Bu Son oLsun Kaspersky mı Benden uzak dursun

TheDeLu
Hızlı Çırak
Kaspersky' den yıllardır şaşmadım şaşmam da... KIS 2010 kullanıyorum şimdi..
Avast kuracağıma hiçbirşey kurmam daha güvenli bence..
Evde çocuğun kullandığı bilgisayarda Eset var o yetiyor ona. ( Yanlış anlaşılmasın, Keyle uğraşmamak için Kaspersky kurmadım..)

Kasper'i 5 yıldır kullanırım, bir kere bile virüs belası ile uğraşmadım..

Şu testi de yap bakalım ne olacak

http://www.wardom.org/showthread.php?t=302352

ugur_iletisim
Banned
en iyi antivirüs sizsiniz... pc de hertürlü koxp cikti.exe denerim vede kaydedeger hesaplarımda var şuana kadar hiç bişi olmadı...

z__g__r
Banned
ArkadaşLar öve öve bitiremediginiz, antivirüsLerin baştacı yapıp ayyuka çıkattıgınız, Kaspersky;

Sistemimi resmen feLç etti, İnternet bagLantımı resmen tavşandan tosabagaya çevirdi. Video izLeme Lüksümden, neredeyse nefret eder duruma geLdim. BiLgisayarımın açıLış hızı, programLarın açıLış süresi... hepsi hepsi dehşet şekiLde düştü.

Sistemi taratmadan bir tane biLe zararLı kod buLamıyor. Sistemi taratıyorum, içinden 10'a yakın zararLı yazıLım çıkıyor...

1 gb ram, 256 mb ekran kartım, inteL core duo 1.86 ghz işLemci ye sahibim.

:mad: Aman aman, Bu son oLsun! Kaspersky mı ? Benden uzak dursun...
aynen malesef :(

wardomatl
Daimi Üye
Bilgisayarın Özelliklerine Göre Kaspersky Kurman Önerilmez! Ya da kuracaksan kaspersky 6 veya 7 kur nasılsa virüs veritabanı 2 si de aynı yerden alıyor

Phantaso
Forum Kalfası
antivirus kullanmıyorum.
zemana antilogger yetiyor.
birde malwerelere karşı bağışıklık yapıldığı zaman taş gibi sistem:)

E0BA
Hızlı Çırak
evet ya aynen..beni çok uğraştırıyor..sürekli lisans bloke oldu diyor.lisansı yeniliyorum 2 gün sonra aynı..bana yeni bir virüs programı lazım..hangisini önerirsiniz..??

TheDeLu
Hızlı Çırak
evet ya aynen..beni çok uğraştırıyor..sürekli lisans bloke oldu diyor.lisansı yeniliyorum 2 gün sonra aynı..bana yeni bir virüs programı lazım..hangisini önerirsiniz..??
Avast Pro 5.0 Kardeşim. İngilizcemde gayet iyidir yukardaki bazı insanlara itafen :D Bence Avast Pro.

merthinyo
Daimi Üye
wala bende çektim bayağı kaspersky den çok fazla güncelleme olması nedeniyle netimin hızı çok düştü ve sildim artık avira kullanmayı planlıyorum