bu ne cüret

Durum
Yanıtlara kapalı.
shaytantuyu
Forum Kalfası
gelde mağduriyetini ifade etme
bıkmadan,usanmadan,istikrarlı bir şekilde kendisine verilen yetkileri kötüye kullanıyor
kurallarla değil kafasına göre konu kilitlemeye devam ediyor
bu cesareti nerden alıyor çok merak ediyorum
belkide alışılalagelmiş olduğu için bu kadar pervasızca hak yiyebiliyor
amacı kendisine olan şikayetleri sıradanlaştırıp "yinemi aynı konular " dedirtmekse
sırf böyle bir sonuç doğmasın diye mağduriyetimizi ifade etmeyecek değiliz.
ne kendi çoban ne biz koyunuz diyerek en son açtığım topiği kilitleme bahanesini paylaşıyorum.

http://www.wardom.com.tr/maskeleri-dusen-kemalist-ulusalci-uclu-t533046.html

Kemalistlere laf sokuşturma bahanesi altında Mustafa Kemal'e olan öfkenizi, kininizi kusabileceğiniz yerin burası olmadığını hala anlayamadınız.
bu cümlesinden sonra konuyu kilitleme bahanesiyle kurduğu tüm cümleler yaptığı tüm yorumlar konuyla ilintisiz ve polemiğe yönelik bilindik gila yöntemleri
fettullah gülen hoca efendiden girer,saidi nursiden çıkar,
deccalden girer,ingilizlerden çıkar vs.vb.
bunların hiç birinin benim açtığım topic ile attığım mesaj ile,paylaştığım haber ile ilgisi yok hele hele konuyu kilitlemesine bahane teşkil edecek hiç bir şey yok.
yüzlerce belki binlerce kez ilgili,ilgisiz topiclerde polemik çıkarmak maksadıyla aynı sabotajı yapıyor. biz cevap verdiğimizde polemikten bir ay ceza alıyoruz, kendisi polemiği çıkartan ve bunu yüzlerce,binlerce kez yapan biri olarak bir uyarı dahi almıyor olmalı ki yine aynı çarpıtmayı yapmış ve üzerinede konuyu kilitlemiş.

bir insan ister fettullah güleni,ister mahmud hocayı,isterse zekeriya beyazı sevebilir
ister maoyu,ister zapatistayı,ister che quevatayı,isterse fidel castroyu sevebilir
ister fatih sultan mehmedi,ister yıldırım beyazıdı, isterse şah ismali,timüru sevebilir
ister efendimizi ister firavunu sevebilir
ister şeytanı sevip satanist olur ister yaradanı sevip mumin olur isterse hiç birini sevmez ateist olur
bunlar onu hiç mi hiç ilgilendirmez
insanların sevgisini sorgulayacaksa bunun yeri var zamanı var topiği var konusu var...
bir moderatörü ilgilendiren şey kurallara aykırı bir mesaj atılıp atılmadığıdır
ceza verirken,konu kilitlerken,edit yaptırırken moderatörün ilgineceği şey budur.
kendisinin yaptığı şeye cambazlık denir,topic konusuna dair tek bir cümle kurmadan ordan girip burdan çıkarak kendisi gibi düşünenlere topiği kilitledim ama bakın kılıfınada uydurdum-hoşunuza gidecek şeyleri yazdım- mesajı vermeye çalışmak cambazlıktır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin paşalarına köpek diyen
paşaların omuzlarında taşıdıkları yıldızları tasmaya benzeten
TSKya silahsız kuvvetler diyen
TSKya kağıttan kaplan deme cüretini gösteren üç ismi eleştirdiğim topiği, Mustafa Kemal'e olan kinini ve öfkeni kusuyorsun diyerek kilitliyor.
adam tam bir komedi
adam çarpıtıyor
adam iftira atıyor
adam cambaz
adam bunları istikrarlı bir şekilde sürekli tekrarladığı için sahtekar
adam mağdur yarattığı için hokkabaz
en önemlisi adam Atatürk istirmacısı
bir değil iki değil üç değil adam Atatürkü istirma ediyor cambazlıklarına alet ediyor.
yetmiyor üzerine ben Mustafa Kemalin izinden gidiyorum deme cüretini göstererek Mustafa Kemal'e hakaret ediyor
Mustafa Kemal üstte saydığım -hepsini düeello bölümünde tartışabileceim tabi maçası yerse- izlerimi bıraktı ki densizlik yapıyor.

velhasıl kelam gilada bu istikrar olduğu müddetçe ben her mağduriyetimde bunları yönetim tarafından bize sorunlarımızı dillendirmek için ayrılan bu topikte sonu ne olursa olsun kendimi ifade etmekten çekinmem hele hele
kendisi tüm pervasızlığıyla,haksız oluşuna rağmen yönetime maçası yiyen gelsin bu topiği açsın deme cüretini gösterebiliyorsa...

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
tayyipin yeğeni uyuşturucu kaçakçısı.

uyuşturucu tüccarı akp liler diyebilirmisiniz?

