Cep Telefon Sorunları ve Cep Telefon Önerileri Ayrı Konu Açmayınız

BLade58
Forum Kalfası
Samsung GT M 5650 Telefon Modelim ama dün bir sorun oldu telefonda . Bilgisayara bağlamıştım Samsung New Pc Studio açıktı müzikleri attım program felan kapamadan direk kabloyu çektim . Şimdi sadece mesaj ve gelen aramalarda telefonun sesi çıkıyor . Mesaj sesimi , arama müziğimi müzik çalarda açınca maalesef çalmıyor . Sorun nedir acaba ? İllede garantiyemi gitmesi lazım ? Kartı her ihtimale karşı biçimlendirdim kapa aç yaptım yok sorun devam ediyor

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Samsung GT M 5650 Telefon Modelim ama dün bir sorun oldu telefonda . Bilgisayara bağlamıştım Samsung New Pc Studio açıktı müzikleri attım program felan kapamadan direk kabloyu çektim . Şimdi sadece mesaj ve gelen aramalarda telefonun sesi çıkıyor . Mesaj sesimi , arama müziğimi müzik çalarda açınca maalesef çalmıyor . Sorun nedir acaba ? İllede garantiyemi gitmesi lazım ? Kartı her ihtimale karşı biçimlendirdim kapa aç yaptım yok sorun devam ediyor
sorununuz yazılımsal olma cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin eğer sorun devam ederse garantiye gönderebilirsiniz

blackberry curve 8520 almayı düşünüyorum nasıl sizce kullanan varmı?
blackberry telefonlar iş için kullanışlıdır. cihazın yanında bis üyeliğide almanız gerek yoksa internet ile alakalı hiç bir işlem yapamazsınız sadece arar mesaj atar

bu cihazların parçaları da pahalıdır eğer sürekli mail alıp yolluyorsanız almanızı tavsiye ederim blackberryler multi medya cihazları değildir. müzik oyun resim performansları iyi değildir..

BLade58
Forum Kalfası
sorununuz yazılımsal olma cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin eğer sorun devam ederse garantiye gönderebilirsiniz
Yok ustam fabrika ayarlarına geri döndürdüm maalesef şarkılar çalmıyor işin ilginç tarafı hiç çalmasa neyse diyeceğim mesaj sesleri arama sesleri neden geliyor o zaman . Arama yaparkende ses gelmiyor gitmiyor garantiyede gönderince beklemek var ki benim en sevmediğim şey beklemek :)

kuheylan60
Cool Çırak
merhaba arkadaslar saglam bı tane dokunmatik telafon alıcam sızce tavsıyelerınız hangı markalar ve modellerı mumkunse 400 tl ye kadar bır sey dusunuyorum

agentmaster
Daimi Üye
arkadaşlar benim nokıa e50 telefonum var güvenlik kodun unuttum açılışında güvenlik kodu suruyor mastercode denedim olmadı rehberinde çok önemli numaralarım var telefoncu bi akraam var dedi getir kırayım şifreyi ama numaraların silinebilir ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
arkadaşlar benim nokıa e50 telefonum var güvenlik kodun unuttum açılışında güvenlik kodu suruyor mastercode denedim olmadı rehberinde çok önemli numaralarım var telefoncu bi akraam var dedi getir kırayım şifreyi ama numaraların silinebilir ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
telefoncular büyük ihtimal cihaza hard format atacaktır buda telefonun hafızasındaki herşeyi siler şunu deneyin birde;

cihazı pcye bağladığınızda dosyalara erişebiliyorsanız rehberiniz ;

orthers klasörünün içindeki contacts dosyasıdır. içerisinde isim tel nolarını bulabilirsin

internetteki imei ni yaz güvenlik kodunu veriyim diyen sitelerede güvenmeyin sonra imeiniz clonlanmasın

agentmaster
Daimi Üye
telefoncular büyük ihtimal cihaza hard format atacaktır buda telefonun hafızasındaki herşeyi siler şunu deneyin birde;

cihazı pcye bağladığınızda dosyalara erişebiliyorsanız rehberiniz ;

orthers klasörünün içindeki contacts dosyasıdır. içerisinde isim tel nolarını bulabilirsin

internetteki imei ni yaz güvenlik kodunu veriyim diyen sitelerede güvenmeyin sonra imeiniz clonlanmasın
malesef dosyalara erişemiyorum çünki açılışta şifre ar kafayı yiyecem tüm sülalenin ve (özel arkadaşlarım) dahil olmak üzere onlarca numaram kayıtlı tele elimde data aktarım kablosu var telefon açılışında şifree olduğu için pc ye bağlayamıyom yardımlarınızı bekliyorum

BLade58
Forum Kalfası
Çinden çakma bi iphone telefon getirttim ama TELEFON İMEİ sorunu yaşıyorum telefoncular bunu belirli fiyatlara yapıyor ama benim bunu telefoncu olmadan halledebilme imkanım varmı cift sim kartlıdır telefon yardımcı olabilecek öneri sunacak varmı ? Şimdiden teşekkür ederim :)

ARiSToKRaTeS
Forum Kalfası
Hard format benzeri olaylara girmiyor işi bilen profesyonel telefoncular senin telefonunu alıp cihazı bilgisayara baglayıp şifreni kırıyorlar Eger ankarada isen yardımcı olurum sana bu konuda

agentmaster
Daimi Üye
Çinden çakma bi iphone telefon getirttim ama TELEFON İMEİ sorunu yaşıyorum telefoncular bunu belirli fiyatlara yapıyor ama benim bunu telefoncu olmadan halledebilme imkanım varmı cift sim kartlıdır telefon yardımcı olabilecek öneri sunacak varmı ? Şimdiden teşekkür ederim :)
ardeş bi ara bi program vardı bende bi bakayım hala duruyorsa vereyim sana programı hafıza kartına atıp çalıştırıyorduk

BLade58
Forum Kalfası
Hard format benzeri olaylara girmiyor işi bilen profesyonel telefoncular senin telefonunu alıp cihazı bilgisayara baglayıp şifreni kırıyorlar Eger ankarada isen yardımcı olurum sana bu konuda
İlgin için sağol kardeşim ama Sivas'tayım

ardeş bi ara bi program vardı bende bi bakayım hala duruyorsa vereyim sana programı hafıza kartına atıp çalıştırıyorduk
Çok makbule geçer sağolasın kardeşim ;)

jakox
Hızlı Çırak
Sony Ericsson XPERIA X10 -Black Cep Telefonu 900 tl sizce eşdeğerde daha iyisi varmı _?