Bizde olmaz öyle şeyler - 4 -

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Fenerbahçe Trabzon spor arasındaki derbi maç sakin geçti.

Maçtan önce Trabzon Spor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu telefonla Aziz Yıldırım'ı arayarak başarılar diledi..

Aynı saatlerde ST. PETERSBURG ZENIT takımının başkanı Alexander Dyukov,

TEREK maçı öncesinde telefonla hakemi arayarak tehdit etti.

Fenerbahçe Galatasaray arasındaki derbi tam bir basketbol şenliği havasında geçti.

Tribünlerde yerini alan herkesin sevdiği yönetici Mahmut Uslu

Galatasaray takımı antrenörü Engin Ataman'a bir buket karanfil taktim etti

Aynı saatlerde oynanan PARMA - UDİNESE maçında Parmalı yönetici Giampietro Manenti

Udinese teknik direktörü Francesco Guidolin'e ana avrat küfürler etti

Fenerbahçe Futbol Kulüp başkanı Aziz Yıldırım,

Maçta yanlış karar veren Özgür Yankaya için;

O da insandır hata yapabilir. Hangimiz yapmıyoruz ki dedi

Aynı saatlerde Barcelona kulübü başkanı Josep Maria Bartomeu

Yanlış kararlar veren hakem Jose Hernandez için:

BU ADAM BİR DAHA CAMP NOU'YA GELİRSE BURADAN SAĞ ÇIKAMAZ diye tehditler savurdu

Kaleci Volkan Demirel Habertürk muhabiri Vedat Danacı'nın kendisinden habersiz resmini çekmesine içerledi.

Saçlarını tarayıp tebessüm ederek daha iyi poz veren Demirel, resmin bir büyük portresini de kendisine istedi

Aynı saatlerde Liverpool kalecisi Victor Valdes, kendisinden habersiz resmini çeken THE SUN muhabirine:

LAN SENİ EVİNDEN ALDIRIRIM HIRBO diye efelendi

Fenerbahçe'nin sempatik kaptanı Emre Belözoğlu kendisine tekme atan Trabzonlu futbolcuyu

Kasti bir hareket olmadığını bildiğini söyleyerek teselli etti.

Aynı saatlerde Liverpool'un haşarı kaptanı Stephen Gerard,

Kendisine tekme atan Robin Van Persie'ye gırtlak kesme hareketi çekti

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım KAKA HAKEM dediği için PFDK tarafından bir maçlık hak mahrumiyeti aldı

Aldığı cezanın Ferenbahçe kulübüne leke süreceğini öne süren Yıldırım,

Yaklaşan kongrede bu ayıbını temizlemek için bir daha başkan olmayacağını ifade etti

Aynı saatlerde Real Madrid başkanı FİORENTİNO PEREZ toplamda 860 günlük hak mahrumiyeti rekorunu kırdı

Aldığı bütün cezalara rağmen istifa etmeyen PEREZ, İspanyol PFDK sına verdi kutsalı..

Bir Fenerbahçe Galatasaray derbisi daha bitti.

Maç sonu sakince tribünleri terk eden her iki taraf sempatizanları şarkılar söyleyerek evlerine gittiler

Aynı saatlerde Londra derbisinde bir Chelsea taraftarı, Totenham taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Beşiktaş - Kasımpaşa maçını seyretmeye giden seyircilerin üzerleri arandı

Taraftarların üzerinden çıkan bozuk paralar alınarak yardım kurumlarına gönderildi

Aynı saatlerde ST. GALLEN - BASEL maçı taraftarlarının üzerinden döner bıçağı çıktı

Bu bıçakla ne yapacağı sorulan taraftar diğer cebinden tereyağı ve ekmek çıkartarak:

SÜRÜP YİYECEKTİM demekle yetindi..

Futol sahalarımızda henüz koltuk sistemi tam oturmadığı için evinden minderlerle gelen seyirciler

Minderleri bir sonraki maça gelenlerin kullanmaları için tribünlerde bıraktı

Aynı saatlerde Fransa liginde maçlardan sonra koltukların kırılarak sahaya atıldığı

Tribünlerin ateşe verildiği haberleri geldi..

Saraçoğlu Stadı'nda şampiyonluk kazanan Galatasaray kupayı reddetti.

