bugün hangi filmi izlediniz

tylolhot.
Banned
ilk mesajda benden gelsin

the little death

8ggDQr.jpg

imdb link!

çok enteresan bir film ben izlerken baya bi güldüm açıkçası.

film biraz Iñárritu filmleritadında komedi versiyonu diyelim :)

Dosya Eklentileri

- Yönetici düzenlemesi: :
tylolhot.
Banned
bu gün değilde en son izlediğiniz yazsak olur mu..?

gün içinde 3 tane izliyom ben abi :)

siz bilirsiniz ama ben bugun hangi filmi izlediniz taraftarıyım :D

ayrıca yetkili abiden rica etsek imdb linki içinde bir güzellik yapıp eklenti eklese foruma şahane olur filmin tanıtımı için dakikalarca uğraşıp resim falan upload etmeyiz

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
gün içinde 3 tane izliyom ben abi :)

siz bilirsiniz ama ben bugun hangi filmi izlediniz taraftarıyım :D

ayrıca yetkili abiden rica etsek imdb linki içinde bir güzellik yapıp eklenti eklese foruma şahane olur filmin tanıtımı için dakikalarca uğraşıp resim falan upload etmeyiz
1. satırına cevap....

herkes senin kadar boş değil... :D

2. satırına cevap...

istekler bölümü var. (biraz amelelik iyidir b.şehir sloganımızı unutma "çalışınca oluyor." yani çalış armudu birazda sen pişir) :p

kolay gelsin gelen tepkilere göre başlığı ayarlarız şimdilik sabit.

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi

yusuf-yusuf-1418380378.jpg

Vizyon Tarihi: 26 Aralık 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Süre: 93 Dak.
Yönetmen : Ersoy Güler
Oyuncular : Ali Sunal , Sinem Öztürk , Oya Başar , Burak Satıbol , Tuğçe Özbudak
Senaryo : Ersoy Güler
Yapımcı : Ali Gündoğdu
Diğer Adı : Yusuf ve Yusuf

Film Özeti
Yusuf & Yusuf'ta, çocukluğundan beri otomobil yarışlarına ilgi duyan, hep rallici olma hayalleri kuran, ancak hayat şartlarına yenilip Ankara’da dolmuş şoförlüğü yapmaya başlayan Yusuf'un, dolmuşuna binen bir suikastçiyi engelleme çabalarını izleyeceğiz. Üstelik bu suikastçinin de adı Yusuf'tur. Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun üstlendiği filmin yönetmeni ise “Sağ Salim”in de yazarı ve yönetmeni olan Ersoy Güler...

Dosya Eklentileri

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Hayatımız film zaten bu ülkede her gün izliyoruz brezilya dizisi gibi ne yazan biliyor ne çeken :)

tylolhot.
Banned
"Dabba" (THE LUNCH BOX)

4gqGM0.jpg

imdb link!

filmden önce hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığım hindistanda 125 yıllık bir tarihi olan sefer tası taşımacılığı üzerin çekilmiş başından sonuna hayranlıkla izlediğim alışılmışın dışında (saçma sapan danslar yok:D) gerçeğe yakın sıcak bir hint filmi

Dosya Eklentileri

redyellow
Forum Ustası
"Dabba" (THE LUNCH BOX)

4gqGM0.jpg

imdb link!

filmden önce hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığım hindistanda 125 yıllık bir tarihi olan sefer tası taşımacılığı üzerin çekilmiş başından sonuna hayranlıkla izlediğim alışılmışın dışında (saçma sapan danslar yok:D) gerçeğe yakın sıcak bir hint filmi

HİND ve uzakdoğu filmi sevenlere: Yeppudaa - Uzak Doğu'nun Türkçe Üretim ve Paylaşım Adresi... sitesini tavsiye ederim.

Dosya Eklentileri

ersan.
En Geyik Üye

Dosya Eklentileri

Penqueen
Banned
filmin ismine bakmadım ama çok düşük bir bütçeyle çekildiği belli
mekan hep aynı, oyuncular aynı
oyuncuların üzerine kıyafet bile alamamışlar parasızlıktan :D

zaman-yolcusu
Banned
bu gun keyfim yok calisasimda yok youtube da oflu hocanin sifresi diye bisey izledim sabah sabah :D !!!
sacma falan emme walla gulduruyor bazi yerlerde :D !!!
cok kufurlu ailecek izlemeyin erkek erkege izlenebilir :D !!!