Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Bİm
Bİm'İ karalayanlar zahmet edİp de sermaye yapisina bakiversİnler. Ortaklari kİmmİŞ gÖrsÜnler
Bİm'İ karalayanlar zahmet edİp de sermaye yapisina bakiversİnler. Ortaklari kİmmİŞ gÖrsÜnler
AYNEN KATILIYORUM, SIRALANAN SUÇLAMALAR KİMİN TESPİTİ ACABA?? :nuke:boşverin siz böyle şeylere, kaliteli ürünleri ucuz buldugunuz zaman alın. kesin birisi bim marketle bi sorun yaşadı 2 dakkada harcamaya çalışıyolar doğruluk oranına gelincede. yasadışı örgütlere, sadece kıçı kırık bi marketin bütçesi yetmez. arkada daha fazla güç olmadıkça
valla bile bile lades diyorum..
Öğrenci adamız..alternatifi olmadığı için,yapacak bişey yok:donatello:
helal canım benim helal...boşverin siz böyle şeylere, kaliteli ürünleri ucuz buldugunuz zaman alın. kesin birisi bim marketle bi sorun yaşadı 2 dakkada harcamaya çalışıyolar doğruluk oranına gelincede. yasadışı örgütlere, sadece kıçı kırık bi marketin bütçesi yetmez. arkada daha fazla güç olmadıkça
aga 1 tl ye ne alıyorsun çok merak ettimBen bimi seviyorum cebimde 1tl olduğunda bile girip kaliteli birçok şey alabildiğimi düşünüyorum.Zor zamanlarda iyi oluyor %100 bir delil çıkana kadar bimden alışverişe devam ederim k.bakma kokorecci
YALNIZ KONUNUN AÇILMA TARİHİ:28-05-2006, 00:14 şimdi Diasa,AO101 fln açıldı hepside aynı konseptte bime pek giden yok artık !!