melihranjbar
Daimi Üye
Harikasın...
düşün düşünöhhh be iftiraya bak bunların hepsini yapan ergenekon örgütüdür yada dış ülkerlerin bi ürünüdür açıkçası gıla bazan senin ergenekon çetesi tarafından yetiştirilmiş birisi olduğunu düşünüyorum hade bakalım ...
Konuyu saptırmanın bu kadarı
Kimleri kandırıyorsun gila
Artık o saf gençlik yok karşında
Konuyu tam 3 yıl önce açmışız.
Ne küfürler, ne hakaretler yemişiz tayyipçilerden.
Şimdi o küfür eden tayyipçilere diyorum ki;
YA SAYGI GÖSTERİN
YA DA AYNAYA BAKIN
KENDİ KENDİNİZE KÜFÜR EDİN
![]()
bence sen ekarte oldunbeni doğrulamalarına gerek yok.
Saygıda kusur etmesinler yeter![]()
bence sen ekarte oldun
sen konuda ona da saygı duyun derken, iki kesiminde ihanet içinde olduğunu belirtmek istemişsin,
ve birine saygı duyan siz müslüman türkler, hadi buna da saygı duyun demişsin,
yani onlardan bunu beklememiş, bu söylediğinle bir gerçeği yüzlerine vurarak onları uyandırmak istemişsin.
yani sanmışsın ki, ben pkk ile bu kıyası yaparken, vicdan sahibi vatan evlatları gerçeği farkedip doğruya sevk olurlar.
ama bugün görüyoruz ki, sen yanıldın.
aslında onlar da onlar gibiydi gerçekten.
bir kedi ile köpek var ortada,
kedi köpekcilik yapıyor.
sende sosyal sorumluluk bilinci ile kediye durumu anlatıyorsun, kendine gel o senin düşmanın diyorsun.
işte bugün farkediyorsun ki, o kedi aslında bir köpekmiş, yani kandırılıan sen olmuşsun
ki
Şu kalın çizgiyle alıntı yaptığım iki satırı online olunca tekrar yazar mısın?yani sanmışsın ki, ben pkk ile bu kıyası yaparken, vicdan sahibi vatan evlatları gerçeği farkedip doğruya sevk olurlar.
ama bugün görüyoruz ki, sen yanıldın.
aslında onlar da onlar gibiydi gerçekten.
sende sosyal sorumluluk bilinci ile kediye durumu anlatıyorsun, kendine gel o senin düşmanın diyorsun.
işte bugün farkediyorsun ki, o kedi aslında bir köpekmiş, yani kandırılıan sen olmuşsun![]()