Cep Telefon Sorunları ve Cep Telefon Önerileri Ayrı Konu Açmayınız

CanE.
Daimi Üye
samsung gt-s5620 telefon her açılışta pc bağlantısı istiyor...

ÇÖZÜMÜ BİLE ARKADAŞLAR MAİL ATABİLİR enginercaan @ gmail.com

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
ÇÖZÜMÜ BİLE ARKADAŞLAR MAİL ATABİLİR enginercaan @ gmail.com

Telefonun half-brick olmuş yanlış anlamadıysam..
yani yazılım yüklerken ya işlem yarım kalmış yada atladığınız nokta var.
Telefonunuzun pilini çıkarın 10-15 dk bekleyin.
Ses kısma + Açma + Menü tuşlarına basılıyken bataryayı tekrar takın.
Bu işlem cihazı tekrar download moduna sokacaktır.Yazılım tekrar inecektir.
Birisinden yardım almanda fayda var derim ben.:)
Bunları yukarıdaki tahminime göre yazdım,aksi bişey varsa bilgim yok maalesef.
Kolay gelsin.:)

- Yönetici düzenlemesi: :
3kr3m
Cool Üye
Nokıa 3120 c telefonumda desteklenmeyen mesaj türü var silinmiyor.
Hata oluştu oluştu silme tamamlanamadı diyor. ne yapabilirim.

kabus777
Çırak
Samsung S8000 Cep Telefonu Aldım internetten tekrar yazılım atmak istiyorum ne yapacağım hakkında yardımcı olabilecekmsnz?

astraq
Forum Ustası
LG gu285 telefonumun güvenlik kodu yanlışlıkla değiştirilmiş ve birkaç tane menüsünde güvenlik kodu soruyor.Güvenlik kodunu nasıl bulabilirim ya da güvenlik kodu kırabilen program veya tuş kombinasyonu varsa yardımcı olabilirmisiniz?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
LG gu285 telefonumun güvenlik kodu yanlışlıkla değiştirilmiş ve birkaç tane menüsünde güvenlik kodu soruyor.Güvenlik kodunu nasıl bulabilirim ya da güvenlik kodu kırabilen program veya tuş kombinasyonu varsa yardımcı olabilirmisiniz?
internette imei ni yaz güvenlik kodunu vereyim diye yazan siteler var kesinlikle kanmayın yalandır

yakında bir telefon tamiratı yapan kimse varsa hemen açar 5-10 TL anca verirsin

GoTZiLLa
Daimi Üye
arkadaşlar merhaba samsung galaxy mini android bir telefon aldım ancak bir sorunum var.telefon hafızasına müdahale edemiyorum.uygulamalarımı hepsini sd kartta çalıştırmak istiyorum.app2sd diye bir program öneriyorlar ancak pro sürümü olmadan olmuyor oda ücretli.telefondaki uygulamaları yönet bölümündende yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
arkadaşlar merhaba samsung galaxy mini android bir telefon aldım ancak bir sorunum var.telefon hafızasına müdahale edemiyorum.uygulamalarımı hepsini sd kartta çalıştırmak istiyorum.app2sd diye bir program öneriyorlar ancak pro sürümü olmadan olmuyor oda ücretli.telefondaki uygulamaları yönet bölümündende yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim.
android markette Link2SD isimli uygulma sizin işinize yarar ama ilk önce telefonda root olmalısınız

GoTZiLLa
Daimi Üye
telefonu yeni aldım da root olayını internette gezinirken denk gelmiştim pek bir bilgiye sahip değilim garantiden çıkar tarzı şeyler gördüm onlar doğru mu acaba

GoTZiLLa
Daimi Üye
telefonda root la ilgili okuduğum bazı şeylerde telefonun garantiden çıkmasıyla ilgili yazılar vardı. Bu doğru acaba.root olmamın bir zararı varmıdır.?

