Cemaat mi, terör örgütü mü!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Kayıp resimler, yenileriyle güncellenmiştir.

TERÖR:

Siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere, resmi, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımını ifade eden terim

TERÖR ÖRGÜTÜ:

Hükümetlere ve kurumlara göre değişmekle birlikte, terör uygulayan organize çeşitli gruplar

TERÖRİST:

Terör uygulayan şahıs/ şahıslar

TERÖRÜN FİNANS KAYNAKLARI:

Dış yardımlar

Uyuşturucu ticareti

İnsan kaçakçılığı

Büyük çaplı soygunlar

Haraçlar

Bağışlar

Zorunlu bağışlar

Diğer her türlü kaçakçılık

Diğer gönüllü katkılar

Kaynak: Vikipedia / Terörizm

---------------------------------------------------------------------

Onun da örgütü var

Bunun da

O, yurt dışında kaçak yaşıyordu

Bu da yurt dışında kaçak yaşıyor

O, Amerika'nın kuklasıydı

İşi bitince paketleyip verdiler

Bu da Amerika'nın kuklası

İşi henüz bitmemiş olacak ki; Hala korunuyor

O, dış ülkelerden yardım alıyordu

Bu da dış ülkelerden yardım alıyor

O, insanları uyuşturarak gücüne güç katıyor

Bu, insanları uyuşturarak gücüne güç katıyor

O, küçük çocukları kaçırarak örgüte sağlıyor

Bazen de aileler çocuklarını örgüte katılmaya teşvik ediyor

Bunun öyle bir ihtiyacı yok.

Aileler bizzat çocuklarını getirip teslim ediyorlar

O, Doğu kökenli zengin adamları haraca bağladı

Bu, HİMMET adı altında bağışlar toplayarak gücüne güç katıyor

Onun silahı Kürtçülük

İşe Kürtleri öldürerek başladı

Bunun silahı Din

İşe, Dine zarar vererek başladı

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Onun medya gücü var

Bunun da medya gücü var

Onun örgüt elemanları TSK'ya tuzaklar kurup saldırılar tertipliyor

Bununkiler, her gün sayfalarında TSK surlarını dövüyor

O, farklı taktiklerden oluşan hain planlara sahip

Bunun devleti ele geçirme videoları internet sayfalarını süslüyor

O, önce pratik, sonra teori yöntemini benismedi

Bu, önce teori, gerekirse pratik yöntemini benimsedi

Onun adamları meclise kadar girmeyi başardılar

Bununkiler, devletin en önemli noktalarına sızdılar, sızmaya devam ediyorlar

Bu ülkeye, ülkenin rejimine, insanına karşı ihanet içinde bulunan

Bu ülkenin kabından yiyip, yediği kabı pisleyen

Adı, ünvanı, ismi, cismi

Kim, ne olursa olsun

Bu ülkenin düşmanıdır...

Ona saygı duyuyorsunuz

Buna da saygı duysanıza!

Son düzenleme:
(-S-A-S-24-)
Forum Ustası
Bunların alayı vatan haini alayını sallandıracan ülkenin biriliğine bütünlüğüne göz dikmiş hainler
konu için teşekkürler..

зSЯa
Forum Ustası

Bu haritayi görünce, yasadigim bir anim geldi aklima onu anlatayim.. Bu hainlerin yalniz olmadiklarininda kendim bizzat sahit olmustum ve umutsuzlugum bir kat daha artmisti o zaman..
Almanyaya ilk geldigimde bir hoca tuttum kendim, dil ögrenebilmek icin..
Adam her hafta bir konu veriyor, bende Almanca anlatiyorum ona ders sirasinda..
En son hafta bana TÜRKIYENIN KOMSULARI diye bir ödev verdi.. Size birde harita vereyim buna göre anlatin.. Harita yukaridaki igrenclikti.. Ben dondum kaldim adamda benim konuyu anlamadigimi düsünüp göya acikliyor.. Parmagimi, elinde tuttugu haritadaki kürdistan yazili yere koyarak.. Ben bu ülkeyi tanimiyorum bizim böyle bir komsumuz yok dedim... Adam psikin aciklama yapiyor bana.. Ben masayi tuttugum gibi devirdim.. Dedim defol sakin bir daha bu eve adimini atma.. Adam ders arac gereclerini bile birakip kacti evden.. Hala daha cd leri cd calari bende duruyor..

