siyahizm
Forum Kalfası
Maddi durumlarım el vermediğinden dolayı bu konuda bir çok araştırma yaptım fakat ne varki işin içinden çıkamadım bi çok sitede dolaştım hepsi bişey diyor fakat ne dediklerini kendileri bile bilmiyor bi yerde yapılan açıklamayı alıntı yapıp sanki yardım ediyorlar..
tev olsun başbakanlık bursu olsun insan mantıklı bir açıklama bekliyor ama nedense kimse yardımcı olmuyor..
Herneyse konu bu değil
Ben bu konu için akıl sağlığımı yitirmeden nasıl hareket etmeliyim..
Nerden başlayıp kimlere başvurmalıyım..
Aldığım sadece kyk kredisi o da geri ödeyeceğim için verdiler herhalde katkı kredisi bile alamıyorum..
Konu benim için çok ciddi arkadaşlar..
Özel sorular sormak isteyenler özelden msj atsa daha iyi olur..
Eğer burs almak imkansızsa onu söyleyin yine içim rahatlar en azından bilgim olur
Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
tev olsun başbakanlık bursu olsun insan mantıklı bir açıklama bekliyor ama nedense kimse yardımcı olmuyor..
Herneyse konu bu değil
Ben bu konu için akıl sağlığımı yitirmeden nasıl hareket etmeliyim..
Nerden başlayıp kimlere başvurmalıyım..
Aldığım sadece kyk kredisi o da geri ödeyeceğim için verdiler herhalde katkı kredisi bile alamıyorum..
Konu benim için çok ciddi arkadaşlar..
Özel sorular sormak isteyenler özelden msj atsa daha iyi olur..
Eğer burs almak imkansızsa onu söyleyin yine içim rahatlar en azından bilgim olur
Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler