İnşallah ramazandan sonrada bu alışkanlığından vazgeçersin...her akşam içiyoduk 2 gündür içmiyoz beyler gerçekten kendimi zor tutuyom ama bakalım nereye kadar dayanabilcez
edit:hedefimiz ramazandan sonraya kadar
Doğarken alkollemi dünyaya geldik..yakamızda bir nişanemidir..mecburi bir görevmidir...sarhoş olunca unut ayılınca aynı şeylerle tekrar yüzleş...halbuki ayık kafayla hayatla yüzleşmek daha iyi değilmidir...umarım bu savaştan iraden galip çıkar...her akşam içiyoduk 2 gündür içmiyoz beyler gerçekten kendimi zor tutuyom ama bakalım nereye kadar dayanabilcez
Abi hayatımda düştüğüm en kötü en iğrenç anlar sarhoş anlarımdır. Alkolsüz yaşanmaz diyordum ama görüyorum ki daha bir güzel yaşanıyorDoğarken alkollemi dünyaya geldik..yakamızda bir nişanemidir..mecburi bir görevmidir...sarhoş olunca unut ayılınca aynı şeylerle tekrar yüzleş...halbuki ayık kafayla hayatla yüzleşmek daha iyi değilmidir...umarım bu savaştan iraden galip çıkar...
Amin....Abi hayatımda düştüğüm en kötü en iğrenç anlar sarhoş anlarımdır. Alkolsüz yaşanmaz diyordum ama görüyorum ki daha bir güzel yaşanıyor
Allah bana doğru yolu buldurduğu için ona şükürler olsun, inşallah kardeşimizede nasip olur...
alırmı dersin..almaz yaa..almaz...bir kardeşimiz sıkıntısını paylaşmış..iki yarenlik edelim dedik..Necdet usta geldimi sizi yarasa bölümüne alır![]()
Doğarken alkollemi dünyaya geldik..yakamızda bir nişanemidir..mecburi bir görevmidir...sarhoş olunca unut ayılınca aynı şeylerle tekrar yüzleş...halbuki ayık kafayla hayatla yüzleşmek daha iyi değilmidir...umarım bu savaştan iraden galip çıkar...
Bu hedef az gibi sanaher akşam içiyoduk 2 gündür içmiyoz beyler gerçekten kendimi zor tutuyom ama bakalım nereye kadar dayanabilcez
Rakıda bi tat arama bulamassınDoğru söylemişsin abi, her akşam içmek ne demek ya
Vallah şahsen ben alkol kullanırım kullanmasına ama o da ayda yılda taş çatlasın 1 bira, 2. sini içemiyorum
Rakıdır vodkadır hayatta içemem, hatta o acı tatsız viskileri felan nasıl içiyorlar bir anlam veremiyorumBildiğin zehir gibi
Bence en başta arkadaş çevrene çeki düzen vermelisin.
Bir şeyden kaçmanın yolu tamamen kesmek değildir, nasıl ki diyet yaparken tamamen yemeyi kesmiyorsunuz, bunda da öyle yapmanız gerekir.
Gerekli olan şey disiplindir, seviyorsan içmeyi az içersin böylece hem kötü bir duruma düşmezsin hem de istediğin şeyi içmiş olursun güzel vakit geçirmiş olursun.
yorumlara bakıyorum da: Allah, amin yardırmışsınız, tekkeye döndü forum iyicene. böyle irade meselelerinde çözüm kaynağı yine sizde dualarda veya başka bir yerde değil.
hoşunuza gitmediyse girmeyin konuya ,konuya cevap yazanlar arkadaş için dua etmiş size ne zararı oldubu ne ya burası yeşilay forumu olmuş