Çamlıca Tepesine dev Cami

shaytantuyu
Forum Kalfası
ahahah:)

önce kanıt istiyorsun
biz hadi hodri meydan buyur düeelloya dediğimizde atmadık takla bırakmıyorsun
bu mu erkeklik?
ben senin kul hakkı yediğini defalarca kanıtlamak istedim ama sen bu fırsatı hiç vermek istemedin!

utanmıyorsunda bunları yazarken
cevabım bir önceki mesajımda var
iyice hatmet o mesajı
forum senin kuranda neyin haram neyin haram olmadığını yazdığın mesajlarla dolu
hiç getirmeye gerek yok "...haram ... haram" tarzı measjlarını

sen yap bir erkeklikte şu ihale mevzusunu kanıtla ?
kanıt getiremezsen o mevzunun geçtiği tüm topiclerini kapamalısın iftiradan sebep ceza almalısın.

bu arada aziz yıldırımın kul hakkı yediği yasalarla sabit
sen şikenin kul hakkına girmediğini düşünebilirsin ben ise aksini düşünürüm
sen yasalarla sabit olmayan mevzularda ahkam kesmeyi seversin
türkiye cumhuriyeti yasalarını çiğnersin-ispat iste-
benim ise yasalar karşısında boynum kıldan incedir.

bu arada aziz yıldırım,sinan engin,yıldırım demirören,tayfur havutçu,serdar adalı falan hiç umrumda değil
bunlar benim için para babaları
bunlar benim taraftarı olduğum kulübü sırtında taşıyan insanlar değil
kulübün sırtına binen insanlardır
bu bağlamda aziz yıldırıma bir sinan engine,yıldırım demirörene,serdar adalıya iki söyleyebilirim
ben renklere aşığım isimlere değil
ben fubolu futbol olmaktan çıkarıp endüstriyel futbola hizmet edenlere değil
armaya aşığım
ben futbolu siyasete alet edenlerden hiç haz etmem
kendi tribnümde bunun savaşını vermiş bir kardeşini-ferdi aslan- kaybetmiş insanım
bana bu takım muhabbetleriyle gelme
tribünlere oynama :)

- Yönetici düzenlemesi: :
redyellow
Forum Ustası
Bkz: Türkiye'de okuldan çok cami olması

Aslında Öğretmenden çok imam olması..

Hatta ve hatta önüne gelenin kendini imam sanması.

MEB, 2011-2012 eğitim öğretim yılı istatistiklerini yayımladı. Sayısal verilere göre, Türkiye'de 60 bin 165 okulda toplam 25 milyon 429 bin 670 öğrenci eğitim görüyor, 880 bin 317 öğretmen de hizmet veriyor.
http://www.sabah.com.tr/Egitim/2012/04/18/turkiyenin-egitim-tablosu

Öğretmen sayısı 880 bin kusur.

Buyrun lütfen siz bize imam sayısının 880 binden fazla olduğuna dair bir kaynak verin veya yazınızı düzeltin.
Sayın tuncersk bu yazımı sizin yazınıza istinaden SİZE yazmıştım, cevabınızı bekliyorum, muhabbetle.

redyellow
Forum Ustası
Bkz: Türkiye'de okuldan çok cami olması

Aslında Öğretmenden çok imam olması..

Hatta ve hatta önüne gelenin kendini imam sanması.

MEB, 2011-2012 eğitim öğretim yılı istatistiklerini yayımladı. Sayısal verilere göre, Türkiye'de 60 bin 165 okulda toplam 25 milyon 429 bin 670 öğrenci eğitim görüyor, 880 bin 317 öğretmen de hizmet veriyor.
http://www.sabah.com.tr/Egitim/2012/04/18/turkiyenin-egitim-tablosu

Öğretmen sayısı 880 bin kusur.

Buyrun lütfen siz bize imam sayısının 880 binden fazla olduğuna dair bir kaynak verin veya yazınızı düzeltin.

