bios hakkında bilgisi olan varmı

m@rduk
Banned
selamlar acer aspire v66m bios arıyorum fakat bulamıyorum nasıl yuklenir bunlar hakkında bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin:mad:

m@rduk
Banned
arkadaşım ilgine teşekkür ederim.umarım bunu kurmayı başarırım.sistem çok kötüydü.

__AzRaiL__
Daimi Üye
biosunu kurmadam önce elindekli bios un yedeğini almayı UNUTMA board u alırsın eline sonra bios unu flash lıcak yer ararsın !!!!

ayırca bios driver kurmaya benzemez sistemini ilk açtığında genelde sol altta su an kullandığın bios un versiyonun görürsün netten ona göre bios bulur yüklersin..

yükleme işide bootable bir diskete flash.exe dosyası ve yeni indirdiğin bios versiyonunu içerir bu disketi sen oluşturcaksın..

birde şunu söliim sistemin kötü durumda olması ile bios un bir ilgisi yoktur bios güncellemesi genelde büyük hdd leri görmeyen eski board larda yapılır son cıkan board larda ise bazı işlemcilerin aşınması na karşı bios güncellemeleri mevcuttur yani anlıyacağın ufak tefek ince ayar seçenekleri kazanırsın bios güncellemesi ile... sistemindeki sorunlar genellikle başka şeylerden kaynaklanıyordur e son bakıcağın yer bios tur.... baştada yazdığım gibi bios u flashlamadan once eski bios unun yedeğini almayı unutma iyi şanslar...

- Yönetici düzenlemesi: :