VMware Workstation 10v kullanıyorum Tw bağlanıp yardımcı olurmusun hocamvirtual box üzerinden mi çalıştırıyorsun?
Benim PC Bağlanma gibi bir şansınız var mı ?sanal olarak kullandığın zaman wireless kartları göremeyebiliyor
sistemi cd ye yazdırıp live cd olarak çalıştırırsan sorun hallolur büyük ihtimal![]()
şu anda yok maalesef telefondayımBenim PC Bağlanma gibi bir şansınız var mı ?
ben dünden beridir ne diyorum sanaElimde USB ve İso Kalıbları var DVD Alıp Yazdırayım mı ?
ben dünden beridir ne diyorum sana
sanal programlar ile çalıştırırsan wireless adaptörünü görmez
sistemi cd den çalıştırman lazım
bende şu cihazı aldım dell inspiron n5110 harici adaptör aldım cihaz da var elimde masa üstü pc de var ama her 2 pc de uzman bir arkadaşı pc davet ediyorum yardım etmeleri için ama böyle yap şöyle yap diyorlar şansıma ters bişi gidiyor hepbende Dell Latitude D420 onun icindeki orjinal wlani pcye tanitamadim disardan bir wlan taktim öyle internete girebiliyorum
arkadaşım benim bağlanıp bağlanmamamla alakası yokHocam Tw Bağlanıp Bir El Atarmısın Acaba Lütfen ?
deniyorum şimdi hocamarkadaşım benim bağlanıp bağlanmamamla alakası yok
sen sanal sistem üzerinden çalışmak istiyorsun ben de sana dünden beridir diyorum ki sanal olarak çalışırsan adaptörünü görmezs
imajı yazdır cd ye bilgisayarı o cd den başlat
bunda anlaşılmayan ne var?
Hocam BlackTrack 64 bit iso DVD Nasıl Yazayım Acaba ? yada XIAOPAN 0.4.7.2_2 var elimde Yardımcı olurmusunuz ?arkadaşım benim bağlanıp bağlanmamamla alakası yok
sen sanal sistem üzerinden çalışmak istiyorsun ben de sana dünden beridir diyorum ki sanal olarak çalışırsan adaptörünü görmezs
imajı yazdır cd ye bilgisayarı o cd den başlat
bunda anlaşılmayan ne var?
xiaopan iso dosyasını nero benzeri programlar ile cd ye yazdırabilirsinHocam BlackTrack 64 bit iso DVD Nasıl Yazayım Acaba ? yada XIAOPAN 0.4.7.2_2 var elimde Yardımcı olurmusunuz ?