Çamlıca Tepesine dev Cami

gorkem
Forum Ustası
tamda istanbulun ihtiyacı olan şeyi yapmış:):):)...

iki damla yağmurda, iki damla karda yürüncek yol bulunmaz, trafik keşmekeşinden sinir krizi geçirirsin, hala doğru düzgün elektriğin, suyun gelmediği bölgeler var, vatandaş çamurun balçığın içinde yürüyerek saatleri bulan kuyruklar bekleyerek işine, evine gitmeye çalışır...sorsan hepsi allah razı olsun der başbakandan...

Çamlıcaya camii yapılınca istanbulun alt yapı sorunuda ortadan kalkacak sanıyorlar sanırım...

Milletin parası har vurup harman savuruyorlar, önceliği olması gereken bin tane sorunu var istanbulun, ona para ayırması gerekir hükümetin...benim zoruma giden insanların bu durumu kabullenip hala "allah arzı olsun demesi"....

Tiyatrolara milyonlarca lira yatırım yaptık giderleri çok fazla, ama geliri çok az satıcaz hepsini diyen başbakana birinin sorması lazım bu camiiye ne kadar harcanacak ve geliri ne kadar olacak??

Zülfikarım
Forum Ustası
yine denizkilic yine polemik yine tartısma :D
ne ifade ediyor anlatayım ,
iki gram zekayla anlayamayıp laf sokmaya çalısıp karşıdakini aşağılamaya çalışan birinin konuyu kıvırma şeklini anlatıyor bana edep.

O adam o kadar edepten bahsedebilecek gibi bir adam olsaydı başkalarına laf sokmaya yada aşağılamaya çalşmazdı ;)

2gram sadece..
ne ekersen onu biçersin. Düzgün yazarsan ve benden kötü cevap alırsan kendi ban isteğimi kendim açarım..
Hayırdır bu iki gram söylemi de ne?
Sen iyi biliyorsun belli ki,sende öyle mi yoksa..Bak ben bilmiyorum..;)

yine denizkilic yine polemik yine tartısma :D
huy değişmez derler,adam deilkanlı klavye erkeği..Yaptığı sadece hakaret.

denizkilic
Forum Ustası
Hayırdır bu iki gram söylemi de ne?
Sen iyi biliyorsun belli ki,sende öyle mi yoksa..Bak ben bilmiyorum..;)

huy değişmez derler,adam deilkanlı klavye erkeği..Yaptığı sadece hakaret.
sana gel dövüşelim , gel vuruşalım gel şöyle yapalım mı dedim de klavye delikanlısı oluyorum.

sana demiyorum senin gırtlağını sıkar duvardan duvara vurrum diye. Yada azını burnunu kırarım diye.. böyle şeyler tarzım değil.
o yüzden klavye delikanlısı olmuyorum ama sen o kelimenin dahi anlamını bilmediğin için yazıyorsun boş boş..
ne diyeyim. allah havale ettim seni..

bana karşı terbiyesizlik yaparsan cevabını alırsın.
yapma cevapda alma.. bu kadar basit.
bak sana bir kez daha yazdım. benimle uğraşma cevap alma, bundan daha net bişey yok.
Ben senle zaten uğraşmıyorum. yeterki sen zıplama..

- Yönetici düzenlemesi: :
Zülfikarım
Forum Ustası
sana gel dövüşelim , gel vuruşalım gel şöyle yapalım mı dedim de klavye delikanlısı oluyorum.

sana demiyorum senin gırtlağını sıkar duvardan duvara vurrum diye. Yada azını burnunu kırarım diye.. böyle şeyler tarzım değil.
o yüzden klavye delikanlısı olmuyorum ama sen o kelimenin dahi anlamını bilmediğin için yazıyorsun boş boş..
ne diyeyim. allah havale ettim seni..

bana karşı terbiyesizlik yaparsan cevabını alırsın.
yapma cevapda alma.. bu kadar basit.
bak sana bir kez daha yazdım. benimle uğraşma cevap alma, bundan daha net bişey yok.
Ben senle zaten uğraşmıyorum. yeterki sen zıplama..
bak deniz 3+3 değil 4+4 dedim nereye geldik hala da laf ebeliği yapıyorsun hatta saçmalıyorsun..ama sana kzmıyorum senin tarzın bu,huyun bu demi yani..:D
Hem senin aklın kaç gram ki başkalarının aklını tartıyorsun eğitimini sorguluyorsun,yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya.habire hakaret sataşma..yap aslanım yap,karşına da ayna koy arada bak..;)

Zülfikarım
Forum Ustası
şimdi öyle düşünmemek lazım.
babadan dededen birşeyler öğrenen kendini dini konularda uzman sanıyor.
her yıl mezun olan öğretmen sayısıyla imam hatip mezunlarınada bakmak lazım tabi.
Yani sonuç?
Ne demek istedin tam olarak,her yıl 50.000 kişi eğitim fakültesinden mezun oluyor,ama imamhatip mezunu olan kaç kişi yada kaçı imam oluyor?

