BİMden Alışveriş Yapmayın Konusu ile İlgili - Bim

Say.Sorry
Çırak
İşime hangisi gelirse ordan alırım genellikle de Bim oluyor tercihim

Olaya ideolojik pencereden bakan arkadaşlar hakkaten alemsiniz :D

Zülfikarım
Forum Ustası
İşime hangisi gelirse ordan alırım genellikle de Bim oluyor tercihim

Olaya ideolojik pencereden bakan arkadaşlar hakkaten alemsiniz :D
Aynen bizim melekette ürünleri güzel olup fiyatı Bimden daha ekonomik olan market yok malesef...O halde akıl karımı başka yerden almak...;)
El adama aklı verir ama 5 lira para vermez kimse kusura bakmasın...:D

Danny711
Daimi Üye
Bu konuda maşallah 2006 dan beri ... :) ama bi gerçek varki ekonomik koşullar gözönüne alındığında bu imkansız

pelikan312
Çırak
İnadına bim.

yok öyleymiş de böyleymiş de bla bla. az konuşun çok iş yapın, siz aynı fiyatlarda hizmet sunun sizden alalım.

klavyeden sallamak kolay nasılsa.

denizkilic
Forum Ustası
izmirde varmıki?

benim bildiğim sol belediyeler binbir türlü engel çıkartıp açtırmıyorlar. burada örneklerini gördeüm biliyorum.
kolonya vala k**ndan uyduruyon sonra da kendin inanıyon yeminki :) Yaw olmaz olur mu her yerde var.

Sen izmirin CHP li belediyesini hitlerimsi hükümetine mi benzettin :) :D

Hergün önlerinden geçiyom :D uyuz oluyom ama yapacak bişi yok :D

denizkilic
Forum Ustası
bimin malları dandik degil.
heleki dost yogurt çok guzel hem ucuz hem reklamı yapılan buyuk marka denen yogurtlardan daha guzel...
o yoğurdun içeriğine baktığında ne var biliyormusun peki ?
Daha 1 ay önce Doğal yoğurt yapan büyük markalarının hepsinde ilaç katkısı bulunduğunu açıklamıştı bakan. Sence Pınar, danone , sütaş vs vs gibi markalar yoğurtlarında Yoğurdun kesilmesi (sertleşmesi) için katkı kullanıyorsa o dandik dost yoğurt kullanmaz mı ? Denetimi dahi olmayan dost yoğurttan bahsediyorum.
bunların yanı sıra şeriatçılara para kazandırmak ne kadar da hoşuna gidiyor.

seni bir kaşık suda boğmak isteyenlere finansal destek sağlamak da çok mantıklı bir hareket.
Hiç öyle uğraşma bence ver silahı ellerine direk vursunlar en azından uğraşmamış olurlar.
Senin o dost yoğurt denilen şeye verdiğin para ülkedeki hitlerimsi bir yönetime maddi destek olarak gidiyorsa azcık daha fazla verip Düşüncene yakışır şekilde hareket etmen gereklidir.
Yoksa seçim öncesi 2 torba kömüre ülkesini satan insanımsılardan farkımız kalmaz.

By.DexteR
Çırak
Bimden alışveriş yapmamalıyız diyosun pekii

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız?
BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olamadığı belirtilmektedir.

Nolmuş yani ? Devletin cogu hizmet veren kamu sektörü yabancılara satılmış durumda !

Neden BİM’den Alışveriş Yapmamalıyız?
BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, “Türkiye yalnızca Türklerin değildir..”
“Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil…”
“Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok..”
“Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak...”
diyen Tayyip'in danışmanıdır.

Bu söze bende katılıyorum Türkiye yanlızca Türklerin değildir! Ben Kürdüm bu vatan benimde vatanım lazında vatanı cerkezinde vatanı Bizim vatanımız !!!

Her maddelerine verecek bi cevabım var ama uzatma istemiyorum.Diger devletler tarafından ülkemize ve dinimize gelen agır hakaretler karsınsında bu kadar duyarlı olsaydın daha iyi olurdu...

İyi forumlar.

HatayLe
Hızlı Çırak
Arkadaşım sende öyle bi konu açmışsın ki Cüneyt Zapsu bile kendi dedesini bilmez iken sen burda dedesinin annesine kadar olayları anlatmışsın...Yok bilmem ''BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu’nun dedesi'' vesaire şeyler sizi ilgilendirmez...Adam şimdi böyle birşey demiyo zaten dese çöker BİM...Geçmiş artık geçmiştir zaten...

karadeniz1461
Daimi Üye
BİM'İn kendi sitesinde yayınlanan ortaklık yapısı

Ortaklık Yapısı
Mustafa Latif Topbaş 25.466.496 %16,77
Ahmet Afif Topbaş 14.571.000 % 9,60
Abdulrahman El Khereiji 10.626.000 % 7,00
Firdevs Çizmeci 1.799.990 % 1,18
Ömer Hulusi Topbaş 180.000 % 0,12
İbrahim Halit Çizmeci 10 % 0,00
Diğer (Halka Açık) 99.156.504 % 65,33
Toplam 151.800.000 % 100

karadeniz1461
Daimi Üye
Zamanında internette dolaşan bu söylentiler nedeniyle bende BİM'den alışveriş yapmayı bırakmıştım, hatta hakkında olumsuz propaganda da bulunmuştum.Kanaatimce rakip firmaların BİM e karşı yürüttükleri karalama dan başka birşey değildir söylentiler.

BİM'İn kendi sitesinde yayınlanan ortaklık yapısı

Ortaklık Yapısı
Mustafa Latif Topbaş 25.466.496 %16,77
Ahmet Afif Topbaş 14.571.000 % 9,60
Abdulrahman El Khereiji 10.626.000 % 7,00
Firdevs Çizmeci 1.799.990 % 1,18
Ömer Hulusi Topbaş 180.000 % 0,12
İbrahim Halit Çizmeci 10 % 0,00
Diğer (Halka Açık) 99.156.504 % 65,33
Toplam 151.800.000 % 100

KAYNAK

Yönetici bilgileri ve diğer bilgiler sitelerinde mevcuttur. Burada beyhude tartışmanın anlamı yoktur.

Ayrıca BİM'in ürünleri kalitelidir. Reklam giderleri olmadığından ve yüklü miktarda alım yaptığından ucuza satmaktadır. BİM e ürün tedarik eden firmalar arasında ülker dahi vardır. BİM için Farklı markalarla ürün üretmektedirler .

Kayıtlı Değil
Misafir Üye
Herkes bütçesine göre alışveriş yapabilir. Siyasi ya da ideolojik bir durum yok ortada.

eXeLanceS
Cool Çırak
BİM marketlerinin sahibi Cüneyt Zapsu, “Türkiye yalnızca Türklerin değildir..”

Bu söz doğru. Bir çok millet hep beraber kanını verdi bu ülke için.