Bize Anlatılmayan ATATÜRK ATATÜRK VİDEO ARŞİVİ

ESTERGON
Genel Moderator
Muratım çok güzel olmuş, teşekkür ederim. :)

Bütün Atatürk videolarını bu başlık altına toplayalım.

Güzel bir arşiv oluşturabiliriz.

_pegasus_
Forum Kalfası
http://www.wardom.org/showthread.php?t=240704&highlight=telekomun

Yukarıdaki link sayesinde rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Kolay gelsin.
Üstadım ben anlata madın estergon bem şimdi wardomdaki youtubeleri izleyemiyorum üzerine tıklayınca ben wardomum ana sayfasına zıplıyorum
bu arada proğram için teşkürler ama ben wardomdaki video ları izleyemiyorum ne zaman tıklasam wardom ana sayfasına geçiyorum ben bunu çözemedimkine :(
bu konuda yardım cıda olursan müteşekir olucam sana

kalllavi
Hızlı Çırak
Gercektende cogunu hıc gormemıstım. Cok sasırdım. Ne medyamız var ama :( . Elıne saglık murat. Tebrıkler

ESTERGON
Genel Moderator
Üstadım ben anlata madın estergon bem şimdi wardomdaki youtubeleri izleyemiyorum üzerine tıklayınca ben wardomum ana sayfasına zıplıyorum
bu arada proğram için teşkürler ama ben wardomdaki video ları izleyemiyorum ne zaman tıklasam wardom ana sayfasına geçiyorum ben bunu çözemedimkine :(
bu konuda yardım cıda olursan müteşekir olucam sana

Hacking modları Youtube Jacker programı sorunu halleder diyorlar.

Eğer Youtube'ye adres barından girebiliyor ama Wardom'dan giremiyorsanız

o zaman bilgisayarınıza kurduğunuz bir program bunu engelliyor.

Deneyerek çözebilirsiniz.

Kolay gelsin.

_pegasus_
Forum Kalfası
Hacking modları Youtube Jacker programı sorunu halleder diyorlar.

Eğer Youtube'ye adres barından girebiliyor ama Wardom'dan giremiyorsanız

o zaman bilgisayarınıza kurduğunuz bir program bunu engelliyor.

Deneyerek çözebilirsiniz.

Kolay gelsin.
özür dileyerek konunun dışına çıktım ama estogon saollun bendeki kaspersky engel koyuyormuş zati hay alla :)

minettarlıgm sana sayğımdır.....

erkan0043
Çırak
arkadaslar videyolar icin gercek ten cok cok sagolun emeginize saglik sagolun ilk defa gordum yasim 30 duygulandim oglumla birlik te baktik sagolun siz bu bilgisar isinde iyisiniz lutfen bu tur seyleri insalarin onune en iyi sekilde sunun ki herkez hatirlasin nerden nasil geldik o zaman gitmek te oldugumuz yolun yanlis oldugunu anlayacaklardir saygilar....