biz arkadaşla

salamanki
Forum Kalfası
her akşam içiyoduk 2 gündür içmiyoz beyler gerçekten kendimi zor tutuyom ama bakalım nereye kadar dayanabilcez
edit:hedefimiz ramazandan sonraya kadar

- Yönetici düzenlemesi: :
TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
her akşam içiyoduk 2 gündür içmiyoz beyler gerçekten kendimi zor tutuyom ama bakalım nereye kadar dayanabilcez
edit:hedefimiz ramazandan sonraya kadar
Doğarken alkollemi dünyaya geldik..yakamızda bir nişanemidir..mecburi bir görevmidir...sarhoş olunca unut ayılınca aynı şeylerle tekrar yüzleş...halbuki ayık kafayla hayatla yüzleşmek daha iyi değilmidir...umarım bu savaştan iraden galip çıkar...

HAMUŞ
Misafir Üye
Doğarken alkollemi dünyaya geldik..yakamızda bir nişanemidir..mecburi bir görevmidir...sarhoş olunca unut ayılınca aynı şeylerle tekrar yüzleş...halbuki ayık kafayla hayatla yüzleşmek daha iyi değilmidir...umarım bu savaştan iraden galip çıkar...
Abi hayatımda düştüğüm en kötü en iğrenç anlar sarhoş anlarımdır. Alkolsüz yaşanmaz diyordum ama görüyorum ki daha bir güzel yaşanıyor :)

Allah bana doğru yolu buldurduğu için ona şükürler olsun, inşallah kardeşimizede nasip olur...

Bzkan
Forum Kalfası
Alkol Sınavından Geçersiniz inşallah

Alkol keyifmidir bilinmez ama

Çokta Güzel Bir iş olmasa Gerek

Allah Yar Ve Yardımcınız olsun

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
Abi hayatımda düştüğüm en kötü en iğrenç anlar sarhoş anlarımdır. Alkolsüz yaşanmaz diyordum ama görüyorum ki daha bir güzel yaşanıyor :)

Allah bana doğru yolu buldurduğu için ona şükürler olsun, inşallah kardeşimizede nasip olur...
Amin....

Allah irade vermiş..o iradenin sahibinede akıl fikir vermiş...onlardan istifade etmek biz kullara düşse gerek...:)

basters
Forum Kalfası
ALLAH yardımcın olsun kardeşim. bence hedefini biraz daha büyüt, öyle bir büyütki bu mereti hayatından çıkar at.

N3F3R
Forum Ustası

Doğru söylemişsin abi, her akşam içmek ne demek ya :D

Vallah şahsen ben alkol kullanırım kullanmasına ama o da ayda yılda taş çatlasın 1 bira, 2. sini içemiyorum :D

Rakıdır vodkadır hayatta içemem, hatta o acı tatsız viskileri felan nasıl içiyorlar bir anlam veremiyorum :D Bildiğin zehir gibi

Bence en başta arkadaş çevrene çeki düzen vermelisin.

salamanki
Forum Kalfası
teşekkürler ama bırakmak biraz zor gibi görünüyo biz sade şarap bira içiyoz
edit:iki haftadır hergün içiyoz önceden de içiyoduk ta bu kadar değil

- Yönetici düzenlemesi: :
bayanpich
Daimi Üye
Doğru söylemişsin abi, her akşam içmek ne demek ya :D

Vallah şahsen ben alkol kullanırım kullanmasına ama o da ayda yılda taş çatlasın 1 bira, 2. sini içemiyorum :D

Rakıdır vodkadır hayatta içemem, hatta o acı tatsız viskileri felan nasıl içiyorlar bir anlam veremiyorum :D Bildiğin zehir gibi

Bence en başta arkadaş çevrene çeki düzen vermelisin.
Rakıda bi tat arama bulamassın :D
Vodkayı sek içmeye kalkma ayakdayken havaya bakma :D
Viski güzeldir nesini beğenmedin anlamadım :D
hocam bira içiyosanda hiç içmeden bırak :D

gotownedbyme
Cool Üye
Bir şeyden kaçmanın yolu tamamen kesmek değildir, nasıl ki diyet yaparken tamamen yemeyi kesmiyorsunuz, bunda da öyle yapmanız gerekir.
Gerekli olan şey disiplindir, seviyorsan içmeyi az içersin böylece hem kötü bir duruma düşmezsin hem de istediğin şeyi içmiş olursun güzel vakit geçirmiş olursun.

yorumlara bakıyorum da: Allah, amin yardırmışsınız, tekkeye döndü forum iyicene. böyle irade meselelerinde çözüm kaynağı yine sizde dualarda veya başka bir yerde değil.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Bir şeyden kaçmanın yolu tamamen kesmek değildir, nasıl ki diyet yaparken tamamen yemeyi kesmiyorsunuz, bunda da öyle yapmanız gerekir.
Gerekli olan şey disiplindir, seviyorsan içmeyi az içersin böylece hem kötü bir duruma düşmezsin hem de istediğin şeyi içmiş olursun güzel vakit geçirmiş olursun.

yorumlara bakıyorum da: Allah, amin yardırmışsınız, tekkeye döndü forum iyicene. böyle irade meselelerinde çözüm kaynağı yine sizde dualarda veya başka bir yerde değil.
bu ne ya burası yeşilay forumu olmuş
hoşunuza gitmediyse girmeyin konuya ,konuya cevap yazanlar arkadaş için dua etmiş size ne zararı oldu