Bu iftira degil ama sundan kesin eminimki Almanya kesinlikle yanlarinda.. Almanya yanlarindaysa bu AB arkalarinda demektir maalesef :mad:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Güzel ama tartışma yaratacak bi konu gibi geliyor
isteyenle, istediği kadar tartışırız

yeter ki; birileri gelip, yanlışları önümüze koysun..

haberini alıyoruz

offline olduktan sonra, bazı dini bütün kardeşlerimiz ana avrat dümdüz gidiyorlarmış

eh..

dincilere de bu yakışır doğrusu ;)

üç tane küfürden yılacak olsaydık,

üç tane küfürbazdan tırsacak olsaydık,

çoktaaan forumu terketmiştik...

Mnesitheos
Elit Üye
Böyle konuları seviyorum. Bir şeyi neden sevmediğini neden-sonuç ilişkisi kurarak mantıklıca açıklayabilmek, bu tür savlarla destekleyebilmek her zaman kaliteyi arttırır. ( At gözlüğüyle, küfürle desteklemeye nazaran )

Tabi Gülen'i sevenleri de fikirlerinden dolayı rencide etmemek lazım onların da sevme sebepleri vardır elbet bunun gibi. İş karşılıklı hakaretleşmeye varırsa hoş olmaz (Bknz. Md 5 :D)

Sansasyonel bir konu, katılmadığım yerler de var ama önemli olan bu değil, sonuçta ortaya konulan bir emek var. Teşekkürler emeğiniz için.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Güzel ama tartışma yaratacak bi konu gibi geliyor
Böyle konuları seviyorum. Bir şeyi neden sevmediğini neden-sonuç ilişkisi kurarak mantıklıca açıklayabilmek, bu tür savlarla destekleyebilmek her zaman kaliteyi arttırır. ( At gözlüğüyle, küfürle desteklemeye nazaran )

Tabi Gülen'i sevenleri de fikirlerinden dolayı rencide etmemek lazım onların da sevme sebepleri vardır elbet bunun gibi. İş karşılıklı hakaretleşmeye varırsa hoş olmaz (Bknz. Md 5 :D)

Sansasyonel bir konu, katılmadığım yerler de var ama önemli olan bu değil, sonuçta ortaya konulan bir emek var. Teşekkürler emeğiniz için.

konunun iki yönü vardır..

1- fethullahçılar da dediğimiz grup, çıkıp, bu konunun palavra, yalan olduğunu kabaca değil, detaylarıyla anlatabilmeliler

2- bunu yapamıyorlarsa, fethullahçılara gösterilen saygı, apoculara da gösterilmeli

benim görüşüme göre

bırakın benim görüşümü, video herşeyi ortaya koyuyor

bu videoda konuşan Deniz Baykal olsaydı,

şu an fethullahçılarla birlikte, yine ben Deniz Baykal'ı ihanetle suçluyor olacaktık..

o halde?

ihanetin içinde olan kişiye saygı da, hoşgörü de göstermemeliyiz

onu sevenler varmış diye gerçekleri göz ardı edemeyiz

bunu yaptığımız zaman,

pkk lılara da aynı sevgi ve saygıyla yaklaşmamız gerekmektedir

bu arada, MADEM ÖYLE, İŞTE BÖYLE başlıklı konumuzda bugün Deniz Baykal hakkında bir soru ortaya atacaktım ama, bugünkü limitimizi doldurduk

group melemez ciler, yarını bekleyecekler artık ;)

winxpeker
Banned
niye neden kime karşı neyi savundurmayı çalışıyorsun gıla?
kalıp apo ile,feto yu bir tutup kendi çapında yandaş avına çıkmışsın ;)

yandaşların çalsın sen oyna,biz izleriz keyifle ;)

asıl sen bana şunu söyle bu kadar yandaşın,provakatif eylemin var iken,madem halkı bu kadar bilinçlendirebiliyorken neden fetonun veya SİZ diye tabir ettğiniz sizden olmayan kesimin sayısı gün geçtikçe artıyor?
veya neden bu çoğunluğa karşı dur diyemiyorsunuz?

tuttumuşsunuz bi feto bi tayyip,alayının köküne kibrit suyu...