denizkilic
Forum Ustası
bak deniz 3+3 değil 4+4 dedim nereye geldik hala da laf ebeliği yapıyorsun hatta saçmalıyorsun..ama sana kzmıyorum senin tarzın bu,huyun bu demi yani..:D
Hem senin aklın kaç gram ki başkalarının aklını tartıyorsun eğitimini sorguluyorsun,yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya.habire hakaret sataşma..yap aslanım yap,karşına da ayna koy arada bak..;)
çok komik :D aşağılamak için attığın aşağıdaki postun benim ne söylemek istediğimi dahi anlamadığnı gösteriyor.
sonra da gelmiş yanlış yazdım diyorsun :D ben yanlış yazmanda değilim benim yazdığımı anlamamış olup üstü kapalı taciz etmeye çalışmandayım :D
Beni yendin yani güreşe doymuyorum öyle mi :D tamam :D
kal sağlıcakla :D

Gündemi geç takip ediyorsun belli ki 3+3 değil 4+4 kesinleşti...:D

NoPainNoGain
Forum Ustası
Yani sonuç?
Ne demek istedin tam olarak,her yıl 50.000 kişi eğitim fakültesinden mezun oluyor,ama imamhatip mezunu olan kaç kişi yada kaçı imam oluyor?
Şunu demek istedim.
O kadar öğretmen mezunu açıkta işsiz dolaşıyor. Hala cok gerekliymiş gibi cami yaptırılıyor.
Git okul yaptır sana gerekli olan o.
Daha fazla üniversite yaptır. Eğitim imkanı sağla.
Boşa masraf sadece.

Şimdi cıkar birisi yok efendim şu sayıda üni yapıldı diye atlar.
Evet yapıldı. Hepsi özel vakıf üniversitesi.
Asgari ücret 700 TL olan ülkede yıllık en az 20.000 TL isteyen üniversiteler.

Gençlik okumasın, camiye gitsin önemli olan öteki taraftaki sınav. Burda tayyipe çalışın o size karın tokluguna bakar.

Cami cok önemli. İstanbul'da hiç yok boş bulduğunuz yere yapın.

Yaniii zübük diyorum

Zülfikarım
Forum Ustası
Şunu demek istedim.
O kadar öğretmen mezunu açıkta işsiz dolaşıyor. Hala cok gerekliymiş gibi cami yaptırılıyor.
Git okul yaptır sana gerekli olan o.
Daha fazla üniversite yaptır. Eğitim imkanı sağla.
Boşa masraf sadece.

Şimdi cıkar birisi yok efendim şu sayıda üni yapıldı diye atlar.
Evet yapıldı. Hepsi özel vakıf üniversitesi.
Asgari ücret 700 TL olan ülkede yıllık en az 20.000 TL isteyen üniversiteler.

Gençlik okumasın, camiye gitsin önemli olan öteki taraftaki sınav. Burda tayyipe çalışın o size karın tokluguna bakar.

Cami cok önemli. İstanbul'da hiç yok boş bulduğunuz yere yapın.

Yaniii zübük diyorum

Tc devleti kaç tane cami yaptırmış ?
Yapılan okul sayısı ile cami sayısı kıyaslanamaz bile...hala konuyu başka yerlere çekmenin anlamı ne?
öğretmen alımında sorun yok arkadaşım yılda en az 30-35 .000 öğretmen atanıyor bilmiyor olabilirsiniz;)

Zülfikarım
Forum Ustası
çok komik :D aşağılamak için attığın aşağıdaki postun benim ne söylemek istediğimi dahi anlamadığnı gösteriyor.
sonra da gelmiş yanlış yazdım diyorsun :D ben yanlış yazmanda değilim benim yazdığımı anlamamış olup üstü kapalı taciz etmeye çalışmandayım :D
Beni yendin yani güreşe doymuyorum öyle mi :D tamam :D
kal sağlıcakla :D
ben yanlış yazdım demedim nerde demişim göster*
Senin kafa iyi belliki...:D

NoPainNoGain
Forum Ustası
Tc devleti kaç tane cami yaptırmış ?
Yapılan okul sayısı ile cami sayısı kıyaslanamaz bile...hala konuyu başka yerlere çekmenin anlamı ne?
öğretmen alımında sorun yok arkadaşım yılda en az 30-35 .000 öğretmen atanıyor bilmiyor olabilirsiniz;)
Yahu boş konuşmanın alemi yok.
Laf çarpıttığımızda yok.
Görünen köy klavuz istemiyor.
Kimin yaptığının ne önemi var? Tc devleti kaç cami yapmışmış..
O zaman tc devleti hastanede yapmadı.. Şu zamanda şu kadar hastane yaptık diye yırtınıyorlar. Eee nerde ? Hepsi özel.. Geçin bu işleri.
Burdaki mesele gereklilik meselesi..

