Bu Son oLsun Kaspersky mı Benden uzak dursun

ROTASIZKAPTAN
Forum Kalfası
Valla kardes Senin Pc Performansına Gore bi Antivirus PRogramı seçmelisin Kafana Gore Kaspersky atarsan tabi pc anası aglan pc ozellikleri senin eset nod 32 uygun Kaspersky senin için uyumlu degil pc için hiç iyi deyil Nod 32 bide kaspersky Ozelikleri Mi nedir ?
Soyluyeyim ;
Kaspersky Agır Calısmasının Nedeni Durmadan Bilgisayardaki butun Dosya Ve Klasorleri Tarayor ONdan Pc De agırlık yaratırıyor..
ESET NOD 32 ise Oto tarama yapmıyor her zaman Mesela D tara deseniz D ne varsa Tarar Temizletir ama oto yapmıyor actıgınız bi klasorde virus varsa Siler .. ama Kendi kendine Yapmaz ondan Benim Dusuncelerim ...

alpereneren
Hızlı Çırak
bende kis 9.0.0736 var
arti a-squared malmare var ucani kacani yakaliyor
ama bilgisayar eskiyse eset yada antiviri oneririm

showdawn
Çırak
bana göre kaspersky seçiçi gecirgen tamam genel olarak virüsleri bulduğu doğru ama bence web alanında tam bir güvenlik sağlamıyor. Esette buluyor ama silemiyor :) en iyisi bana göre avira tavsiyem bu :)

Saygılarımla. . .

trance4ever
Cool Çırak
Web taramasını kapat Kaspersky'nin...Eğer sen programa gerekli ayarları yapmazsan, o da senin sistemine ayar yapmaz :).

Military Gang
Banned
vrüs uzun zamnadır denk gelmiyor banada evet yavaşlatıyor o doğru ama kısıtlı çalıştırsan birşey olmaz sanırım. anti spam falan mesela yoksa çok çok yavaşlıyor gereksizler çalıştımı...

ByDomantoN
Banned
Kisi hiçbir zaman onaylamadım bu benim gorusum cunki Warloger Guncelleme Geliyor Aradan 2 Gun geciyor Her zaman İlk Yakalayan Antivirus AVAST Bu dikkatimi Cekti Ve Avast Kullanmaya Karar Verdim Gayet Rahat xD

4MAT
Forum Ustası
Beyler ben antivirüs kullanmıyorum gayet memnunum makinem uçuyor zaten kendim stabil etmiştim

kullanıcı düzeyiniz yüksekse zaten antivirüsler bilgisayarınızı %50 korur belkide daha az onun için antivirüse gerek yok

çok eskiden kaspersky lar virüsü taramak için dosyayı çalıştırırdı. neler gördük bea :) :D

halo66
Forum Kalfası
kasperinki diyecemde yanlış anlamayın :D
1 hafta önce server den (ana pc den) not32 kaldırdım kasperin şeyini yerleştirdim .
sanırım bir haftadır tarama yapıyo yani 1 haftadır hala siliyo sanırım nod32 nin ne kadar güzel fürüs yerleştridiğini anlayın.
nerdeyse bütün fürüs korumaya çalışıcıları denedim. son durak kasper oldu.

raffo
Forum Kalfası
Avira Antivir iyi diyorlar , bende kaspersky kullanıyorum ama bi sorun yok sorun olacak olursada Avira kurarım

Military Gang
Banned
ben pcyi aldığımda antivir avira vardı kurulu jet gibiydi ama formattan sonra hiç kullanmadım 1 yıllıkta keyy yüklüydü gitti nereye gittiyse :D

spydee89
Hızlı Çırak
Her gün update isteyen kaspersky canımı sıkınca bastım kaldır düğmesine.Kurdum Eset Smart Security'yi.Şimdi canavar gibi hızlı bilgisayarım.Ben bile yetişemiyorum ona :D