Hey gidi rahmetli iyi çocuktuyandaşların çalsın sen oyna,biz izleriz keyifle![]()
Kıçlarına şarapnel parçası girerken keyifle izlemek isterdim ama ömrü vefa etmedi
Hey gidi rahmetli iyi çocuktuyandaşların çalsın sen oyna,biz izleriz keyifle![]()
Yüce Rabb, bir çok organ vermiş.iki vatan haini bu kadar güzel anlatılamazdı...
Bu konu çok önemli. Yakında önemini hep birlikte göreceğizişin gücün eski defterleri karıştırmak. hiç hayırlı bir işin yokmu senin bre?![]()
Bu konuyu boşuna hortlatmadım.Konuya muhalif olanların tamamı'' KANDIRILDIK'' ''HAK'ta, HALK' da bizi affetsin ''der bildiklerini yüzsüzce okumaya devam ederler.
6 sene önce can siperane bir şekilde Fetö'yü savunanlar bu gün aynı can siperane bir biçimde mazlum edebiyatı yapmaktalar.
şimdi ölü taklidi örnekleri görüyoruz...Konuya muhalif olanların tamamı'' KANDIRILDIK'' ''HAK'ta, HALK' da bizi affetsin ''der bildiklerini yüzsüzce okumaya devam ederler.
6 sene önce can siperane bir şekilde Fetö'yü savunanlar bu gün aynı can siperane bir biçimde mazlum edebiyatı yapmaktalar.
Hala buralardaysanfethullah gülenden kim zarar görmüş ?
bu adam kimi öldürmüş ?
kime birilerini öldürtmüş ?
konu resmen saçmalıktan ibaret
bide eline sağlık diyen şakşakçıları gördüm iyice zoruma gitti
gerçekten bu forumda seviye bu kadar düşükmü diye
abi saygılar selamlarŞu kalın çizgiyle alıntı yaptığım iki satırı online olunca tekrar yazar mısın?![]()
Fethullah Gülen gibi fayda üreten insanlara her çağda haksızlık yapılmış ve zulüm edilmiştir. Yaşadıkları zaman diliminde haksızlığa uğrasalar da tarih onlardan özür dilemiştir.
Haklı olabilirsiniz onlar iyi niyetle bakmış olabilir ama hakaret etmeyelim lutfen....Tarih mi özür dileyecek yoksa siz mi özür dilediniz?
Ama doğru ya Fetö sizleri elma şekeriyle kandırdı.![]()
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yardım yapıldıHaklı olabilirsiniz onlar iyi niyetle bakmış olabilir ama hakaret etmeyelim lutfen....
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yardım yapıldı
PKK TERÖR ÖRGÜTÜ: Her türlü yığınak yapmasına göz yumuldu
HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜ: AKP zamanında bütün üyeleri serbest bırakıldı
ÖSO: Kongrelerinin Türkiye'de yapılmasına göz yumuldu, Türkiye tarafından bizzat desteklendi, para, silah, eğitim ve sağlık yardımları yapıldı, yapılıyor
IŞİD: Türkiye'deki eylemlerinin araştırılması teklifi, AKP tarafından reddedildi
Ona laf söyleme, buna laf etme
Kime laf edeceğiz?
Bunlar, yapılan son eleştiriler. Her gün KHK ler ile birisine saltanat yetkileri veriliyor. İsteyen, istediğini küt diye içeri tıkıp yıllarca içeride çürütebiliyor.Ben wardom üyelerini kast ettim parti ve vekil istediğini diyebilrsinher türlü elestiriyi yapabilirsin sorun yok dede
Önceden herkes sosyal medya ana avrat hakaret ederdi adam gibi eleştiren yoktu ben öyle düşünmüyorum normal bir eleştiri yaptiginda içeri girmezsin benceBunlar, yapılan son eleştiriler. Her gün KHK ler ile birisine saltanat yetkileri veriliyor. İsteyen, istediğini küt diye içeri tıkıp yıllarca içeride çürütebiliyor.
Yakında havadan sudan konular açıp, ottan b.ktan mesajlar bırakmaya başlayacağız.
Yıllarca VESAYET VESAYET diye diye insanları vesayet almanın planlarını adım adım uyguluyorlar
Bunlar son iyi günlerimiz![]()
Küfür acziyettir. Küfrederken kendi sinirlerini de bozarsın yani sana da zararı olurÖnceden herkes sosyal medya ana avrat hakaret ederdi adam gibi eleştiren yoktu ben öyle düşünmüyorum normal bir eleştiri yaptiginda içeri girmezsin bence
Bizim eleştiri mantığınızı hakaret , salaklik , aptallık üzerine dogruda olsan bu davranış karşı taraf haksız da olsa oraya yönelmesini sağlar adam akıllı yapsak bence herkes hatasını görse doğru yolu bulur herkes için geçerli