Hacı abiniz mantık oyunu yapmış
*
( nasıl becermişse artık :confused: )*
*
*

Okul sayısını ilk okullarda sınıf sayısıyla, orta öğretimden itibaren ders sayısıyla çarpar, ihtiyacı göz önünde bulundurur ve hesabı ona göre yaparsınız.
*
Ekleyin buna bir de dersane sayılarını, dersane sınıf ve ders sayılarını.
*
Bu durumda bir okula 20 öğretmen bile yerine göre az gelirken bir camiye iki imam fazla gelir.
*
Elmalarla armutları toplamaya kalktığınızda reçel olursunuz..
*
*
*
Ayrıca bizim hacı abi her ne hikmetse ya dinci, gerici kaynaklara baş vuruyor ya yandaş yalaka kaynaklara.
*
Eh bu durumda bir kez daha kaynıyor, ortaya marmelat çıkıyor haliyle :p
*
*
Türk Eğitim Sen de, araştırmalara göre Türkiye'de 63 bin 821 adet ücretli öğretmen olduğunu ilan etmiş
*
Gaynah
*
*
*

Türk Eğitim-Sen: "Türkiye'de Ücretli Öğretmen Sayısı 63 Bin 821"

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptıkları araştırmaya göre, 81 ilde toplam 63 bin 821 ücretli öğretmenin görev yaptığını belirtti Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptıkları...

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptıkları araştırmaya göre, 81 ilde toplam 63 bin 821 ücretli öğretmenin görev yaptığını belirtti Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptıkları araştırmaya göre, 81 ilde toplam 63 bin 821 ücretli öğretmenin görev yaptığını belirtti.

Koncuk, ücretli öğretmenlerle ilgili yaptıkları araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Türkiye'de ücretli görevlendirilen öğretmen sayısını öğrenmek amacıyla 81 ilin valiliklerine yazı gönderdiklerini bildiren Koncuk, "Yazımıza 55 ilden cevap geldi. Cevap alamadığımız iller için Başbakanlık Bilgi Edinmeye başvurduk; ancak yaptığımız başvuru sonuçsuz kaldı. Geriye kalan 26 il için ise MEB'in 2011-2012 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde tespit ettiği rakamları kullandık. İl valilikleri ve MEB'den edindiğimiz bilgiler ışığında 81 ilde toplam 63 bin 821 ücretli öğretmenin görev yaptığı ortaya çıktı" dedi.

-"EN FAZLA ÜCRETLİ ÖĞRETMEN 11 BİN 709 İLE İstanbul'DA"-

Koncuk, en fazla ücretli öğretmenin 11 bin 709 ile İstanbul'da bulunduğunu, İstanbul'u 3 bin 46 ile Ankara, 2 bin 662 ile Şanlıurfa ve 2 bin 316 ile İzmir'in izlediğini aktardı. Ücretli öğretmen sayısının en az olduğu ilin 48 öğretmenle Tunceli olduğunu dile getiren Koncuk, Tunceli'yi 99 ile Karabük ve 100 ile Bayburt'un takip ettiğini kaydetti.

-"NORM KADRO İHTİYACI 81 İLDE 126 BİN 706"-

Yaptıkları araştırmaya göre, norm kadro ihtiyacının Türkiye'de toplam 126 bin 706 olduğunu vurgulayan Koncuk, en fazla norm kadro ihtiyacının 21 bin 894 İstanbul'da olduğunu, İstanbul'un ardından Şanlıurfa (6 bin 586), Gaziantep (3 bin 843) ve Adana'nın (3 bin 721) geldiğini belirtti.

-"İNSANI SÖMÜREN BU MODELİN ÜLKEMİZDE UYGULANMASI UTANÇ VERİCİ"-

Koncuk, araştırma sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

"MEB'in öğretmen açığını ücretli öğretmenler eliyle gidermesi ve ücretli öğretmen istihdamının neredeyse asal istihdam modeli haline dönüşmesi bizi endişelendirmektedir. Eğitim-öğretimin kalitesini sıfırlayan, insanı sömüren bu modelin ülkemizde uygulanması utanç vericidir. Mevcut sitemde dahi öğretmen ihtiyacını karşılayamayan MEB'in, ataması yapılmayan 350 bin öğretmeni bugüne kadar görmezden gelmesi, üstüne üstlük yeni bir sistem ortaya koyarak, 2. kademe eğitimini (eski ortaokul) 3 yıldan 4 yıla çıkarmak istemesi, içinde bulunduğumuz öğretmen ihtiyacını artıracaktır.

MEB'in ücretli öğretmen görevlendirmesine bir an önce son vermesi hem modern dünyayla yarışmak, eğitimde başarı sağlamak, eğitime kalite getirmek, hem de insan sömürüsünü ortadan kaldırmak için zorunludur."
aynı gaynak:)

SORU:

Ücretli Öğretmenlik Nedir?

