174-175 cm
dockhanger Forum Ustası 22 Eylül 2009 #24 TroubleMaK3R demiş ki: Atıyorlar mı diyorsun sence abi Genetik'e giriyor bunlar karıştırma fazla Bende 1.75 im çok fark yok aramızda Hepsini görmek için tıklayın... yok yok canım benım boyumda 2.50 felandır daire gibi
TroubleMaK3R demiş ki: Atıyorlar mı diyorsun sence abi Genetik'e giriyor bunlar karıştırma fazla Bende 1.75 im çok fark yok aramızda Hepsini görmek için tıklayın... yok yok canım benım boyumda 2.50 felandır daire gibi
TroubleMaK3R Forum Ustası 22 Eylül 2009 #25 dockhanger demiş ki: yok yok canım benım boyumda 2.50 felandır daire gibi Hepsini görmek için tıklayın... Hehe Kapı gibi tabiri senin yanında halt etmiş Yeni tabirimiz Daire gibi
dockhanger demiş ki: yok yok canım benım boyumda 2.50 felandır daire gibi Hepsini görmek için tıklayın... Hehe Kapı gibi tabiri senin yanında halt etmiş Yeni tabirimiz Daire gibi
fredy1989 Daimi Üye 22 Eylül 2009 #29 172 yim. enteresan. anket iskandinav ülkelerini gösteriyor sanki. resmi bir ankete göre (wikipedia) Türk erkeğinin boy ortalaması 173 kadınların ise 161 imiş. Bende o civarda tahmin ediyordum zaten. wardomlular sulak yerde büyümüş..
172 yim. enteresan. anket iskandinav ülkelerini gösteriyor sanki. resmi bir ankete göre (wikipedia) Türk erkeğinin boy ortalaması 173 kadınların ise 161 imiş. Bende o civarda tahmin ediyordum zaten. wardomlular sulak yerde büyümüş..
HakSan Forum Kalfası 22 Eylül 2009 #30 dockhanger demiş ki: net alemınde herkesın boyu 180 den fazla galıba Hepsini görmek için tıklayın... sulak yerde yetişmedim ama 1.95 Boyundayım
dockhanger demiş ki: net alemınde herkesın boyu 180 den fazla galıba Hepsini görmek için tıklayın... sulak yerde yetişmedim ama 1.95 Boyundayım
Nothing34 Cool Üye 22 Eylül 2009 #32 Zycron demiş ki: Ben de tam 1.85 ( 3 ay önce ^^ ) Hepsini görmek için tıklayın... kanka bende 2 yıl once 184 düm hala aynıyım nedense
Zycron demiş ki: Ben de tam 1.85 ( 3 ay önce ^^ ) Hepsini görmek için tıklayın... kanka bende 2 yıl once 184 düm hala aynıyım nedense
HakSan Forum Kalfası 22 Eylül 2009 #35 RUDEBOY demiş ki: neyle beslediler sizi :s ulen kısa kaldık yazmıyorum Hepsini görmek için tıklayın... memet yaz be merak etdik
RUDEBOY demiş ki: neyle beslediler sizi :s ulen kısa kaldık yazmıyorum Hepsini görmek için tıklayın... memet yaz be merak etdik
InsideTheFire Cool Üye 22 Eylül 2009 #37 RUDEBOY demiş ki: neyle beslediler sizi :s ulen kısa kaldık yazmıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Bende kendimi uzun sanıyordum bende yazmıyorum
RUDEBOY demiş ki: neyle beslediler sizi :s ulen kısa kaldık yazmıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Bende kendimi uzun sanıyordum bende yazmıyorum
RUDEBOY Forum Ustası 22 Eylül 2009 #38 170 pmyo da 168 cıktı :d eczanede 172 her gün değişiyor mu bilmiyorum