Bu Programla Para Kazanmak Çok kolay Otomatik Tıklama,Zahmetsiz Bol Kazanç

misafir910
Forum Kalfası
Programı ben yazdım yeni sıcak sıcak :cool: Ayrıca önerilerinizi beklerim.

Para Topla Programının Amacı sizin Yerinize otomatik reklamlara tıklayarak size kolay ve zahmetsiz para kazandırmaktır.Sponsor listesinde kayıtlı tüm ptc sitelerine otomatik tıklayarak size normalde yapmanız gereken saatlerce site açıp bekleme zahmetinden kurtarır.Sadece programı açarak ayda 50 ytl üzerinde kazanç elde edersiniz.Şuan 10’nun üzerinde sponsor var listesinde ve yeni sponsorlarda eklenicek.Gerekli bilgiye ve programa Burdan ulaşbilirsiniz.Tüm soru ve sorunlarınızı Forumda paylaşabilirsiniz.Alertpay artık Türkiye Bankalarına Havale Yapmaktadır.Sponsorlarda Biriktirdiğiniz kazançları çok rahatlıkla çekebilirsiniz.
Para Topla Sistemi Destek amaçlı Türkçe Ptc Sponsorları listesine eklemiyecektir.

Şuan Beta Aşamasında Tüm Arkadaşları Bekliyorum Kafanıza Takılanı çekinmeden sorun.

Para Topla Sitesi için Tıkla

fakirbok
Forum Kalfası
Haydi hayırlısı . Deneyelim görelim. Öğrenelim !!! Emeğine sağlık... Programını biraz inceleyeceğim.

Ayrıca bazı sitelerde zaten üyeliğimiz var. Bu konuda bir yardımın olabilecek mi??

- Yönetici düzenlemesi: :
misafir910
Forum Kalfası
Paramı az geldi ? Aklınıza ne takıldı ? Wardomdan üyelik çok az .

Bux.to Test Aşaması dewam ediyor şuan sorunsuz.Tüm üyelerimiz 12 reklamda 12 tıkla aldı.
Test aşaması Programı başarı ve çalışmasını anlamanız için devam ediyor.Bitince 11 sponsor günde en az 110 reklamla devam edicez.Yeni sponsorlarda eklenicek.Herkesi bekliyorum.
Bol kazançlar.

Programın Anlatımını Görmek için Video'yu izleyebilirisiniz.

Program Videosunu izlemek için Tıklayın.

- Yönetici düzenlemesi: :
misafir910
Forum Kalfası
Gözlerimden ameliyat oldum 1 haftadır ilgilenemiyorum fakat yeni sürüm çıkarıcam 1-2 gün içinde 30 sn. bekleme olmuyacak + Hatırlama olucak +Komut dizi hataları es geçilecek +
Reklam listesini hazırlayabileceksiniz.