Bunları Hatırlıyorsanız Siz Ayvayı Çoktan Yemişsiniz.:

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi

Eskiden bukadar teknoloji yoktu ve insanların samimiyeti vardı.

Komşular birbirini tanırlardı...

Oysa şimdi aynı apartmanda oturup tanışmayan birçok kişi var...

Herşey çok güzeldi o yıllarda

Son düzenleme:
alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
tommiks in sevgilisi albayın kızı suziyide hatırlamak bu kategoriye giriyor mu..? :p

BedliS
Forum Ustası
gecen ay ototbüse bindim lise cağlarında hanım bir kız kalktı ve buyur amca otur dedi bekledim kiimse oturmadı arkama baktım halen oturan yok yanımda emre diye bir arkadas vardı emre olm sana diyor diyecem sen enden 5 yaş küçüksün bana mı dedin dedim evet amca uyur dedi. yer verilenlerden olmuşuz hissiyatı içime oturdu. Kabullenemedim ama oturdum. Şimdi u ürünlerin %80 hatırlıyorum birinci demirel 81 vs hariç yaw @Gila @alpay29 @nejdet35 @Nestea_34 siz bu duygu ile nasıl yaşamayı becerebiliyorsunuz. Allah tahsiratınızı affetsin

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
gecen ay ototbüse bindim lise cağlarında hanım bir kız kalktı ve buyur amca otur dedi bekledim kiimse oturmadı arkama baktım halen oturan yok yanımda emre diye bir arkadas vardı emre olm sana diyor diyecem sen enden 5 yaş küçüksün bana mı dedin dedim evet amca uyur dedi. yer verilenlerden olmuşuz hissiyatı içime oturdu. Kabullenemedim ama oturdum. Şimdi u ürünlerin %80 hatırlıyorum birinci demirel 81 vs hariç yaw @Gila @alpay29 @nejdet35 @Nestea_34 siz bu duygu ile nasıl yaşamayı becerebiliyorsunuz. Allah tahsiratınızı affetsin

Bizim zamanımızda kızlar üstüste 3 don giyiyordu..Ve hepsi kördüğümlü

Düşün artık neler çektik ;)