Boykot için yerli ürün kullanmak

wardomweb
Çırak
Şimdi büyük bir tartışma başlatmak istemiyorum ama bu boykot ile fark ettiğim bir şeyi söylemek istiyorum bizim elimizde yerli ve kaliteli ürün yokmuş. Bakın boykotu ciddi bir şekilde uygulayan ana babam bir senedir bulaşık makinesi açmıyordur. Şimdi boykotla ihtiyaç ortaya çıkana kadar neden biz hak ettiğimiz kalite ürün üretmiyorduk. Bulaşık makinesi tableti bile yeni çıktı Bingodan, bundan önce yoktu bu kadar detaylı temizleyene bileni. Hayır yani markalar böyle ürün üretse almıyor muyuz biz? Çoğu hane ekseriyetle yerli ürün aramasına rağmen bulamıyordu.

webustasi
Çırak
Bizim hanelere hep yerli ürün girer boykot olsun olmasın. Tükettiğimiz her şey araştırıyoruz küçük biz küçükken yerli malı haftası yapardık o zamandan kalan çok değerli bir alışkanlık bu bence. Bingodan örnek vermişsin, bingo 30 yıllık markamız düzenli kullandığımız bildiğimiz marka. Bir ihtiyaç gördü ve üretimi yaptı şimdi beğenerek kullanıyoruz. bu şirketlerin ticaret yaptığını ve ihtiyaç ve talep dengesine yönelik adım atacağını unutmamak gerekir.

fearof
Forum Ustası
sadece coco cola'nın Türkiye' de 10-11 fabrikası var burada çalışan yaklaşık 3000-3500 kişi var boykot dediğiniz şeyin asıl zararı kime bir düşünün