Bu Son oLsun Kaspersky mı Benden uzak dursun

SueAnn
Cool Üye
2 senedir bilgi güvenliği okuyorum ve hala kımseye anlatamadım kullandıgın program onemlı degıldır sureklı guncel tut! mesela en cok kullanılan programlar eset ve kaspersky crack ama bunları sılın avıra ındırın taratın bakın vırus deposu pcnız var goreceksınız hala anlamadınız sahte keyler ve crackler programın yapısını bozuyor program vırus yakalayamıyor yakalasada sılemıyor sıze tavsıyem bedava surum programlar kullanın ne kullanıcagınızı bılmııyorsanız bana ulasın yardım ederım mesela fırewall comodo lıder frree fırewall onu ındırın antıvırus avıra ındırın antı spywarede spybot search and destroy ıdnırn hepsı ucretsız ve emın olun lısanslı kasperskyden daha fazla korunursunuz

SueAnn
Cool Üye
Alın arkadaşlar size önereceğim anti-kotücül yazılım kombinasyonları , emin olun her kombinasyon Orjinal lisanlı Kaspersky'dan daha güvenli (%100 güvenli hiç bir program olamaz.)

1.Kombinasyon (Daha çok hacking yapanlar veya o tarz işlerde olanlar için firewall'lu kombinasyon)
Avira AntiVir Free : http://free-av.com/en/trialpay_download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html

Comodo Firewall : http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=firewall

A-Squared Antimalware (Bu program Gerçek Zamanlı Koruma Yapmaz Haftada Bir Bununla Bilgisayarı Taratın : Elinden Hiçbirşey Kaçmaz) : http://download.cnet.com/A-squared-Free/3000-8022_4-10262215.html?part=dl-6251182&subj=dl&tag=button

2.Kombinasyon(Daha çok kendi halinde ev kullanıcıları için) ,

AVG Antivirüs : http://www.avg.com/tr-tr/download-file-stb-afg

Spybot Search & Destroy : http://www.spybotupdates.com/files/spybotsd162.exe

A-Squared Antimalware (Bu program Gerçek Zamanlı Koruma Yapmaz Haftada Bir Bununla Bilgisayarı Taratın : Elinden Hiçbirşey Kaçmaz) : http://download.cnet.com/A-squared-Free/3000-8022_4-10262215.html?part=dl-6251182&subj=dl&tag=button

Bunlardan Birisini Seçiniz Hangisini Seçerseniz Seçin Yanına Norman Malware Cleaner Kurun Bununlada Haftada Bir Taratın (Her taramadan önce yenisini indirin) : http://normanasa.vo.llnwd.net/o29/public/Norman_Malware_Cleaner.exe

Ayrıca bunların yanına browser (tarayıcınıza) ek güvenlik eklentileri ekleyin Anti-Phishing gibi.1 veya 2 tane temizleme aracı CCleaner , TuneUp , Advaced System Cleaner gibi.

Esen kalın...

(Benim dediklerimi harfiyen yapsanız dahi virüsten kurtulamayabilrisiniz.Virüssüz bir hayat istiyorsanı Linux , Pardus gibi açık kaynak kodlu yazılımlar kullanın ve elinizi sık sık bol su ve sabunla yıkayın :) )

- Yönetici düzenlemesi: :
Arcyria
Daimi Üye
4gb ram var cok memnunum kaspersky dan fakat bir konuda haklısın sistemi taratmadan hiçbirşey bulmuyor sistemi taratıyorum bilgisayar virüs yuvasına dönmüş .. :S

SueAnn
Cool Üye
4gb ram var cok memnunum kaspersky dan fakat bir konuda haklısın sistemi taratmadan hiçbirşey bulmuyor sistemi taratıyorum bilgisayar virüs yuvasına dönmüş .. :S
Kardeşim 4gb ram varsa tabı kasmaz fakat ben 1gb ram ıle dedıklerımı kullanıyorum ve bılgısayar ucuyo ıstersen sen bı dene dedıklerımı bak ayakların yerden kesılecek :)

