Bunca zamandır bu konular hakkında konuşmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum..
Bu nasıl bir saçmalıktır İstanbul da zaten dünya harikası camiler Osmanlı İmparatorluğu zamanında inşa edilmiştir.
Sen kalk işi gücü bırak milyar dolarlık araziye cami inşa et hadi yeterince cami olmasa neyse..
Bir çok arkdaşımın çamlıca da arsaları var bilmem nerelerini yırtıyorlar yıllardır belediye vs.. herkesle davalıklar arsalarını ellerinden zorla alıyorlar.
Sonra iktidarın iki kelimesiyle inşaata başlanıyor.. Bu kadar insanın ahını alıp cami inşaatı yapmak nasıl bir dinsizliktir.
Bunları camilere karşı olduğum için söylemiyorum yeterince cami olduğu için söylüyorum yoksa benim dine karsı herhangi bir art niyetim kesinlikle yok.
Ankarada bile hergün sokaklarda cami inşaatı görmekten bir hal olduk.
Doğru aslında unutmuşum bir mahallenin mahalle olabilmesi için orada cami bulunması şartı vardı yanlış hatırmalmıyorsam kanun olarak.
Bu iktidar gerçekten zıvanadan çıktı bunlar iyice bildiklerini okumaya yavaş yavaş alttan alttan değil artık kimseyi umursamadan sadece bir açıklama yapıp biz yaparız kimse karışamaz moduna girdiler..
Sonumuzu hiç iyi görmüyorum ama suç bizde biz örgütlenemedik onlar mükemmel bir şekilde örgütlendiler. Aslında onlara hiçbirşey söylemeye hakkımızda yok. Bizim yapamadığımızı olar gayet güzel şekilde yaptı ve yapmayada devam ediyor..