Cemaat mi, terör örgütü mü!

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
iki vatan haini bu kadar güzel anlatılamazdı...
Yüce Rabb, bir çok organ vermiş.

GÖZ denilen organ, görmeye yarıyor. Diğeri oturmaya ve osurmaya :cool:

GÖZÜNÜ kullananların 6 sene önceki yorumları böyle :)

GÖZ denilen organ yerine GÖ.....züyle olaylara bakanların GÖ......zlerine şarapnel parçası girmediyse

Bunu yine Mustafa Kemal'in çizgisinden gidenlere borçlular.

Şayet bu ülke onların tekelinde olsaydı, çoktaaaan hepsi TAKSİM MEYDANI'NDA sallandırılmışlardı :cool:

YazılımMimarı
Forum Ustası
Wayyyy anasını nereden nereye...

Dünyada, en temiz düşünce, düşüncesizlik :D

Reyiz, büyük hoca efendi nelere kadir oldu..

10 sene sonra, hepsi yalan olur şaşırmam :)

fearof
Forum Ustası
Konuya muhalif olanların tamamı'' KANDIRILDIK'' ''HAK'ta, HALK' da bizi affetsin ''der bildiklerini yüzsüzce okumaya devam ederler.

6 sene önce can siperane bir şekilde Fetö'yü savunanlar bu gün aynı can siperane bir biçimde mazlum edebiyatı yapmaktalar.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konuya muhalif olanların tamamı'' KANDIRILDIK'' ''HAK'ta, HALK' da bizi affetsin ''der bildiklerini yüzsüzce okumaya devam ederler.

6 sene önce can siperane bir şekilde Fetö'yü savunanlar bu gün aynı can siperane bir biçimde mazlum edebiyatı yapmaktalar.
Bu konuyu boşuna hortlatmadım.

Asıl sürpriz yakında :cool:

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi

şimdi ölü taklidi örnekleri görüyoruz...

bir gün kendi yedikleri hurmalarda buraya taşınacaktır...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
fethullah gülenden kim zarar görmüş ?
bu adam kimi öldürmüş ?
kime birilerini öldürtmüş ?
konu resmen saçmalıktan ibaret
bide eline sağlık diyen şakşakçıları gördüm iyice zoruma gitti
gerçekten bu forumda seviye bu kadar düşükmü diye
Hala buralardaysan

1- Bazıları duvarı, bazıları duvarın arkasını görür

2- Forumda seviye aslında üst düzeyde. Sizin gibi seviyesi alt sıralarda olanlara da seviye atlatmaya çalışıyoruz ama, nato kafa nato mermer olunca işimiz biraz zorlaşıyor :cool:

alpertunga.
Forum Ustası
Şu kalın çizgiyle alıntı yaptığım iki satırı online olunca tekrar yazar mısın? :)
abi saygılar selamlar :) iyisin inşaallah.

biz bu konuda seninle hemfikirdik, fikiriz fikir kalacağız. :)
mesajımda yanlış anlaşılma olmuş. her ikiside aynı demek istemişim, ama şuan okurken ne demişim ben bile anlamakta zorlandım :D
biz cemaati akp den önce bıraktık, baktık ki bunlar çok sıkı fıkı, doğru karar verdiğimizi tescilledik.

çizgimiz yolumuz bir, eğri büğrü olanlar düşünsün :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Haklı olabilirsiniz onlar iyi niyetle bakmış olabilir ama hakaret etmeyelim lutfen....
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yardım yapıldı

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yığınak yapmasına göz yumuldu

HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜ: AKP zamanında bütün üyeleri serbest bırakıldı

ÖSO: Kongrelerinin Türkiye'de yapılmasına göz yumuldu, Türkiye tarafından bizzat desteklendi, para, silah, eğitim ve sağlık yardımları yapıldı, yapılıyor

IŞİD: Türkiye'deki eylemlerinin araştırılması teklifi, AKP tarafından reddedildi

Ona laf söyleme, buna laf etme

Kime laf edeceğiz?

plamen
Forum Ustası
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yardım yapıldı

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yığınak yapmasına göz yumuldu

HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜ: AKP zamanında bütün üyeleri serbest bırakıldı

ÖSO: Kongrelerinin Türkiye'de yapılmasına göz yumuldu, Türkiye tarafından bizzat desteklendi, para, silah, eğitim ve sağlık yardımları yapıldı, yapılıyor

IŞİD: Türkiye'deki eylemlerinin araştırılması teklifi, AKP tarafından reddedildi

Ona laf söyleme, buna laf etme

Kime laf edeceğiz?