Rakibinin hüzünlü olduğu bir günde sevinilmeyeceğini ileri süren Galatasaray takımı

Kupaların gelip geçici, dostlukların kalıcı olduğunu söyledi

Aynı saatlerde Leverkusen'in sahasında son maçını kazanarak şampiyon olan Bayern Münih takımı

Leverkusen taraftarının hışmından korkan federasyon başkanından kupasını alamadı

Bu maç sonrasında stadı terk eden yıkılmış Fenerbahçe taraftarlarını teselli etmek yine Galatasaraylı taraftarlara düştü.

Maçı birlikte terk eden her iki taraflar KADIKÖY BİRAHANESİ'NDE birleşerek felekten bir gece çaldılar

Aynı saatlerde Leverkusen taraftarları polis araçlarını ters çevirip benzin istasyonunu yaktılar

O sıralarda boynunda kaşkolu olan bir Bayernli taraftar bıçaklanarak öldürüldü..

Türkiye'de Fenerbahçe kafilesine ateş açıldı.

A - aaaaaaa :confused::confused::confused::confused:

Bu da neyin nesi şimdi?:eek::eek::eek:

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konuyu bitirdim, gidip Yılmaz'ın ne yazdığına baktım..

O da Fenerbahçe'nin üzerinde bu çarpık düzeni ele almış.

Şöyle de başlamış:

New York’un hukukçu belediye başkanı Rudy Giuliani’ye sormuşlardı… “Her köşe başında eli silahlı bir saldırgan vardı, suç oranı patlamıştı, sokakta yürüyemez hale gelmiştik, adeta sihirli değnek gibi yok ettin, huzuru asayişi sağladın, nasıl başardın?”

*

Şu cevabı vermişti…
“Boş bir bina düşünün, camlarından biri kırılırsa, tamir edilmezse, oradan gelip geçen herkes bir taş alır, öbür camları kırar, ben ilk cam kırıldığında derhal tamir ettirdim. Bir köşeye çöp torbası bırakılsın, eğer o çöpü derhal kaldırmazsanız, herkes çöpünü o köşeye bırakır, kısa sürede çöp dağı birikir, ben ilk bırakılan çöp torbasını kaldırdım. Küçük büyük demedim, yankesicilik bile yapılmasına izin vermedim, böylece büyük suçlar ortadan kalktı.”

*

Kırık Cam Teorisi’dir bu.

Devamı buradan

Bizim de günlerdir vurgulamaya çalıştığımız budur

Gel gelelim, anlat bizim sazanlara anlatabilirsen :cool:

-JoseJosef
Editor
Eline sağlık abi..

Allah'tan bu tip olaylar bizim ülkede olmuyor. Yoksa Aziz Yıldırım'ın, Emre'nin, Mahmut'un vs Volkan'ın aşırı tavırlarını hiç düşünemiyorum.

Hepsini tanırım, pırlanta gibi çocuklardır.

Eğer onlar yok olursa ülke futbolumuz bi kaosa bi anarşiye girer. Aman onlara toz kondurmayalım..

Amaaaaan.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu ülkenin manyağı bol :)

Bugün radyo spor'a Trabzon Spor taraftarları bağlandılar

Yok olayın büyütülmemesi lazımmış

Yok Fener maçlara çıkmazsa ligden atılmalıymış..

Arkadaş. Adamların baktıkları gözlüğe bakar mısın?

Bunlar at gözlüğüyle bile değil, EŞŞŞŞŞEKKK gözlüğüyle bakıyorlar olaya.

Peki olaya EŞEK gözlüğüyle bakan sadece birtakım Trabzon Spor taraftarı mıdır?

Trabzonluların bir kısmı eşek gözlüğüyle bakıyor da diğerleri RAYBAN mı takıyor?

Yooo. Sen ne kadar insan kıyafetine girersen gir.

Eşeklik hamurunda varsa, eşek gözlüğüyle bakmak zorundadır.

Bu yüzden iki gündür Fenerli arkadaşlar bize VURUN KAHPEYE muamelesi yapıyor

Bu yüzden Trabzonlular oh olmuş çekiyor

Bu yüzden adam olamıyoruz.

EŞŞŞŞ ŞEKKKK gözlüğüyle bakıp adam olabilmek mümkün müdür?

eflatunn
Moderator
Yönetici
ehtiyar açtıgın anti- Fenerbahçe konularına yetişemiyorum. Kurgulayıp kurgulayıp fırına veriyorsun. Fırından yeni çıktı tazecik atlayan atlayana haklısın.