Bu Son oLsun Kaspersky mı Benden uzak dursun

Eset Bir Anti-Virüs Değildir.. Bir Web Tarayıcısıdır.

1GB A-DATA Soğutmalı Ram 1066MHZ.. KASPERSKY İNTERNET SECURİTY 2011 Çok Güzel. Çok Az Yavaşlatıyor. Bazı Sitelere Şu Şekilde Uyarı Veriyor :)

antikarus31
Cool Çırak
Az Elınızı vıcadanınıza katın tmm guzel antı bende kullanıyorum ama baglantıyı ...
kaldıyorum kaspersky gelen baglantı 0,850 (1024 adsl kullanıcısıyım ) , kuruyorum kaspersky gelen 0,500 :)

Vicarious
Forum Ustası
Ben böyle bir konu açtım.. Kis mi eset mi diye.. Wardom' da bazı arkadaşlar antileri denemek için virüslü dosya koymuşlar.. Herkes test etmiş ve sonuçlar Kis 400 taneden 398' ini falan yakalıyor.. Eset 400 de 400 yapıyor.. Esette anahtar derdi de yok.. Kaspersky hem yavaş tarıyor hemde 40 saatte anca güncelliyor kendini.. İnternetide yiyor..

Yanii

Ohhh en güzeli PARDUS :D

Eticat
Daimi Üye
Ne biçim hacker adayısınız :) Bir sniffer yetmeli size. :) İlk aldığımda McAfee kuruluydu, devre dışı bırakıyorum devamlı. Şüpheli birşey gördüğüm zaman Assembler ile gayet kolay şekilde anlıyorum. Orta seviyeli bir bilgisayar kullanıcıysanız bir tane Zemana antilogger alın biraz kafanızı kullanıp kendi güvenliğinizi alın. Ayrıca birçok güvenlik yönteminden x-safe.net 'de bahsediyorum.

Vicarious
Forum Ustası
Zemana antilogger esetin yanında iyi gidiyor.. Ama pek fazla bir işe yaramıyor çünkü herşeye keylogger diyor zemana.. :D

duhan7
Hızlı Çırak
Kaspersky sadece yer işgal eder..herşeye öter..4gb ram olsa bile pc hantal olur..Kaspersky sadece başa beladır

Caldere
Cool Çırak
Kaspersky güzel bir program ama çok sorunlu kurar kurmaz direkt sistemi taramaya kalkıyor ve buda sistemde kasma yapıyor.Nod32'yi tavsiye ederim sana.

TayfunS
Forum Kalfası
Kaspersky severim.Hiç sorun çıkarmadı bana Allah nazardan saklasın :p bi key mey olayına gıcıktım.Onu da forumdaki bi vatandaş ( Alla razı olsun ) sayesinde hallettim