BİMden Alışveriş Yapmayın Konusu ile İlgili - Bim

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Bİm

Bİm'İ karalayanlar zahmet edİp de sermaye yapisina bakiversİnler. Ortaklari kİmmİŞ gÖrsÜnler

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Yazılanlar zaten geçmişe dönük ve açıklandıkça geçmişte atılanlar teizlenmez mi?

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Şahsi düşüncem vatandaşın cebi önemlidir. Herkes bütçesini düşünür.

halit0571
Cool Üye
kocta sakal ve sac trasi icin yunanistana giden vergi kaciran serefsizin teki arti mason oldugunun kuvvetli supheleri var arti alkollu yerden alisveris yapilmaz dinimizce yasaklanmistir en iyisi icki satilmayan musumanligindan suphe duymadigin fiyatiyla aldatmayan turkiye cumhuriyetini seven milliyetci bir bakkalim var benim ben onlardan aliyorum sizde bulabilirseniz cevrenizde guzel olur

OLLA
Forum Kalfası
Bu mevzunun gidip gelip, ısıtılıp ısıtılıp , dünyuada bilmem kaç tur atıp tekrar tekrar dejavu gibi karşma çıkmasından sıkıldım.

Bir karalama kampanyası olarak ortaya atıldı, iş uzadı da uzadı.

Bir kere daha yazacam birdaha da söylemeyeceğim. Bıktım artık.
"Cüneyt Zapsu BİM in kurucusudur. Borsa da Halka arz yaparken, gelen talep üzerine tüm hisselerini satıp çıkmıştır şirketten. Abisinin biraz azınlık hissesi vardır. Şirket yabancı fonların bblok hisse alışlarıyla eline geçmiştir. Yani sahibi yabancı fonlardır. Bu gün itibariyle piyasa değeri üzerinden örnekleyecem, 3 tane Trük hava Yolları büyüklüğündedir ki inanılmaz abartlı bir rakamdır. Kutuda bisküvit, çuvalda toz şeker satıp da 7,5-8 Katrilyonluk bir firma olamazsınız. Ancak borsa da hisseleri rağbet görmediği için, şirketin sahibi olan fonlar, fiyatını adım adım yukarı çekerek, şirket hisselerini diğer kredilerinde teminat olarak gösterdikleri için, olması gereken değerin 10 katına çıkmıştır. Çıkartmışlardır.

Bu saatten sonra bu karalama kampanyasının bu şirkete zarar verme olasığı yok denecek kadar azdır.

Cüneyt Zapsu, BİM i sattıktan sonra A101 i kurdu. Bir süsre sonra A101 i da asyaBANK grubuna sattı. Adam zincir marketler kurup, büyük gruplara o marketleri satıyor. Bu işide en iyi yapan kişi. Bu sayede çok büyük servet sahibi oldu. Yurt dışından pek çok ülkeden danışmanlık teklifi alıyor, ancak sizin bana vereceğiniz maaşa ihtiyacım yok diyor.

olay bundan ibarettir:)

cyberstalker
Cool Üye
ne olrsa olsun ne yapalım bizimkiler de açsın bir tane bim oradan alışveriş yapalım bimde 1 liralık şey başka yerde 2 lira öğrenci adamız,garibanız birtek bim anlıyor derdimizden :D

cybetronx
Cool Üye
Ben bimi seviyorum cebimde 1tl olduğunda bile girip kaliteli birçok şey alabildiğimi düşünüyorum.Zor zamanlarda iyi oluyor %100 bir delil çıkana kadar bimden alışverişe devam ederim k.bakma kokorecci

YALNIZ KONUNUN AÇILMA TARİHİ:28-05-2006, 00:14 :) şimdi Diasa,AO101 fln açıldı hepside aynı konseptte :) bime pek giden yok artık !!

Justfather
Cool Üye
boşverin siz böyle şeylere, kaliteli ürünleri ucuz buldugunuz zaman alın. kesin birisi bim marketle bi sorun yaşadı 2 dakkada harcamaya çalışıyolar :) doğruluk oranına gelincede. yasadışı örgütlere, sadece kıçı kırık bi marketin bütçesi yetmez. arkada daha fazla güç olmadıkça
AYNEN KATILIYORUM, SIRALANAN SUÇLAMALAR KİMİN TESPİTİ ACABA?? :nuke:

bunyas1907
Çırak
valla bende şöyle bir bilgim var onuda söyliyim :

İstanbul da oturuyorum ...dediginiz grup bim in bahsettiginiz sahibinden para istiyormuş o grup adına yani bir nevi haraç....ama vermiyormuş bu sebeple oturdugum semteki bime o grupun yandaşları molotof kokteyli atıyorlar ve camlarını indiriyorlar bu burda çok kez yaşandı ki adamlar çareyi yani bim in bu şubesi hareketli kepenk yaptırdı...böyle bir şey duydum yani demek istedigim ön yargılı olmayalım sonuç itibari ile inanasım geliyorda neden derseniz adamlar şubelerine Türk bayrağımızı asıyorlar vs vs ( he şunuda söyliyim bim çalışanı felan değilim yada sempatizanıda değilim demeyinki sonra bana koruyor öyle bişey yok bim babamın oğlu değilde :) ...) hani bişey anlatmak istedim sözün özü bu olay dogru olabilir........

güncel
Forum Kalfası
arkadaşlar böyle bişe olması imkansız adamların yüzlerce şubesi war yani şuanki hükümet böyle bi durum olmuş olsaydı iyi bi darbe indirirdi ama adamlar bence böyle bi işletme sahibi deiller ..

Joker
Forum Ustası
boşverin siz böyle şeylere, kaliteli ürünleri ucuz buldugunuz zaman alın. kesin birisi bim marketle bi sorun yaşadı 2 dakkada harcamaya çalışıyolar :) doğruluk oranına gelincede. yasadışı örgütlere, sadece kıçı kırık bi marketin bütçesi yetmez. arkada daha fazla güç olmadıkça
:) helal canım benim helal...

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
bim bim bim

Bazı ürünleri kaliteli olduğu gibi, bütün ürünleri de büyük marketlerin promosyon fiyatında. Promosyon takip etmektense direkt bim bim bim :)

abushogo
Daimi Üye
Ben bimi seviyorum cebimde 1tl olduğunda bile girip kaliteli birçok şey alabildiğimi düşünüyorum.Zor zamanlarda iyi oluyor %100 bir delil çıkana kadar bimden alışverişe devam ederim k.bakma kokorecci

YALNIZ KONUNUN AÇILMA TARİHİ:28-05-2006, 00:14 :) şimdi Diasa,AO101 fln açıldı hepside aynı konseptte :) bime pek giden yok artık !!
aga 1 tl ye ne alıyorsun çok merak ettim

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Bİm

neden güzle ülkemin paralarını pkk yada yada dış devletlere aktarıyorsunuz ki bence yazan cok haklı ,herkesin mahalesinde bakkallar var demi arkadaşlar ay sonu geldimi marketlerden cırt yaptırarark alışveriş yap bakkala gel ekmegi yaz misafirin gelir bakkaldan alırsın,acil paran biter borc istersin ,hepimizn de tanıdıgı bakkallar var mahallemizde demi ark.