Bu Foruma Eskisi Gibi İlgi Alaka Varmı
Bu Foruma Eskisi Gibi İlgi Alaka Varmı
Bunu yazan arkadaş;Bu Foruma Eskisi Gibi İlgi Alaka Varmı
Eski ban yiyen kesin.Bunu yazan arkadaş;
2016 yılında üye olmuş.
İlk mesajını 2019 da atmış.20779 eklentisini görüntüle
2021 de gelmiş bu konuyu açmış.
Hayrola arkadaş Sen kimin ya da nerenin BOOT'usun?
Usta yanlışın var senin. Ben bu foruma 2009 dan beri üyeyim. hatta zamanla kanpandı açıldı, güncellendi satıldı vb durumlarını bile bilirim. 6 haneli icq numaramı bile wardom'da zamanında dağtımını yapanlardan almıştım. Eskiden bilişim suçları yasası yokken cc işi çok aleni yaygınken ve site satıldığında giriş ücretli olduğunda çok fazla sahte cc ile üyelik açıldığı için dialer ile giriş yapılabiliyordu. Hatta 1stclass aboneliğim bile vardı. Herhalde bot değilimdir. Sadece zaman ayıramıyorum sitelere o. Arada giriyorum yazılanları okuyorum çıkıyorum.Bunu yazan arkadaş;
2016 yılında üye olmuş.
İlk mesajını 2019 da atmış.20779 eklentisini görüntüle
2021 de gelmiş bu konuyu açmış.
Hayrola arkadaş Sen kimin ya da nerenin BOOT'usun?
Usta yanlışın var senin. Ben bu foruma 2009 dan beri üyeyim. hatta zamanla kanpandı açıldı, güncellendi satıldı vb durumlarını bile bilirim. 6 haneli icq numaramı bile wardom'da zamanında dağtımını yapanlardan almıştım. Eskiden bilişim suçları yasası yokken cc işi çok aleni yaygınken ve site satıldığında giriş ücretli olduğunda çok fazla sahte cc ile üyelik açıldığı için dialer ile giriş yapılabiliyordu. Hatta 1stclass aboneliğim bile vardı. Herhalde bot değilimdir. Sadece zaman ayıramıyorum sitelere o. Arada giriyorum yazılanları okuyorum çıkıyorum.
Misal yemek yapmasını seven bir abimiz vardı davet etse yarın giderim, gila da katılır zannımca