çalışmak isteyenlere tavsiyeler

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
sevgili metatron güzel demişsin ama bazen açılan konu çok aşağılarda kalaibliyo onun içinuserler başka açmak durumunda kalıyorlr yeniden gündeme getirme maksatlı(bu bnm için geçerli değil..bnm başlığm kilitliydi:D)
konu aşağıda kaldığında her zaman aynen aynı konuyu acarsak, forum konudan gecilmez ki;)

Hydr0gen
Forum Kalfası
Herhalde benım ıcın yazıldı bu post :) 3.kez acmıstım konuyu ılgılenen olmadıgı ıcın artık 1 tane daha acarsak yuzsuzlugun alasını yapmıs oluruz :)

DarisTaN
Forum Ustası
hakkını verebiliyorsan zaten sen bir moderatorsun
paylaşımcı olmak moderetor olmaktan daha güzeldir.
teşekürler metatron olması gerekenleri yazmışsın
saygılar.. :)

αναяєgєηçliк
Forum Ustası
Helal olsun metatron ii açıklama gerçektende 'SAYGINLIK' kazanmadan aday olunmamalı..
Bu arada hayırlı olsun S-Mod olmuşsun..
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

SAYGILARIMLA..

Mainliner
Forum Ustası
Doğru ya da yanlış gelebilir ama kendi fikrimi size söyliyim,
paylaşım yapma ile moderator olma arasında dağlar kadar fark var.
Bence her moderator paylaşım yapmak zorundadır kanısını kafanızdan silin, moderator sorumlusu olduğu başlığın birliğini ve düzenini sağlamalı, konu pasif kaldığında aktifleştirebilmeli, kullanıcılara yardım edebilmeli. Ama bence saat başı paylaşım yapabilen bir kişi olması moderator olması için ek avantaj getirmemeli hatta ek avantaj değil hiç avantaj getirmemeli =). Onun dışında söylediğin herşeye katılıyorum.

Moderator olmak isteyenlere başarılar :)

megabros
Banned
Önceden açılmış bir başlık...Tavsiyeler çok güzel gerçekten bu bölüme konu açmadan önce kesinlikle okunması buna göre tavırlar alınmasının gerektiğini düşünüyorum...

İstikrarınızı elden bırakmayınız..Seçilsenizde seçilemesenizde..

Saygılar...

N1RVANA
Daimi Üye
gerçekten çok güzel bir konu

cevap gelmeyince üzülmeyin wardom yönetimi titizlikle çalıştığı için herkesin görüşünü almak istiyor..buda biraz uzun sürüyor tabi :);)

sevgiler...