BlackTrack Wifi Adaptör Sorunu

crazzy63
Cool Üye
Arkadaşlar Ben 2 kez Wifi Adaptör Aldım ve Bu Tür Sistemlerde Donanımı Tanıtamadım bir türlü yapadım yolu yordamı bilmediğimden olsa gerek yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba lütfen bu sorunu çözen arkadaşa iyiliğini karşılığında bir hediye vermek istiyorum.

Penqueen
Banned
sanal olarak kullandığın zaman wireless kartları göremeyebiliyor
sistemi cd ye yazdırıp live cd olarak çalıştırırsan sorun hallolur büyük ihtimal ;)

idrisabe
Banned
bende Dell Latitude D420 onun icindeki orjinal wlani pcye tanitamadim disardan bir wlan taktim öyle internete girebiliyorum

crazzy63
Cool Üye
bende Dell Latitude D420 onun icindeki orjinal wlani pcye tanitamadim disardan bir wlan taktim öyle internete girebiliyorum
bende şu cihazı aldım dell inspiron n5110 harici adaptör aldım cihaz da var elimde masa üstü pc de var ama her 2 pc de uzman bir arkadaşı pc davet ediyorum yardım etmeleri için ama böyle yap şöyle yap diyorlar şansıma ters bişi gidiyor hep

NETSYS 9000WN 6800mW 150Mbps USB 2.0-98 dBi Anten 90 TL Sanalpazar.com'da 6557858

Penqueen
Banned
Hocam Tw Bağlanıp Bir El Atarmısın Acaba Lütfen ?
arkadaşım benim bağlanıp bağlanmamamla alakası yok
sen sanal sistem üzerinden çalışmak istiyorsun ben de sana dünden beridir diyorum ki sanal olarak çalışırsan adaptörünü görmezs
imajı yazdır cd ye bilgisayarı o cd den başlat
bunda anlaşılmayan ne var?

idrisabe
Banned
Penqueen banada yardimci olabilirmisin

crazzy63
Cool Üye
Bende Beini Diye Bir Linux Verdi Adaptör CD Takınca Tüm Linux ların Wifi için Programları Vardı Tek Eksiği Adaptör Görmedi o Yüzden Söyledim

crazzy63
Cool Üye
arkadaşım benim bağlanıp bağlanmamamla alakası yok
sen sanal sistem üzerinden çalışmak istiyorsun ben de sana dünden beridir diyorum ki sanal olarak çalışırsan adaptörünü görmezs
imajı yazdır cd ye bilgisayarı o cd den başlat
bunda anlaşılmayan ne var?
Hocam BlackTrack 64 bit iso DVD Nasıl Yazayım Acaba ? yada XIAOPAN 0.4.7.2_2 var elimde Yardımcı olurmusunuz ?