O kucuk kucuk delikler ne ise yariyo acaba diyordumÇamaşır makinesinin içinde neler oluyormuş.![]()
5 yılımı tekstile verdim. dikiş olayını yeni sayenizde çözdüm![]()
ilk okul 8de başladım. hem okul hem iş. üniye başlayınca bıraktımAllah' dan Bir 5 sene daha geçmeden öğrenmiş oldun işte!![]()
Sök tak yapan ustalardansın demek sendeilk okul 8de başladım. hem okul hem iş. üniye başlayınca bıraktımama hiç düşünmedim acaba bu makina nasıl çalışıyor diye
o kadar tamir etmişliğim var. söküp tekrardan birleştiririm o derece
ama iyi oldu artık orda çalışan arkadaşlara hava atarım siz nasıl çalıştığını biliyonuzmu
![]()
ayıpsınSök tak yapan ustalardansın demek sende![]()
Usta bende öyle küçüklükten beri çalışmadığım teknik ve tekstil kalmadı halıcıda trikotajcıda bilgisayarcıda internet kafede çalıştım sürekli her türlü bilgisayarı sök tak yapabilirimayıpsınlise 2 ( 17 yaş ) ustabaşı bölümü bana bırakır giderdi. babam yaşında adamlara işi öğretir. yönetirdim
şimdi hala çağrıyorlar ama gitmiyorum. stres çok fazla. iş yetişmedimi işçilere laf yok bize var
ondan sonra bayrama doğru ful mesai atölyede yatardık
Edit: geçen yaz 3 aylık tatilde ordaydımful süriyeli gelmişti. hemen hemen hepsine ben işi öğretmiştim. artı arapça bildğim dolayı tercümanlık yapmıştım. patron bunlarla konuşurken ben çeviriyordum
bu arada tekstil piyasası adanada süriyeliler sayesinde öldü
adamlar bedavaya çalışıyor
![]()
aynen öyle. zaten bizim patron benim gözümde çok iyi bir insandı. hiçbirini aç açıkta bırakmadı. açıkça söyliyeyim. yani yeni gelen birine verdiği maaşın 2 katını yeni gelen süriyelilere veriyordu. ayrıca soruyordu evlemisin çocuğun varmı vs ona göre maaşı arttırıyordu.Usta bende öyle küçüklükten beri çalışmadığım teknik ve tekstil kalmadı halıcıda trikotajcıda bilgisayarcıda internet kafede çalıştım sürekli her türlü bilgisayarı sök tak yapabilirim
evet adana antep hatay suriyeli dolu
antepte daire arsa fiyatları ve kiraları uçtu resmen artık 1 milyon dolardan evler satılıyor araziler ise 50 trilyona kadar yerler var resmen uçtu ayrıca suriyeliler ne kadar boş iş varsa oradalar adamlar yeterki çalışalım ne iş olsa yaparız diyorlar yazık gerçekten çok kötü durumdalar allah onlarında yardımcıları olsun
İyi adammış gerçekten benimde dedemler babamlar bir çok yardımda bulunuyorlardı dedem bir tane ailenin tüm masraflarını karşılıyordu vefat etmeden önce ve yaptırdığı camide suriyelilere yemek verip barınak sağlıyordu çok kötü olanlar vardı allah gerçekten yardım etsinaynen öyle. zaten bizim patron benim gözümde çok iyi bir insandı. hiçbirini aç açıkta bırakmadı. açıkça söyliyeyim. yani yeni gelen birine verdiği maaşın 2 katını yeni gelen süriyelilere veriyordu. ayrıca soruyordu evlemisin çocuğun varmı vs ona göre maaşı arttırıyordu.
AMİN. deden içinde Allah rahmet eylesin. siyaset olacak ama yav süriyelilere maaş bağladılar gibi söylemler gördüm hep. yani arapçam çok iyidir soruyorum yok diyorlar. tarlalarda kendi imkanlarıyla aldıkları çadırlarda kalıyorlar. bu olayın aslı varmıdır acabaİyi adammış gerçekten benimde dedemler babamlar bir çok yardımda bulunuyorlardı dedem bir tane ailenin tüm masraflarını karşılıyordu vefat etmeden önce ve yaptırdığı camide suriyelilere yemek verip barınak sağlıyordu çok kötü olanlar vardı allah gerçekten yardım etsin![]()
Amin kardeşim cümlemizin :turned:AMİN. deden içinde Allah rahmet eylesin. siyaset olacak ama yav süriyelilere maaş bağladılar gibi söylemler gördüm hep. yani arapçam çok iyidir soruyorum yok diyorlar. tarlalarda kendi imkanlarıyla aldıkları çadırlarda kalıyorlar. bu olayın aslı varmıdır acababilen cevabı özelden atarsa çok sevinirim malum burası yeri değil ama sürekli aklımda olan bir soruydu konusu açılınca sorayım dedim.
O değilde konu neydi nerelere geldikyıldıraycım bizi banlamasınlar
![]()