Baykal'ın seks kasedi ortaya çıktı.

Zampara CHP liler diyebilirmisiniz?

Haluk Kırcı'nın yaptığı katliamlar ortadayken

Katil MHP liler diyebilirmisiniz?

Diyebilirseniz, ortalık savaş alanına döner...

bir şahıs yanlış yapmış olabilir.

Sana göre yanlış, bana göre doğrudur.

Velev ki; Yanlıştır..

MASKESİ DÜŞEN falanca demen yerine KEMALİST diyerek,

Atatürk'e olan kin ve nefretini kusmana izin vermem.

NoPainNoGain
Forum Ustası
bir insan ister fettullah güleni,ister mahmud hocayı,isterse zekeriya beyazı sevebilir
ister maoyu,ister zapatistayı,ister che quevatayı,isterse fidel castroyu sevebilir
ister fatih sultan mehmedi,ister yıldırım beyazıdı, isterse şah ismali,timüru sevebilir
ister efendimizi ister firavunu sevebilir
ister şeytatı sevip satanist olur ister yaradanı sevip mumin olur isterse hiç birini sevmez ateist olur
bunlar seni hiç mi hiç ilgilendirmez
insanların sevgisini sorgulayacaksan bunun yeri var zamanıva topiği var konusu var...
bir moderatörü ilgilendiren şey kurallara aykırı bir mesaj atılıp atılmadığıdır
ceza verirken,konu kilitlerken,edit yaptırırken moderatörün ilgineceği şey budur.
kendisinin yaptığı şeye cambazlık denir,topic konusuna dair tek bir cümle kurmadan ordan girip burdan çıkarak kendisi gibi düşünenlere topiği kilitledim ama bakın kılıfınada uydurdum-hoşunuza gidecek şeyleri yazdım- mesajı vermeye çalışmak cambazlıktır.
+1

Konuyu şimdi okudum.
Burda Atatürk'e laf atma falan yok.
Kimin kimi sevdiği peşinden gittiği kimseyi ilgilendirmez.
Siyaset bölümünde bu kadarı yazılır ki nelerini gördük.
Demokrasiden bahsediyorsak, demokrasi ile yönetmesini bilelim.
Yada ne bileyim başkanlık sistemine yaklaşıyoruz galiba..

Ordaki kemalist sıfatı, chp bayragının önündeki resimden kaynaklıdır. Temsil ettiği kurum belli
Kimsenin avukatlıgını yapmıyorum ancak benim gördüğüm budur

shaytantuyu
Forum Kalfası
tayyipin yeğeni uyuşturucu kaçakçısı.

uyuşturucu tüccarı akp liler diyebilirmisiniz?

Baykal'ın seks kasedi ortaya çıktı.

Zampara CHP liler diyebilirmisiniz?

Haluk Kırcı'nın yaptığı katliamlar ortadayken

Katil MHP liler diyebilirmisiniz?

Diyebilirseniz, ortalık savaş alanına döner...

bir şahıs yanlış yapmış olabilir.

Sana göre yanlış, bana göre doğrudur.

Velev ki; Yanlıştır..

MASKESİ DÜŞEN falanca demen yerine KEMALİST diyerek,

Atatürk'e olan kin ve nefretini kusmana izin vermem.
yahu ne ilgisi var bunlarla

kıyası batıldır senin yaptığın

yine cambazlık yapmaya devam ediyorsun

varsa bu konulara dair düşüncen açarsın topiğini maskesi düşenleri eleştirirsin

yoksa diyecek bir şeyin cambazlık yapmaya devam edersin

benim eleştiri getirerek açtığım topiği şunlarıda niye eleştirmiyorsun diye KA-PA-YA-MAZ-SIN

sana biri tskya laf atan muhafazakarları eleştirdiğin bir konuda şu kemalistleri,şu chplileri niye eleştirmiyorsun diyip konunu mu kilitliyorlar.

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Açtığınız konuyu şu isim eskiden böyle diyordu, şimdi böyle diyor diye asaydınız güzel bir tartışma konusu olurdu.
Açtığınız konunun içinde kişiden girip Kemalistler diye çıkmışsınız. Hassas bir konu olduğundan genelleme yapabileceğiniz bir konu değil.

Size Atatürk düşmanı yakıştırması yapılıyorsa Atatürk ile ilgili düşüncelerinizi ve duygularınızı yazarsınız olur biter. Banlanıp banlanmayacağınıza Atatürk'ün izinden yürüyen bir Türk Evladı olarak karar veririm.

Wardom'da hiç bir şahıs, grup, parti, vb oluşumlar desteklenmez, bir diğerine göre daha fazla kayırılmaz. Millet olarak inandığımız ve güvendiğimiz bir takım değerler vardır. Sadece bunlarla ilgili farklı amaçlar taşıyan mesajlara müsaade edilmez.

Kilitlidir.

Durum
Yanıtlara kapalı.