Ne kadar maaş alır? Ders başına mı para alır? Hakları nedir? Lütfen detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Cevap:

sadece ders ücretine çalışan ssklı öğretmenlerdir.maaşları net 850 civarıdır sigortaları vardır ama 16 günden yapılır aylık olarak.derse girmediklerinde ücretleri kesilir.okullarda çeşitli nedenlerle oluşan geçici veya sürekli açığı kapatmak üzere ilçe memlere yapılan başvurulardan okul yetkilişeri tarafından seçilemler sözleşme ile dönem başlarında işe başlatılır

kaynak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, katıldığı bir televizyon programında neden kadrolu değil de ücretli öğretmen aldıklarını açıkladı.

Bazı alan derslerinde yetişmiş öğretmen bulmakta zorlandıklarını anlatan Dinçer, bu alanlarda eğitim görmüş kişileri ücretli olarak işe alarak bu sorunu gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Bakan Dinçer'e göre, ücretli öğretmen alınmasına sebep olan en önemli etken ise görev yerlerini beğenmeyen öğretmenler. Ağustos 2011'de atanan 11 bin öğretmenden 2 bininin bu yüzden göreve başlamadığını belirten Dinçer, bu açığı ücretli öğretmen alarak kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi.
kaynak

:)

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hacı abim doğru okumuş.

Yaş tahtaya basmışız.

Şimdi Tuncersk den cevap bekliyoruz.

Sağol hacı abim.

Başkasının mesajı olsaydı silerdim ama kendi mesajım olduğu için silmiyorum.

İbret-i alem olsun, bi daha yalan yanlış şeyler yazılmasın di mi ;)

İnsanız, yanlış değerlendirebiliriz.

Elim değdiğinde karmalarım seni :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Len hacı abi.

Bana yedirdin ya o reçeli.

Gerçi biraz uğraşsam, senin mantık oyunu yaptığını yine de ortaya koyarım ama,

Aması var işte.

Arada bir de sen vur hacım.

Hep tek kale maç olmuyor :D

redyellow
Forum Ustası
a)

herkes haddini bilerek konu açar ve yorum yaparsa seviniriz..
http://www.wardom.org/showthread.php?t=539054

b)

GÜNÜN BİLGİSİ:

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın hazırlayıp sunduğu “Ne Oluyor?” programında Çamlıca’ya yapılacak cami hakkında çarpıcı bilgiler verdi. Kara, caminin söylendiği gibi TOKİ tarafından değil hayırseverler vatandaşların bağışlarıyla inşa edileceği bilgisini paylaştı.

Çamlıca tepesine yapılması planlanan caminin toki tarafından değil, devlet tarafından değil HALK tarafından HAYIRSEVERLERİN BAĞIŞLARIYLA yapılacağı açıklanmış.

Cami yapımı gündeme geldikten sonra televizyon kanallarının Çamlıca’ya çıkarak yeşil alandan “Bu güzel yeşillik elden gidiyor, çamlar kesiliyor” sözleriyle yayın yaptıklarını ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Oysa caminin yapılacağı alanda hiç ağaç yok. Daha kuzeye kalan bölüm... 250 bin metrekarelik bir alandan bahsediyoruz. 15 bin metrekaresine cami yapılacak. Yani yüzde 6’sı cami alanı... Geri kalan yüzde 94’ünde ise rekreasyon alanı var, turizm alanı var, TT kule alanı var. Bu olayı sadece bir cami yapılıyor olarak görmeyelim. Turizm alanında ise günü birlik tesisler olacak.” dedi.

Yeşillik yok edilecek, ağaçlar kesilecek vs. diyenlerin söyledikleri de doğru değilmiş.

http://www.wardom.org/redyellowun-gozuyle-293-09-07-2012-p4047548.html#post4047548

Tuva
Forum Ustası
shaytantuyu o yazıyı silsen iyi olur güzel kardeşim.

Yanlış anlama ben koyduğun yazıdan rahatsız değilim ama adamlar altta Yasal uyarı yapmışlar tamamı yayınlanmaz diye.

Yemliha.
Forum Kalfası
bikerede dev kutuphaneler yapsalar
Bir günde iki defa sana katılmak hiç işime gelmesede çok doğru bir tespit yapmışsın .

büyük ve görkemli bir kütüphanemizin olmasını istiyorum ve bu kütüphane için en güzel yer çamlıca sırtlarıdır.

Bunu da belirteyim orada cami yapılmasına karşı değilim. Fakat kütüphane de en az cami kadar anlamlı olur ve her türlü inanç sahibine hitap ederdi