C# bir konuda yardım

Arkadaşlar merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam affola ben mickey thompson lastikl & jantları vvvv.deltalastik.net|Lastik Ölçüsü hesapla adresindeki lastik jant hesaplama gibi bir modülü C# ta masa üstü uygulamasının bir kısmını yapmış bulunmaktayım takıldığım nokta sayfada değişim yüzdesi alma konusunda iki sayı arasındaki değişim yüzdesi nasıl alınır ve gene sayfada bulunan p metrik inch ve inch p metrik çevirici modülünde inch gidiğim değerleri nasıl p metrik halde çevirebilirim yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler.

- Yönetici düzenlemesi: :
50 değerini verir. Yukarıdaki örnek için.

% olarak düşünüp yazdım. *100 'ü kaldırırsan. 0.5 değerini alacaksın.

Basit bir aritmetik işlemi bu. Prof Bilgisayarci :)
Pardon pardon benim hatam başka bir işlemden dolayı o kadar yüksek çıkıyordu ayarladım fakat verdiğim sitede inch i "p metre" ye çeviren küçük bir tablo var ordaki gibi inch i "p metre" nasıl çevirebilirim ilgin için teşekkürler.

Buradan bakabilrisiniz sadece lastik hesabı yapan web siteleri farklı fakat iki sitenin lastik hesabı aynı kodlarla yazılmış.

Not: Lastik hesabı yapan sayfanın kaynak kodlarını incelemen sana ışık tutacaktır.

eywallah hocam

Hocam verdiğin linki inceledim fakat benim istediklerim yok ben 31 , 10.50 , 15 ınch ölçülerini giriyorum mesela ve p-metrik olarak almak istiyorum sitede hesaplattığımda 267,76,15 değerini alıyorum ben yaptım 267 oldu ve 15 oldu bu 76 yı nasıl hesaplıyor onu bulamadım ilgilenirseniz çok sevinirim ilginize teşekkürler.

Arkadaşlar oto lastiklerinde inch p-metrik ölçüye nasıl dönüştürülür hala bulamadım bilen varsa yazabilir mi???