varsa beraber yapılacak bi çözüm mesnetsiz karalamalardan ziyade beraber olup yanlışları çözelim bi defada;)

ama maalesef ne sen nede ben çatışmadan öteye geçemeyiz,önyargılarımız olduğu sürece...
sen aksın ben kara,gıla dediyse hemen muhalif yaziim vb.. düşüncelerden kurtulmamız bu şartlar altında zor...

sen kuruk acısı lafı nerden geliyo biliyorsundur,bilmeyeler için yaziim ben tekrardan genede;
bizim sorunumuz aslında tam hikayedeki anlatılan gibi,tabi anlayana ;)

"Zamanin birinde, bir oduncu ormanda odun keserken çali arasinda bir yilana rastlamis. Elindeki baltayi kaldirip yilanin basini vurmak üzereyken bir an gözgöze gelmis. Yaradana olan aski -yilan bile olsa- yaratilana yansimis ve yilana vurmaya kiyamamis. Yilanda duygulanmis ve dile gelmis. ''Ey insanoglu, sen bana kiyamadin, bende sana iyilik edecegim'' demis. Bir kör kuyuya dalmis ve kaybolmus. Biraz sonra agzinda bir altin lira ile dönmüs ve ''Bundan böyle ömür boyu sana hergün bir altin lira verecegim!'' demis. Oduncu altini bozdurmus ve evinde ogün senlik olmus. Ailesid ahil hiç kimseye olani bite4ni anlatmamis. Herkes sadece oduncunun çok çalistigi için durumunun düzeldigini zannetmis. Oduncu yillar boyu hergün o kör kuyunun basina gitmis, yilan ile bulusmus ve altinini almis. Birgün oduncu agir hastalanmis. Kuyunun basina gidemez olmus. Birkaç gün geçince bolluga alismis evinde darlik baslamis. Oduncu oglunu yanina çagirmis ve yilanin sirrini anlatmis. ''Kör kuyunun basina git ve oglum oldugunu söyle; yilan sana altin verecek!'' demis. Oglu inanmamis ama gitmis. Yilan önce saklanmis, sonra ortaya çikmis. Onun oduncunun oglu olduguna iyice kanaat getirince de kuyuya inip bir altin getirmis. Oglan önce inanmadigi hikayenin gerçek oldugunu görünce hirsa kapilmis, ''Kimbilir daha ne kadar altin var kuyunun içinde!'' diye düsünmüs. Hirsla yilani öldürmek için bir hamle yapmis, iskalamis ama yilanin kuyrugunu koparmis. Yilan da can havliyle dönüp oglani sokmus ve öldürmüs. Aksam yaklasip da oglu gelmeyince oduncu iyice endiselenmis. Hasta yatagindan sürünerek bile olsa kalkmis. Kuyunun basina gitmis ki oglu cansiz yatiyor. Yilanda o anda görünmüs; kuyrugu yok ve kanlar içinde. Oduncu durumu anlamis ve çok üzülmüs. Caninin parçasi oglu yerde cansiz, yillardir velinimeti olan yilanda yarali...
''Hatali olan oglum olmali!'' demis ve yilandan özür dilemis. ''Tekrar dost olalim!'' demis. Yilan ise aci aci gülümsemis: ''ÇOk isterdim ama sende bu evlat acisi, bende de bu kuyruk acisi varken biz artik dost olamayiz!'' demis."

sorun aslında kuyudaki altınlar değil,önemli olan dost olmamız ülke için ben fetocu olsam ne olur olmasam ne olur,vatanın bekaası için...
ama sen kalkıpta bu kuyuyu deşip durusan hele hele apo ile fetoyu kıyaslarsan dost olmamız azcık zor be gülüm ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
mesele şudur...

fetoya ne kadar saygıysa, apoya da o kadar saygı..

apoya ne kadar nefret se, fetoya da o kadar nefret..

ikisinin de gittiği yol aynı, yöntemleri farklı..

biz bunu koymaya çalışıyoruz..

anlayana

hani derler ya

ib.. ile or.. punun azı çoğu olmaz,

hainin azı çoğu olmaz..

bu benim görüşümdür

isteyen katılır, istemeyen katılmaz..

bu konudan rahatsız olanları, 10 dakika sonra gilanın manyaklarına beklerim ;)

günün kapanış konumuzdur...