BİMden Alışveriş Yapmayın Konusu ile İlgili - Bim

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
bim

Bakkalı olmayana bim olur. Her bakkal uygun fiyata uygun mal satmıyor. Tabii ki önce bakkalımız.

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
bim (Birleşmiş İslam Mağazaları)

Bu yazıyı yazan adamın yazdıklarına katılmıyorum. Çünkü Bim sadece cüneyit zapsunun değil.BİM Bir anonenim şirket. Şirket hissesinin en büyük kısmı bir kişide Buda %22 lik bir pay ki bu kişi kesinlikle zapsu değil. Bim Birleşik mağazalarının bir kısım hisseside halka arzedilmiştir. Paranın nereye gittiğine gelince Her Bir Bim şubesinde ortalama 5 personel çalışıyor. sayısını tam hatırlayamıyorum 3200 küsür mağazası olan bir şirkette (3200*5) personelden hariç deposu , sevkiyatı, amiri müdürü derken binlerce kişiye iş sağlayarak binlerce ailenin ekmek kapısıdır. Birçok az gelirli vatandaşın kesesine uygun bulabileceği bir market. Bimden alışveriş yapmamalıyız sloganı birkaç yerel market sahiplerinin bimin olduğu yerde işlerinin düşmesinden kaynaklanıyor. Şunuda hatırlatmak isterim Cuma günleri Cuma namazı vaktinde personellerin namaza gidebilmesi için mağazaları kapatan kaç tane şirket var. Benim Bimde hissem yok ama Bim hakkında bilgim çok.

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Bim

Yazilanlarin tek kelimesine bile inanmiyorum.birncisi bu konuda hassasiyet göstermemiz gereken cook sey var.ikincisi milletin böyle ucuz alisveris yapmasi birilerinin isine gelmiyo galiba cözümü de bunda buldular...ayrica almayin kardesim kimse kimseyi zorlamiyo,simdiye kadar tv de ya da radyoda bimin reklamini gördünüz mü

bedriakay
Çırak
Arkadaşlar yanlışınız var.
BİM Mağazaları Cüneyt Zapsu'nun değil artık. Muhammed Topbaş.
Cüneyt Zapsu, A101 mağazalarının sahibidir, etmeyecekseniz A101'lerden alışveriş etmeyin.

Bilginize.

enteresann
Çırak
Genellikle BİM'den alışveriş yapıyorum ama bu yazıyı okuduktan sonra ve hele hele Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız ile olan ilişkileri de görünce artık dışarıdan çöp almam.
Yaşasın BİM.....

fxfx
Çırak
Eskiden bu ülkede bir kurum, kuruluş ya da kişi harcanmak istendiğinde "Yeşil Sermaye/Sermayeci-Şeriatçı" denilirdi. Zaman ne kadar değişiyor değil mi? Şimdi de bunlar rağbet görmeyince harcanmak istenen kuruluşlara terör örgütü ilişkili yaftasını yapıştırdık mı tamamdır. Ne kadar kolay değil mi?
Şunu da unutmayalım ki bu ülkede fiyat istikrarının ve enflasyon düşmesinin en başta gelen sebepleridir bu tür kuruluşlar. Destek ya da köstek tercih herkesin kendisinindir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup da kitleleri yanılgıya sürüklemeyelim. Herkesin aklı bir de hesabı var...
Saygı ile...

maia
Banned
Kusura bakma kokoreççi:D Ben BİM'i sevmiyorum fakat BİM den alışveriş yapan bir çok vatandaş var. Alışveriş yapmayın demek kolay. Öğüt veren çok oluyor da ekmek veren olmuyor:D Daha ucuzunu sen satsan millet senden alışveriş yapar.Milletin başka çaresi yok, ne yapsınlar Kayseri'ye gidip sucuğa bir tomar para vereceklerine BİMden ucuz sucuk alıp pikniğe giderler. Kusura bakma kokoreççi tamam mı? :D

hotsukarci
Çırak
acaba bu iddiaların sahipleri kimler bunlara inanmıyorum
bimi seviyorum alışverişlerimi ordan yapıyorum
bu iddiaları tarafsız güvenilir bir kurum çıkar söyler ozaman bende alışverişi keserim

_pegasus_
Forum Kalfası
yerine altarnatif bir şey koyamıyorsan giderde alrım lakin bende bimi sevmiyorum hatta kıl kapıyorum beni görünce pilastikbir sıfatla bakıyorlar sırtarak biyonik surat sahibi derim ben böleisne herneyse ama gidiyorum çünki param yok kardeşim işimyok kırk kanat zarzor geciniyorum 3 kuruşun hesabını yapıyorum 2 cocuk eşimben 4 kişiyik okula giden evladımın 3 kuruşuna kadar hesaptayım onun yerine bir yer koyun oraya gidelim buyrun ama koyanda koya bilende mafiş yok

ha paralar varmış düşmana giden olurmuşbana mermi diyon ya

AGA savaşın en iyi yanı düşmanı karşında görmen başka bişey demiyom yaa!!

okuyan varsa sağolsun

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
bim

Sayin arkadaŞlar bİm bİrleŞİk maĞazalar a.Ş hakkinda yapilan tÜm suÇlamar ve asilsiz İddİalar yersİzdİr ve asilsizdir.. SÖylenİldİĞİ gİbİ yasa diŞi hİÇbİr ÖrgÜtle temas halİnde deĞİldİr..syn dİyerek hİtap edeceĞİm kİ İŞÇİ hakkini savunan deĞerlİ bİr İnsandir azİz zapsu beyfendİ Şuan bu Şİrkette yer almamaktadir..bİmden ayrilarak a101 lerİ kurmuŞtur fakat a101 lerİde devretmİŞtİr...17000 ÇaliŞani olan bu Şİrkette bu kadar İnsanimiz ve bende bu rakama dahİl olmak Üzere ekmek yemekte.. Yillarini bu Şİrkette geÇİrmİŞ bİr İnsan olarak sİzlerİ duyarli olmaya davet edİyorum resmİ kayitlari ve İspatlari bulunmayan bu dÜzmecelere lÜtfen kulak asmayiniz ve bu Çamur at İzİ kalsin polİtİkasina asla destek olmayiniz... Saygilarimla...

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
bim

fiyatları sebebiyle ne olursa olsun bim desteklenmeli.

Zombiee38
Çırak
Ya öyle bişey yok kardeşim yaw sahibi zapsu felan değil artık. Pkk ya gittiği felanda yok. Öyle olsa neden her yerde pkk marketleri taşlıyor, sizede saçma gelmiyormu. Bu tamamen bim merketin satışlarını düşürmek için yapılan bir propogandadır

inverbras
Hızlı Çırak
la olum bilip bilmeden sallamayın la senin migros tam sanki başkaları tam bir vatansever öylemi.
adam biri demiş kürt tali cemiyetinin kurucusu diye ula adam kaç yaşında cemişyet kaç yılında akp yi sevmiyosan bimide sevmezsin siyasi görüşüne tersidir. sevmezsin biri diyor molotof bime atılıyor öteki diyor bölücü salla baba salla tutarsa.
cüneyt bey sayın başbakanımızı amerikan başkanı ile başbakan olmadan görüştürecek kadar nüfuzlu birisidir. şimdi bunuda bir tarafa çekerler. arkadaş bu söylediğime diplomasi bilmeyen yorum yazmasın yav.

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Teşekkürler bilgiler için. Bim bu kadar uygun olduğu içindir hepsi.