Öğretmen alımında sorun olmadığını siz nerden biliyorsunuz ? Gereken öğretmen, mezun, atama raporlarını siz tutuyorsunuz sanırım.

İşsiz oranına bakın işsiz. Demek ki sorun var. Okul gerek istihdam gerek..

Körü körüne nedensiz birşeyi savunmak kadar saçma bişey görmedim.

Zülfikarım
Forum Ustası
Yahu boş konuşmanın alemi yok.
Laf çarpıttığımızda yok.
Görünen köy klavuz istemiyor.
Kimin yaptığının ne önemi var? Tc devleti kaç cami yapmışmış..
O zaman tc devleti hastanede yapmadı.. Şu zamanda şu kadar hastane yaptık diye yırtınıyorlar. Eee nerde ? Hepsi özel.. Geçin bu işleri.
Burdaki mesele gereklilik meselesi..

Öğretmen alımında sorun olmadığını siz nerden biliyorsunuz ? Gereken öğretmen, mezun, atama raporlarını siz tutuyorsunuz sanırım.

İşsiz oranına bakın işsiz. Demek ki sorun var. Okul gerek istihdam gerek..

Körü körüne nedensiz birşeyi savunmak kadar saçma bişey görmedim.
Boş beleş konuşup da çok biliyormuş ayaklarına yatana bak hele....Devlet hastane yapmamış mış,okul yapmamışmış...Salla ya tutarsa demi
bu arada ben eğitim fakültesi bitirdim koç..anladın mı demek ki biliyorum her yıl kaç öğretmen alınıyor,kaç mezun veriliyor vs....
Sen savun böyle körü körüne diyorsun ya..Komik ya...:D

NoPainNoGain
Forum Ustası
Boş beleş konuşup da çok biliyormuş ayaklarına yatana bak hele....Devlet hastane yapmamış mış,okul yapmamışmış...Salla ya tutarsa demi
bu arada ben eğitim fakültesi bitirdim koç..anladın mı demek ki biliyorum her yıl kaç öğretmen alınıyor,kaç mezun veriliyor vs....
Sen savun böyle körü körüne diyorsun ya..Komik ya...:D
Senin gibi kaç taneleri bitiriyor her yıl onuda biliyorsundur o zaman :D reklam kokan hareketler bunlar mike..

Sallama yok ortada olan şeyleri söylüyoruz.
Türkiye'nin en büyük hastanesi yapılıyor reklamlar on numara. Özel hastane halkın kaçta kaçı yararlanabiliyor?

Başbakan Bursa'ya geliyor şu kadar hastane yaptık diye ortalığı yıkıyor.
Daha önceden olan hastanelerin üstüne 5 hastane ekleme yapılmış onlarda özel.
Geçin bu işleri.

Çok büyük cami yaptıracakmış padişah.. Yaptırsın. 5 vakit cıkmassınız ordan kesin.

Zülfikarım
Forum Ustası
Senin gibi kaç taneleri bitiriyor her yıl onuda biliyorsundur o zaman :D reklam kokan hareketler bunlar mike..

Sallama yok ortada olan şeyleri söylüyoruz.
Türkiye'nin en büyük hastanesi yapılıyor reklamlar on numara. Özel hastane halkın kaçta kaçı yararlanabiliyor?

Başbakan Bursa'ya geliyor şu kadar hastane yaptık diye ortalığı yıkıyor.
Daha önceden olan hastanelerin üstüne 5 hastane ekleme yapılmış onlarda özel.
Geçin bu işleri.

Çok büyük cami yaptıracakmış padişah.. Yaptırsın. 5 vakit cıkmassınız ordan kesin.
Benim gibi 40-50.000 kişi bitiriyor sadece eğitim fakültesini...reklam nerde burada hele göster de bilelim mike..:D
Türkiyenin en büyük hastanesi yapılıyor diye üzülme belki bir gün senin de ihtiyacın olur..;)
çok yaptılar hastane görmek lazım..Zaten iktidarı ayakta tutan iki bakanlık var ulaştırma ve sağlık....:)
Eee sen geçin diyorsun ya,tabi geçemeyiz kusura bakma...
Bir cami lafı dolanmış dilinize başka şeylere saldırma..Olur olmaz bu tartışılsın....% vakit namazın ne günahı var şimdi..Gerçi
sapla samanı karıştırmak moda oldu ya neyse
Ameller niyetlere göredir...:)

whimper
Forum Kalfası
Ucube üreticileri iş başında.
bu biraz yanlış bi yorum bence editleyin. en azından inançlarla ilgili kutsal bir mekandan söz ediyoruz.

Benim fikrim de cami eğer turist çekme amaçlı ise, gece kulübü yapın daha çok turist çeker..

Eğer ibadet etmekse, gidin önce açıkta olan binlerce öğretmeni alın işe, emekliye memura zam verin daha büyük sevap olamaz..

Saygılar...