AdrenaLiN_
Forum Ustası
telefonda root la ilgili okuduğum bazı şeylerde telefonun garantiden çıkmasıyla ilgili yazılar vardı. Bu doğru acaba.root olmamın bir zararı varmıdır.?
root olmak telefonda admin olmak demektir.

root olduğun andan itibaren telefon garanti dışı kalır

aslında bir zararı yoktur ama yazılımda değiştirğin şeyler telefonun açılmamasına yada bazı özelliklerinin çalışmamasına neden olabilir.

telefonda root oldukdan sonra sadece uygulamaları taşırsan bir sorun olmaz

daha sonra unroot olursun bu şekilde telefon garanti kapsamına geri girer.

lockman
Forum Kalfası
nokia c5-03 var elimde. arama geldiğinde ekranın yarısını kaplayan bir pencere geliyor ve aramayı mesajla reddetmen için iki ayrı mesaj var.
birincisi: "will call yo back later."
ikincisi "Iam driving...." şeklinde.

telefon dokunmatik olduğundan elinize aldığınızda hataen bunlara dokunursanız gelen arama reddediliyor ve karşı tarafa bu mesajlardan hangisine dokunduysanız o gidiyor.

sorum şu: telefonu karıştırdım bu özelliğin nerde olduğunu bulamadım. Bulsam kapatacaktım. kullanım klavuzunda da yok. (aramyı mesajla reddet kısmı var ama ordaki mesaj. "üzg. sonra ararım" şeklinde ve onu zaten kapat demiştim.)

bu konuda bilgisi olan var mı? telefon geldiginde o seçenekelrin ekranda olmamasını istiyorum.

LordVader
Daimi Üye
nokia c5-03 var elimde. arama geldiğinde ekranın yarısını kaplayan bir pencere geliyor ve aramayı mesajla reddetmen için iki ayrı mesaj var.
birincisi: "will call yo back later."
ikincisi "Iam driving...." şeklinde.

telefon dokunmatik olduğundan elinize aldığınızda hataen bunlara dokunursanız gelen arama reddediliyor ve karşı tarafa bu mesajlardan hangisine dokunduysanız o gidiyor.

sorum şu: telefonu karıştırdım bu özelliğin nerde olduğunu bulamadım. Bulsam kapatacaktım. kullanım klavuzunda da yok. (aramyı mesajla reddet kısmı var ama ordaki mesaj. "üzg. sonra ararım" şeklinde ve onu zaten kapat demiştim.)

bu konuda bilgisi olan var mı? telefon geldiginde o seçenekelrin ekranda olmamasını istiyorum.

Fabrika ayarlarına dönüş yapmayı denedin mi ?

Telefon Kapalıyken Ses Açma Tuşu, Kilit Tuşu, Yeşil Tuşa Basılı Tut Daha Sonra Kırmızı Tuşa Bas Hiç Birinden Elinizi Çekmeyin Nokia Yazısının Geçmesini Bekleyin

heckeroq
Forum Kalfası
Arkadaşlar lütfen yardım..! benim nokıa c6 01 telefonum var,güvenlik kodunu unuttum.açamıyorum.acaba nasıl açarım telefonu lütfen yardım acil!!!

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Arkadaşlar lütfen yardım..! benim nokıa c6 01 telefonum var,güvenlik kodunu unuttum.açamıyorum.acaba nasıl açarım telefonu lütfen yardım acil!!!
hard format atmayı dene bazı modellerde sıfırlanıyor.

açma tuşuna basılı tutmayacaksın diğerleri basılı kalacak ama açma tuşuna bi tane basıp bırakacaksın telefon açılana kadar diğerleri basılı kalacak sonrasında zaten ülke seçme ekranı geldiğinde bırakabilirsi

alıntı.

heckeroq
Forum Kalfası
dediğiniz tuşlara bastım...ama yine olmadı şifreyi yenileyin ve doğrulayın
diyor yaptım zaman kod hatası?

erkalbayrak
Daimi Üye
1. vadofone 945 için ses yükseltmenin bir programı yada bir yolu varmı
2. SÜPER BT MONO Pro arıyorum. Kulaklıla müzik dinlemek için.