Vaska1988
Çırak
Bende aynısı yaşayanlardanım. Şu anda antivirüs kullanmıyorum ve baya memnunum ) Bilgisayar da takır takır çalışıyo. Antivirüs kullandığım zamanlar ne doğru dürüst bi şey indire biliyordum ne de videoları filan doğru düzgün izleye biliyordum. Hem de bilgisayar hep ağır çalışıyordu ) Şu anda ise herşey yolunda )

erol1407
Forum Kalfası
Bende aynısı yaşayanlardanım. Şu anda antivirüs kullanmıyorum ve baya memnunum ) Bilgisayar da takır takır çalışıyo. Antivirüs kullandığım zamanlar ne doğru dürüst bi şey indire biliyordum ne de videoları filan doğru düzgün izleye biliyordum. Hem de bilgisayar hep ağır çalışıyordu ) Şu anda ise herşey yolunda )
yöntem süpermiş

ultraslan_fth
Cool Üye
En iyi Anti Virüs şirketi Kaspersky'dır.2010 sürümü ile hiç bir kasma sorunu ve diğer sorunlar kalmamıştır.Bu forumda crackli eseti kullanacağınıza hiç antivirüs kullanmamanızı tavsiye ederim.Yada illa eset kullanacağım diyorsanız nobenabler kullanın.Bu forumda verilen crackli esetlere kimsenin itibar etmemesi gerektiği düşüncesindeyim.çünkü kendisi virüslü ve zararlı bir yazılımdır.

kaleci07
Cool Üye
"1 gb ram, 256 mb ekran kartım, inteL core duo 1.86 ghz işLemci ye sahibim."

sorun bu bu sistem biraz eskidi güzel kardeşim imkanın varsa değiştir

pala050
Çırak
''Kaspersky dünyanın en iyi güvenlik programlarından biridir.6.0 sürümünden beri kullanırım.
Açıkken virüs bulaştığını hiç görmedim.Pentium 4 2.0 işlemcili 6 senelik bilgisayarımda çatır çatır bilgisayarımı kullanıyorum.Bıçağı kullanmasını bilmeyen birinin elini kesip bıçağı suçlamasına benziyor sizin durumunuz.
Şu an KİS 2010 9.0.463 İnternet Security kullanıorum,Windows7 üzerinde.Sistemde enufak bir kasılma yok.Ram kullanımı sadece 9.5 mb.Bana kalırsa sizn bilgisayar da bir sorun var.Kendini kanıtlamış ve çoğu kullanıcının memnun olduğu bir güvenlik programında sorun yaşıyorsanız sorunu önce kendinizde arayın derim.''

Kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum
her güzelin bir kusuru vardır. ama kaspersky gayet güzel 5 yıldır virüs nedir bilmem
herkese selam

killed
Forum Kalfası
Kaspersky güzel bi program ancak esetin üstüne hiç bi pro. tanımam kullanımı kolay kasmıyor yıllardır eset ..

Avast kullananlarada hayretle şaşarım nasıl güveniyorlar o berbat programa anlamam (forever eset)..

Fireman109
Cool Çırak
Bu işlerle (trojan virüs felan) ugraştığım süreçten beri hiçbir antivirüs sizi %50 bile koruyamaz
dikkatli olcaksınız antivirüs virüs bulmuyor diye pc kasmıyor diye o pc de bir casus yazılım yada virüs yoktur diye birşey yoktur.
Arkanızı kolayın beyler heleki bayanlar ortalıkta çok sapık var çok :)

TheDeLu
Hızlı Çırak
kaspersky güzel bi program ancak esetin üstüne hiç bi pro. Tanımam kullanımı kolay kasmıyor yıllardır eset ..

Avast kullananlarada hayretle şaşarım nasıl güveniyorlar o berbat programa anlamam (forever eset)..

yorumsuz.. en son nezaman bi avast kullandın? reklamı yapılan av'lere bayılırsınız!:.

- Yönetici düzenlemesi: :
bulutreyhanoglu
Cool Çırak
tartışmasız en iyisi kasper'dir ben hem lisanslı hemde cracklenmiş kasper ve esetlerle bilgisayar taraması yaptırdıgım zaman eset kasperin 4/1 i kadar virüs buluyor ,evet kasper'ler bilgisayarı kasar ama bilgisayarada virüs bulaştırmadıkları için kendi kendilerine tarama yapmazlar sizin o gördüklerinizin bir çogu bilgisayarın içindeki systemroot diye bir gizli klasör vardır orada olan eskiden kalma az tehlikeli virüslerdir o bırakın kasperi hiçbir antivirüs yazılımı taratmadan göremez o virüsleri kasper kurmadan evvel bilgisyarınızı muhakkak formatlayın çok daha performanslı oldugunu göreceksiniz

yolcum
Çırak
Kaspersky' den yıllardır şaşmadım şaşmam da... KIS 2010 kullanıyorum şimdi..
Avast kuracağıma hiçbirşey kurmam daha güvenli bence..
Evde çocuğun kullandığı bilgisayarda Eset var o yetiyor ona. ( Yanlış anlaşılmasın, Keyle uğraşmamak için Kaspersky kurmadım..)

Kasper'i 5 yıldır kullanırım, bir kere bile virüs belası ile uğraşmadım..