Ben wardom üyelerini kast ettim parti ve vekil istediğini diyebilrsin ;) her türlü elestiriyi yapabilirsin sorun yok dede

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ben wardom üyelerini kast ettim parti ve vekil istediğini diyebilrsin ;) her türlü elestiriyi yapabilirsin sorun yok dede
Bunlar, yapılan son eleştiriler. Her gün KHK ler ile birisine saltanat yetkileri veriliyor. İsteyen, istediğini küt diye içeri tıkıp yıllarca içeride çürütebiliyor.

Yakında havadan sudan konular açıp, ottan b.ktan mesajlar bırakmaya başlayacağız.

Yıllarca VESAYET VESAYET diye diye insanları vesayet almanın planlarını adım adım uyguluyorlar

Bunlar son iyi günlerimiz :(

plamen
Forum Ustası
Bunlar, yapılan son eleştiriler. Her gün KHK ler ile birisine saltanat yetkileri veriliyor. İsteyen, istediğini küt diye içeri tıkıp yıllarca içeride çürütebiliyor.

Yakında havadan sudan konular açıp, ottan b.ktan mesajlar bırakmaya başlayacağız.

Yıllarca VESAYET VESAYET diye diye insanları vesayet almanın planlarını adım adım uyguluyorlar

Bunlar son iyi günlerimiz :(
Önceden herkes sosyal medya ana avrat hakaret ederdi adam gibi eleştiren yoktu ben öyle düşünmüyorum normal bir eleştiri yaptiginda içeri girmezsin bence
Bizim eleştiri mantığınızı hakaret , salaklik , aptallık üzerine dogruda olsan bu davranış karşı taraf haksız da olsa oraya yönelmesini sağlar adam akıllı yapsak bence herkes hatasını görse doğru yolu bulur herkes için geçerli

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Önceden herkes sosyal medya ana avrat hakaret ederdi adam gibi eleştiren yoktu ben öyle düşünmüyorum normal bir eleştiri yaptiginda içeri girmezsin bence
Bizim eleştiri mantığınızı hakaret , salaklik , aptallık üzerine dogruda olsan bu davranış karşı taraf haksız da olsa oraya yönelmesini sağlar adam akıllı yapsak bence herkes hatasını görse doğru yolu bulur herkes için geçerli
Küfür acziyettir. Küfrederken kendi sinirlerini de bozarsın yani sana da zararı olur

Ama bazen de ilaçtır. Yani küfür hastasının ilacı sendeyse, vermek ve hastayı iyileştirmek insanlık görevindir. Şöyleki:

Bugüne kadar kimseye ana bacı küfretmişliğim yoktur.

Bir kişi hariç.

Bir ara bir sitede takılıyordum. O sitedeki lavuğun biri bana gün aşırı şerefsiz imasında bulunur, yönetim ya uyur, ya mesajlarını silerdi. Sanırım yönetimde benim küfür yememden farklı bir orgazm duyan kişiler vardı.

Neyse.. O site zaten kapandı, olay soğudu bitti :)

Önce o bana defalarca şerefsiz yazdı. Yönetim derin uykudaydı. Bir gün bu lavuğa mesaj atıp, bir daha bana şerefsiz imasında bulunursa, ona dümdüz gireceğimi yazdım. Ne cevap verdi biliyor musun? BEN ŞEREFSİZE ŞEREFSİZ DERİM.

Dene o halde dedim. Sadece 3 gün sonra bana yine şerefsiz diye hitap etti. Ben de ona anladığı dilden karşılık verdim, yorgan gitti kavga bitti. Meğer o şekilde mutlu oluyormuş :)

Eleştiri meselesine gelince. Şimdilik benim, senin gibilerin yazdıkları mesajlara eğilmiyorlar. Basında iktidarı eleştirenleri içeri tıkıyorlar. Onlar tamamen eksilip, kendileri de yeteri kadar güç sahibi olduklarında hiç kuşkun olmasın, sıra bizlere gelecek.

Faşizm, kendisi gibi düşünmeyene tahammül edemeyen bir dikta rejimidir :cool:

Son düzenleme:
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
önceden fethullah'ı savunanlar şimdi teflon tava gibi yanmaz yapışmaz bir şekilde sanki hiç savunmamışlar gibi hiç üstlerine alınmadan feto'ya en galiz küfürleri ediyorlar.

bilemiyroum kripto olabilirler mi acaba? şu günlerri böyle küfür ederek atlatalım da sonras allah kerim diyor olabilirler mi?