abi gif mi flash mı?Arkadaşlar. Sitelere Reklam vermeyi Planlıyorum ama canlı bannere ihtiyacım var. bu konuda yardımcı olacak. taslak gönderebilecek arkadaşlar varmı.
Rica etsem bana yardımcı olabilirmisiniz.?
acilse pek yardımcı olamam da pazartesi şirkette hazır bir kaç tane taslağım projem var onları yollarım pm ile rar'layıpAbisi FArketmez sanırım. siteler öyle olsun veya böyle olsun demezler muhtelelen. ama şöyle ilgi çekecek bişey.
Senin varlığın yeter be reyiz.reyiz ben sana canlı bannerlik yapayım kızılay meydanında poster dağıtalım cCc alışverişlerinizi murat yesilyurt reyizden yapın cCc
diye?iyi işler
Nasıl uygun görürsen.acilse pek yardımcı olamam da pazartesi şirkette hazır bir kaç tane taslağım projem var onları yollarım pm ile rar'layıp
edit: hatta 0dan bi çalışmada hazırlayabilirim![]()
pazartesi özellikle bi pm at bence abi de çok dalgınım birazda aşığım [Nasıl uygun görürsen.
Eminim en iyisini yaparsın.
Haber bekliyorum
Bozo.. vakit bulursam ben de bir şeyler ekleştiririm belki..murat abiyi gündüz online yakalasam ah![]()
Pıradikşın![]()
Bu çalışma çok ilgi çekecek, 40 derece yanan bir touchpadde çizilmiş olup çok hasta ve bitkin birinin yaptığı çalışmadır.
Reyiz Pırodikşın saygılarla sunar!..
Saygılar![]()
abi valla kısa bi vaktim oldu böyle bi taslak hazırladım bg yi düzgun bişey yapıp animasyonlar arası geçişide düzeltirsek sağlam bi proje çıkarBozo.. vakit bulursam ben de bir şeyler ekleştiririm belki..
(1-2 taslak)
oktay yarın bi grafik hazırlarım beni BURAYA Gönderecekmisin?Hadi ulan seferberlik ilan ediyorum![]()
Elinizden gelenin en iyisini yapınBozo kanka karşılıgında sana Cıbıldak hatunlar göndercem eve
![]()
Ben daha iyilerini ayarlamıştım ama sen bunlarla yetinirim diyorsan ne diyeyim kabulabi valla kısa bi vaktim oldu böyle bi taslak hazırladım bg yi düzgun bişey yapıp animasyonlar arası geçişide düzeltirsek sağlam bi proje çıkar
oktay yarın bi grafik hazırlarım beni BURAYA Gönderecekmisin?![]()