Çad Cumhuriyetine Gitmiş Olan Varmı

whimper
Forum Kalfası
Arkadaşlar Merhaba,

Dün patron süpriz bir şekilde Çad Cumhuriyetinden ihale aldıklarını ve beni görevlendirmek istediğin söyledi, 2-3 ay düşün dedi konuşuruz diyerek batakta p.ç nasıl salınırsa onun gibi bi konuşma oldu. :D

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Biraz fotolara baktım, çoğunlukla sefalet var.. Ancak göl kısmının olduğu yerde yerleşim biraz daha gelişmiş, fena gözükmüyor. Bizim yapacağımız iş de o tarafta bir otel inşaatı..

Fransız sömürgesi olan bu ülkeye giden var mı hiç?

sanmıyorum ama belki 1 kişi çıkar... Olabildiğince bilgisi olan birinden dinlemem lazım.. onun dışında nette var biraz bilgi.. Dandik biyer olduğu kesin..

Siz olsanız napardınız?

Altunizade
Forum Ustası
Patron senden kurtulmak istiyor, kovdum diyememiş ÇAD Cumhuriyeti demiş, iş demiş, ihale demiş..

Gittiğinde mail gelmesin.. "ÇAD diye kovuldunuz!" :D

whimper
Forum Kalfası
zuhahaha yok yok kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez =))
Herşey karşılıklı tabiki hocam =)

Güneyde 3 şehir dışında ülke çok yalan, ülkeye karayolu ile ulaşamıyorsunuz, %1 i asfaltlı imiş. demiryolu yok.
ndjamena diye bi şehirde havaalanı var en büyük şehirmiş sanırım, onun dışında 40 adet havaalanı varmış..

walla gazam mubarek olsun diyim ne diyim safariye çıkıom anlaşılan bikaç ay sonra =P

EyupSemihER
Daimi Üye
Sen beni dinle bence git hem orada biraz daha rahat olursun hem kendini geliştirirsin zaten kalıcı olarak gitmiyorsun bir süre gideceksin benim sana tavsiyem git...

whimper
Forum Kalfası
Sen beni dinle bence git hem orada biraz daha rahat olursun hem kendini geliştirirsin zaten kalıcı olarak gitmiyorsun bir süre gideceksin benim sana tavsiyem git...
=) hocam geliştir geliştir nereye kadar =))
Gitmeyi düşünüyorum zaten para konusunda anlaşırsak tabiki :whistling::D

ülke hakkında bikaç forumda daha açtım konu ama kimse çıkmıcak gibi gözüküyor..
önümde 2-3 ay var, gitmiş veya yakını gitmiş olan varsa ulaşsın bana

.Şaban.
Banned
=) hocam geliştir geliştir nereye kadar =))
Gitmeyi düşünüyorum zaten para konusunda anlaşırsak tabiki :whistling::D

ülke hakkında bikaç forumda daha açtım konu ama kimse çıkmıcak gibi gözüküyor..
önümde 2-3 ay var, gitmiş veya yakını gitmiş olan varsa ulaşsın bana

Meslek ne ki merak ettim :D

Edit :

Hocam yamyamlara yem olmayasın dikkat et :D:D

- Yönetici düzenlemesi: :
captainlami
Forum Ustası
Arkadaşlar Merhaba,

Dün patron süpriz bir şekilde Çad Cumhuriyetinden ihale aldıklarını ve beni görevlendirmek istediğin söyledi, 2-3 ay düşün dedi konuşuruz diyerek batakta p.ç nasıl salınırsa onun gibi bi konuşma oldu. :D

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Biraz fotolara baktım, çoğunlukla sefalet var.. Ancak göl kısmının olduğu yerde yerleşim biraz daha gelişmiş, fena gözükmüyor. Bizim yapacağımız iş de o tarafta bir otel inşaatı..

Fransız sömürgesi olan bu ülkeye giden var mı hiç?

sanmıyorum ama belki 1 kişi çıkar... Olabildiğince bilgisi olan birinden dinlemem lazım.. onun dışında nette var biraz bilgi.. Dandik biyer olduğu kesin..

Siz olsanız napardınız?
Gitmesine git de ne kadar kalacaksın orda? Tutupta 4-5 ay kalacaksan bence gitme,yani ben olsam gitmem :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Şaka bir yana, fiyatta anlaşırsak ben olsam giderim.

Farklı kültürler tanımak beni her zaman heyecanlandırmıştır.

O insanlar nasıl yaşıyorlarsa, öyle yaşayarak farklı bir kültürü deneyimlemenin tadına doyum olmaz.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ben olsam Cemaatin Çad Türk okullarından yardım alırdım.
En iyi onlar bilir oraları.;)
Birde Tuskon a müracaat edebilirsin.
Tuskon üyesi dernekler var.
Bak işte bu iyi fikir.

Arada bir yerli yemek özlediğinde de maklube yemeye gidersin ;)

Arada bir de hoca efendiyi yıkayıp yağladınmı senden kralı yok ;)

cilgindunyali
Daimi Üye
Sayın Gila sahi sizin her 2 lafınızdan bir tanesi neden hep hoca efendi,milyonlarca insan hoca efendiyi seviyor ve saygı duyuyor ama sizde bir hazımsızlık var sanki,sevmeye bilirsiniz ama lütfen en azından saygı duyunuz..

- Yönetici düzenlemesi: :
whimper
Forum Kalfası
Meslek ne ki merak ettim :D

Edit :

Hocam yamyamlara yem olmayasın dikkat et :D:D
hehe hocam yamyamlardan uzak olcam o kesin :D
inşaat mühendisiyim. Hilton otel yapılacak Ndjamena şehrinde. çad gölü civarında bi şehir ve başkenti, en azından az önceki fotoğraflara yakın bir o kadar da uzak olcam en azından umuyorum :D

hilton inşaası olması da sanıyorum ki bu yamyam kısımlardan uzak olacağım anlamına gelio :D

Proje bu:
http://news.hiltonworldwide.com/index.cfm/newsroom/detail/14333

henüz hiçbir detay aktarılmadı, patron çad yolcusu yakında :D
o bi gitsin dönmeyi başarırsa bende giderim =)))