bim_28
Cool Üye
Arkadaşlar aklıma takıldı sorayım dedim aslında ben bunu daha önceden yapmalıydım yani Türkiyedeyken neyse fazla uzatmayayım.
Konumuz ücretsiz SMS ve öylede dandik biyşey değil çok sağlam bir yerden ve her zaman da geçerli ama...
Amasına gelince Türkiye'ye yollanıyor mu bilemem daha önceden Türkiye'de deneyemedim çünkü Türkcell hattım yok Aveayı da bilemem siz deneyin oluyorsa ne mutlu size...
Şimdi bunu eskiden beridir biliyorum ve hala burada (Azerbaycanda) bu sistem geçerliliğini koruyor...
Sms'in nasıl yollanacağını anlatayım olay çok sade ve garanti en azından burada öyle ve anlık 2sn'de mesaj cepte...
Adım 1:Mailinizi açıyorsunuz.
Adım 2:To bölümüne göndereceğiniz cep numarasını bu şekilde yazıyorsunuz.
535XXXXXXX@sms.turkcell.com
Adım 3:Subject bölümüne istediğinizi yazın.
Adım 4:Mesajınızı yazın ama uzun olmasın 1 kere yollamada en fazla 3 mesaj gönderiyor.
Şimdi ben burada(Azerbaycanda) denedim ve sonuç garanti ve hala da çalışıyor.
Turkcell dedim çünkü buradaki Azercell'le Turkcell'in ortak kuruluş yani.
Avea ve telsim içinde deneyin bakalım olacak mı?
Hotmailin eski sayfasını bilirsiniz eskiden 5-10 e-maili yan yana yazıp aynı anda yollayabiliyordunuz ama şimdilerde 1 maile 1 taneden fazla açılmıyor.
Ama başka maillerde bu mümkün...
O zamanlar arkadaşlara günde yaklaşık 1000 mesaj yollayop onları çılgına çeviriyordum. Başta bende inanmamış ve 6210 telefonuma çılgınlık yapıp 500 mesaj yollamıştım işin güzeli telefonun sahibi telefonu açmasa bile mesajlar 1 hafta sistemde kalıyor ve arkadaşın telefonunu 1 hafta sonra açsada telefonu deliye dönüyor...
Bir arkadaş öyle bir eşşek şakası yapmış ve telefonunu kırmasına neden olmuştum
Bir deneyin bakalım oradada oluyor mu?
Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Konumuz ücretsiz SMS ve öylede dandik biyşey değil çok sağlam bir yerden ve her zaman da geçerli ama...
Amasına gelince Türkiye'ye yollanıyor mu bilemem daha önceden Türkiye'de deneyemedim çünkü Türkcell hattım yok Aveayı da bilemem siz deneyin oluyorsa ne mutlu size...
Şimdi bunu eskiden beridir biliyorum ve hala burada (Azerbaycanda) bu sistem geçerliliğini koruyor...
Sms'in nasıl yollanacağını anlatayım olay çok sade ve garanti en azından burada öyle ve anlık 2sn'de mesaj cepte...
Adım 1:Mailinizi açıyorsunuz.
Adım 2:To bölümüne göndereceğiniz cep numarasını bu şekilde yazıyorsunuz.
535XXXXXXX@sms.turkcell.com
Adım 3:Subject bölümüne istediğinizi yazın.
Adım 4:Mesajınızı yazın ama uzun olmasın 1 kere yollamada en fazla 3 mesaj gönderiyor.
Şimdi ben burada(Azerbaycanda) denedim ve sonuç garanti ve hala da çalışıyor.
Turkcell dedim çünkü buradaki Azercell'le Turkcell'in ortak kuruluş yani.
Avea ve telsim içinde deneyin bakalım olacak mı?
Hotmailin eski sayfasını bilirsiniz eskiden 5-10 e-maili yan yana yazıp aynı anda yollayabiliyordunuz ama şimdilerde 1 maile 1 taneden fazla açılmıyor.
Ama başka maillerde bu mümkün...
O zamanlar arkadaşlara günde yaklaşık 1000 mesaj yollayop onları çılgına çeviriyordum. Başta bende inanmamış ve 6210 telefonuma çılgınlık yapıp 500 mesaj yollamıştım işin güzeli telefonun sahibi telefonu açmasa bile mesajlar 1 hafta sistemde kalıyor ve arkadaşın telefonunu 1 hafta sonra açsada telefonu deliye dönüyor...
Bir arkadaş öyle bir eşşek şakası yapmış ve telefonunu kırmasına neden olmuştum
Bir deneyin bakalım oradada oluyor mu?
Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum