Bu Son oLsun Kaspersky mı Benden uzak dursun

*
Banned
ArkadaşLar öve öve bitiremediginiz, antivirüsLerin baştacı yapıp ayyuka çıkattıgınız, Kaspersky;

Sistemimi resmen feLç etti, İnternet bagLantımı resmen tavşandan tosabagaya çevirdi. Video izLeme Lüksümden, neredeyse nefret eder duruma geLdim. BiLgisayarımın açıLış hızı, programLarın açıLış süresi... hepsi hepsi dehşet şekiLde düştü.

Sistemi taratmadan bir tane biLe zararLı kod buLamıyor. Sistemi taratıyorum, içinden 10'a yakın zararLı yazıLım çıkıyor...

1 gb ram, 256 mb ekran kartım, inteL core duo 1.86 ghz işLemci ye sahibim.

:mad: Aman aman, Bu son oLsun! Kaspersky mı ? Benden uzak dursun...

frends
Forum Kalfası
2009 sürümü sadece bilgisayarındaki tıkladığın sayfayı tarıyor fakat 2010 sürümü sürekli tarama yapıyor.

diğer taraftan bende kaspersky'e çok güvenen ve esetten nefret eden biriydim. şimdi iş tam tersine döndü. esetten şaşmıyorum.

kaspersky, flash belleğimdeki bir virüsü bile görmedi üstelik ben gördüğüm halde :D
onu kaldırıp eseti kurduğumda ise flash bellekteki o virüsle birlikte bilgisayardan 125 adet daha çıkartmıştı :cool:

sidar2000
Forum Ustası
günaydın... :D.
zaten sistem kaynakların zaten zayıf. ahmet sana tavsiyem. eset kullan. hiçbir kasma olmaz. ve proaktif korumada yıllardır lider. virüs kaçması cok zor. ama bazen silemediğide oluyor :D.. ben yıllardır eset kullanıyorum ;)..

TASADAM
Forum Ustası
Kaspersky dünyanın en iyi güvenlik programlarından biridir.6.0 sürümünden beri kullanırım.
Açıkken virüs bulaştığını hiç görmedim.Pentium 4 2.0 işlemcili 6 senelik bilgisayarımda çatır çatır bilgisayarımı kullanıyorum.Bıçağı kullanmasını bilmeyen birinin elini kesip bıçağı suçlamasına benziyor sizin durumunuz.
Şu an KİS 2010 9.0.463 İnternet Security kullanıorum,Windows7 üzerinde.Sistemde enufak bir kasılma yok.Ram kullanımı sadece 9.5 mb.Bana kalırsa sizn bilgisayar da bir sorun var.Kendini kanıtlamış ve çoğu kullanıcının memnun olduğu bir güvenlik programında sorun yaşıyorsanız sorunu önce kendinizde arayın derim.Saygılarımla

- Yönetici düzenlemesi: :
hyshot
Forum Kalfası
kaspersky internet security kullanıyosan anti-malware bölümünde web trafiği güvenlik düzeyini yüksek olarak işaretlediysen videolar yavaş açılır...bende de aynı sorun vardı...eğer böyle bir şey varsa o kısımdaki ayarları "Önerilen" yap...

vodoks®™©
Forum Ustası
tandem yap birader... ;)

mesela;

dönüşümlü olarak avira ve eset..

norton ve avira gibi... v.s v.s ( uyumlu olanları bulmak senin işin )

firewall 'u da aynı şekilde yap..becerebiliyorsan ve sistem izin veriyorsa...

(aynı anda 2 firew kullanılmaz..ancak dönüşümlü kullanabilirsin..)

bu durumda ( dönüşümlü) virüslere v.s karşı daha sağlam durursun...

thebeatles
Forum Ustası
şuan cogu wardomlu aynı yanlısın ıcersınde zaten dostum;soledıgın ıyı oldu...henuz stabıl olmamıs kıs 2010 kullanıyo cogu,ve ınanırmısın server olusturuyom fud bıle etmıyom kıs 2010 tanımıyodu...

değıştırdım bende...kis benim dunyamda yok...ve olmayacakta...:D .:D

000000
Forum Kalfası
ben hem kis hem eset yükledim ilk zamanlar iyiydi sonra pc yavaşlamaya başladı ilk açılışta internet erişimi olmuyodu bi süre sonra açıyo kis falan sıkıldım kis çöpe eset devam :D

pc özellikleri :

2gb ram
512 ekran kartı
3.4 dual core işlemci

Bence AntiVir kur rahata kavuş ;)

Gerçi ben CA kullanıyorum lisanslı geldi beleştende o yüzden hatta para olursa bir dahaki sene alıcam lisanlısını . Gayette memnunum.

! JUBA !
Forum Kalfası
bilgisayarın iyi değilse kaspersky da tarama yapıyosan yarım saat 1 saat felan başka birşeylerle uğraşacan başka çare yok :) bir de oyun oynarken felan kapatırsan çok sorun olmaz. bu arada microsoft un antivirüsünü görmemişşin sen 1 tb harici disk var taramayı bitirdiğine şahit olmadım daha ben:) ama daha diğer programların bulamadığı bazı zararlı yazılımları buldu. microsofttan nefret etteme rağmen antivirüsleri fena değil.

FueGoN
Banned
Kaspersky dünyanın en iyi güvenlik programlarından biridir.6.0 sürümünden beri kullanırım.
Açıkken virüs bulaştığını hiç görmedim.Pentium 4 2.0 işlemcili 6 senelik bilgisayarımda çatır çatır bilgisayarımı kullanıyorum.Bıçağı kullanmasını bilmeyen birinin elini kesip bıçağı suçlamasına benziyor sizin durumunuz.
Şu an KİS 2010 9.0.463 İnternet Security kullanıorum,Windows7 üzerinde.Sistemde enufak bir kasılma yok.Ram kullanımı sadece 9.5 mb.Bana kalırsa sizn bilgisayar da bir sorun var.Kendini kanıtlamış ve çoğu kullanıcının memnun olduğu bir güvenlik programında sorun yaşıyorsanız sorunu önce kendinizde arayın derim.Saygılarımla
Tamamen Katılıyorum.Bendede Kasma Yok Ve Cok Memnunum...

heavenshallburn
Cool Üye
Bende de hiç bir sorun yok yıllardır kullanırım,
sadece google resim arama motorunda bi yavaşlama oluyor.
bence yanlış kullanım kasperskyin kötülenmesine nedne oluyor.