böyle diyorsun öyle mi :)

- Yönetici düzenlemesi: :
arcadiantr
Çırak
Arkadaşlar BİM'in CEO'su bir Alman ve BİM'in %54 hissesş almanlarındır.
Cüneyt Zapsu kurmuş olabilir. Ama şu anda hiç bir etkisi yok bu firmaya firma tamamen bir alman firmasının kopyası halindedir Türkiye'de.
Kısaca BİM Almanların.

Cüneyt Zapsu yönünde gidilmesi gerekiyorsa o zaman A-101'ler eski foryou lar ve şimdiki Evdi'ler.
Bu firmalar Cüneyt Zapsu'nundur.

ReaLList!
Forum Kalfası
Size bir soru;

Tabii diğer kapıdan.

:) Ben de 1 kaç kez alışveriş yaptım.Ama dediğini bırak birbirleriyle konuştuklarına rastlamadım.Rastlantıdır.Bimdeki görevli ahlaksız migrostaki düzgün groserideki saygısız diye birşey yoktur bence :D Rastgelmişssin.

Onun dışında bimden alışveriş yapmam malları aşırı kalitesiz. Sağlık bakanlığı çıkış fiyatından daha ucuza sattıkları ürünler var :) :) . Colaları o fiyata nasıl satıyorlar anlamış değilim.Migros da biraz pahalı diğerlerine göre.Aslında her marketin bazı ürünleri diğerlerine göre pahalıdır onu tüketiciye hiç belli etmezler.Dikkat çekmemesi için bir ürünü en başa diğerine en sona koyarlar.Ürün fiyatları karşılaştıramazsın.Hedeflediği kitleyi çekerler.

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
Bırakın millet gücü nisbetinde nereden alış veriş yapmak istiyorsa yapsın...ondan alma şöyle bundan alma böyle...bırakınız millet canı nereden almak isterse oradan alsın..!

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Şimdi bim'i koruyor diyeceksiniz alakası yok.:oops::D

Bu bimde sadece kola,gazoz mu satılıyor?
Yok mu başka bişey?
Kullanmadan etmeden kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmayalım.:)

AYKENN
Forum Ustası
ya şöyle etrafınıza baksanız da bana söyleseniz hangi marka yüzde yüz yerli ve dünyaca ünlenmiş

- Yönetici düzenlemesi: :
basters
Forum Kalfası
alışverişin yeri yada mekanı benim için çokta önemli değil, ben kaliteye ve sunulan hizmete bakıyorum.bimde zaten kendini aşmış bir hizmet marketi değil, çoğu markayı ilkdefa bimde gördüm.

ordan almayın burdan almayın çokta önemli değil , kaliteyi ucuza aldığınız heryerden alabilirsiniz.ben öyle yapıyorum.zaman kalite ve hizmet zamanı. ahmetin bakkal mehmetin bakkal çokta önemli değil.

captaingurkan
Çırak
bence de, bimde begendiğim bir -iki ürün var onları alıyorum sadece. birde cuma günleri güzel fırsatlar olabiliyor bazı ürünlerde,denk gelirse onlardan alıyorum:) 1 ay önce çift kişilik şişme yatak almıştım:) birde zaten bim artık tayyipin oglununmus, adam burslu öğrencilikten armatörlüğe ve market zincirlerine geçti:) (milletin parası ise haram zıkkım olsun,ahirette çekerler inşallah)

turkuvaz42
Çırak
Bu Konuyu yazan arkadaş Delilsiz karalama kampanyası yapmak doğrumu...
Yazdığın bilgilerin doğruluğunu gösterir delillerin nedir.?
türkiyemiz için taş üzerine taş koyan insanları yeşil vs. başka sermaye diye yaftalamak doğrumu. şuan bimin 3000 civarında şubesi var ve her birinde en az 5 kişi çalışıyor. bu beş kişi ortalama üç kişiye baktığını varsayarsak ortalama bir şubeden 20 kişi ekmek yiyor. buda türkiye genelinde 300 bin kişi eder bu basit ve asgari hesaptır. 15 bin aile oradan geçimini sağlıyor...

kolonya
Forum Ustası
pastanın bim e düşen parçası büyük olduğundan çamurda büyük. tek açıklaması budur...

Arihanu
Hızlı Çırak
Şimdi bim'i koruyor diyeceksiniz alakası yok.:oops::D

Bu bimde sadece kola,gazoz mu satılıyor?
Yok mu başka bişey?
Kullanmadan etmeden kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmayalım.:)
kulaktan duyma işlerle yorum yapmam :chef: kızartmak için hazır patates aldım tadını beğenmedim kedilere verdim :D
kasa tarafında anladığım kadarıyla sktarihi geçmiş ürünleri koymuşlar yada her girdiğimde düzeni bozup benim için kötü ortamı hazırlıyorlar? :eek:sama: