BİMden Alışveriş Yapmayın Konusu ile İlgili - Bim

Forum ustası
Forum Kalfası
yav şimdi benim anlamadığım bir şey var. PKK ya gidiyor diyorsunuz BİM in paraları? bu bir komplo teorisi bile olsa ortada elle tutulur bir kanıt veya bilgi olması gerekmezmi? delinin biri bir kuyuya taş atmış bilmem kaçtane akıllı çıkaramamış hesabı. PKK ya gidiyor paralar almayın? Nerden biliyorsun? ben öyle duydum.
Bunlar hurafe şeyler dediğin gibi delinin biri bir kuyuya taş atmış birçok akıllı çıkaramamış hesabına bağlanan bir olaydır.

Resmi bilgi olmadığından dolayı bu tür davranışlar Bim'i karalamaktan başka birşey değildir...

eLeqaNce
Çırak
İçki satmadıkları sürece her türlü ordan alış veriş yaparım eqer bu yazı doqru ise kürt bu kadar ucuzdan satıp türkte türkü kazıklamaya çalışıosa adamlara laf atmamak qerek..

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
ilovebim :)

Bim her geçen gün büyüyor; faydalanan herkes bir dostuna tavsiye ediyor... Yalan mı?

pxfurkan
Çırak
palavraya bak.. bunu söyleyen kişi acaba ne kadar TÜRK ürünü kullanıyo.. merak konusu Ayrıcada elinde kanıtlayıcı bir belge olmadan böle atıp tutma.. Bim i savunmuyorum yanlış anlamayın ama kanıtlayıcı belge olmadanda böyle konuşmaya kimsenin hakkı yok

uNiqueWolf
Daimi Üye
Eskiden beri arap-türk ortaklı şirketlerin mallarını satıyorlar bazı malları cidden güzel almaya değer insanların anti-bim düşüncelerini destekli bulmuyorum.
Sorarsınız sen nerden alışveriş yapıyorsun ŞOK ile MİGROS buda benim tercihim.
Adamların türk sermayesine desteği sonsuz birde bu yönden düşünelim =)

OSMANLI TIM
Forum Kalfası
hiç bir delile kaynağa dayanmadan haber yapıyorsun
Yıpratma politikası yapıyorsun
Diğer migros ve diğer ünlü firmaların ekmeğine yağ sürüyorsun
Konunun kaldırılmasını tavsiye ediyorum

karizma_83
Çırak
konuyu açan arkadaşımın görüşlerini sonuna kadar destekliyorum anlattıkları dogrudur birde su vardır bim marketlerınde ıslamıyet baslıgı altında muhafazakar toplulugun duyguları somurulmektedır sattıkları malların ne oldugu cogu bellı degıldır aynı zmanda derlerkı bız muhafazakarız sunu bunu satmıyoruz derler ne alakaysa bazı belırlı mallarda hafta sonu ındırımıne yabancı sermaye urunlerıyle gırerler yetmıyor<<aynı zamanda tayyıp erdoganın oglununda %10 hıssesı oldugu aldıgım duyumlar arasında<<benden sonuna kadar destek bim.den alıs verişe HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRR

KASIMPAŞA
Misafir Üye
miğros çok kaliteli ama bim ucuz diye tercih ediliyo.durumu kötü olan insan siyaseti takip etmez neresi ucuzsa oraya gider

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
kıro

yaa olum sizin işiniz güçünüz.. yohmu madem adam kürt diyoguz. ozaman kırolar niye bim yakıyorlar..

bim
Misafir Üye
Bimsever

Gayette güzel şeyler alıyorum. Bim'in tulum peynirleri harika.

rinofarenjit
Cool Üye
Bilerek BİM'e Molotof atıyorlardır. :) Hiçbirşeyi belli etmemek için. Zaten paranın ucu bucağı gözükmüyoru. 3. Şahıslar tarafından besleniyorlar. Ortada bir komplo olduğu çok açık. BİM e bilerek zarar veriyorlardır... Ki Türkler Şüphelenmesin.

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Tamam bim den almayalım arkadaşımızın birisi migrostan alıyorum oda koç ların demiş sanki koçlar çok vatansever şurada koç lar ile ilgili biraz araştırma yapılsa neler çıkar acaba..yada kipa yada carrefour vs vs...bunun sonu yok gerçekten temiz sermayeyle üretilen ürünlerin bir listesi geçmişti bir ara elime şimdi tam hatırlamıyorum ama inanın çamaşır deterjanı almak isteseniz bulamazssınız sadece bir tanemi ne vardı oda dandik bir ürün..işin acı tarafı ney biliyormusunuz..bizim yerli girişimci bir ürün ürettiği zaman biraz iş yaparsa yabancılar hemen satın alıyor..ve bizim sanayicide mücadele etmek yerine hemen işin kolayına kaçıyor ve satıyor şirketi...