Bugün Benim Dogum Günüm

*
Banned
SevgiLi Wardom ÜyeLeri Bugün Benim Dogum Günüm oLuyor...

Esra'nın internetinde bir probLem oLdugu için konuyu ben açıyorum :(

Yeni Yasımda mutLuLuk,SagLık,Sıhhat,Huzur benden hiç eksik oLmasın.

SaygıLar.

CЧßзЯDµcK.

Balamir
Banned
Nasıl yani ya senin doğum günün senin doğum günün başka zaman değilmi sen bana temmuzda demedin mi ya şimdi çok üzüldüm ahmet varya :( kardeşim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara umarım esra ile birlikte ömrünüzün sonuna kadar mutlu olursunuz bak ya içim sıkıldı şimdi dur ben kendimi affetirmesini bilirim sana

Scanned
Çırak
dogum gunu kutlu olsun hersey gonlunce ve sevdiklerinle beraber olsun
ayrıca dunde benim dogum gunumdu kutlayan olmadı saglık olsun

JaS33N
Elit Üye
Allah hayırlı mutlu uzun ömürler versin...

Hiç gülesim yoktu konu ben açmak zorunda kaldım diyince gülesim tuttu nedense... :D

Θкαn,,®
Misafir Üye
Yeni yasin dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!

*
Banned
Nasıl yani ya senin doğum günün senin doğum günün başka zaman değilmi sen bana temmuzda demedin mi ya şimdi çok üzüldüm ahmet varya :( kardeşim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara umarım esra ile birlikte ömrünüzün sonuna kadar mutlu olursunuz bak ya içim sıkıldı şimdi dur ben kendimi affetirmesini bilirim sana
Ne demek abi, SagLık oLsun ben böyLede çok mutLu oLdum :) Umarım Seninde Herşey gönLünce oLur .. Baharın eşsiz güzeLLikteki taze kır çiçekLeri bizimde gönLümüzde açar inş. :)

D.b.d.s.b.h.d ;)

swarthy90
Forum Ustası
Abi doğum gününü burdan kutluyorum özel olarakda bi adet mail attım kutlamayı ordan devam ettiriyorum

\Emix
Forum Ustası
doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu huzur dolu yıllara.

dilediğince/gönlünce olsun.

Esra yenge ile uzun/huzur/mutlu yıllar dilerim :)

Yaz geliyor beklerim anltayaya !!!.. :) ?